Bebelusi de iulie-august 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Stiti ce e nasol cu scrisul asta pe forum si in general cand trimiti mesaje scrise? Ca nu-ti dai seama de tonul folosit pentru a spune ceva.
Cum spune Anis, nu era suparata pe nimeni. Poate nici Kulta n-a folosit un ton aiurea si la fel si Oana_C.

Acum cine deschide un nou capitol ?

Cine imi spune si mie cum imi dau seama daca digera marul?

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fetele, eu sunt tare trista. Noi suntem aici ca sa ne bucuram impreuna de puiutii nostri, sa ne incurajam unele pe altele si sa invatam unele de la altele.
Intotdeauna dreptatea e la mijloc undeva si nimeni nu e in masura sa o atribuie unuia sau altuia. Problema era rezolvata intre fete, Anis ii raspundea la mesaje Emmeiame, aceasta de asemenea a facut un gest extraordinar cerandu-si scuze in public, desi putea sa o faca pe privat si parea ca nu-i poarta pica lui Anis, nu inteleg de ce s-a ajuns aici?

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

Giana sunt!!!

Haideti,nu mai fiti suparate! Deschid eu in seara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Acusor si eu am patit la fel, kk a devenit mai grunjos ca sa zic asa. Chiar am vorbit cu Corbioana pe tema asta si ea a patit la fel.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Buna seara!
Nici nu am terminat de citit tot pentru ca deja ma doare capul.....
De unde eram un topic la care toata lumea rivnea ca tare ne intelegeam, am ajuns acum sa avem dispute pe tema asta
Imi pare rau ca s-a ajuns aici!
Nu m-a intrebat nimeni dar fiindca o fapta buna (emaaimee)a fost gresit inteleasa (anis), cred ca imi pot spune si eu parerea ca in atitea alte dati cind intrebarile nu am fost adresate cuiva anume ci asa, la modul general si a raspuns cine a vrut sau cine a stiut! Anis, cu mare parere de rau dar cred ca ai fortat cumva nota, iar emaaimee nu merita asa ceva! Daca aveai ceva de reprosat cred ca era drept din partea ta sa-i spui ce te-a deranjat in particular iar daca tot ai facut-o iar emaaimee si-a cerut scuze de atitea ori incit a obosit ai fi putut si tu sa intrerupi aceasta disputa spunind ca te-ai pripit, sau era prea mult? Stiu ca a lucra la o listuta cere mult timp dar cred ca ceea ce faci, faci din pasiune si pentru ca asta reprezinta o parte din viata ta. iar daca Kulta si-a spus punctul de vedere la care ai fost asa de vehementa nu trebuie sa ripostezi asa...Toate avem un cuvint de spus la acest topic si parerea tuturor conteaza nu numai la laude ci si la critici. Iar daca ne place sa primim laude trebuie sa invatam sa primim si eventuale critici.

Acum vad ca si Oana are cam aceleeasi lucruri de spus!

Sper doar ca Kulta sa revina la cele spuse pentru ca mie personal imi pare tare rau!

Si nu trebuie sa fii de aceeasi parere cu mine. Este dreptul nostru sa ne spunem parerea! Iar daca as fi tacut as fi fost considerata o ipocrita!
Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput