monitorizare dupa menogon
Raspunsuri - Pagina 2

Tabitha spune:
Monica: atata vreme cat mai exista o sansa cat de mica, nu trebuie sa incetam a spera. Abia cand vor veni rushii vom sti cat de cat sigur. Oricum, gandeste-te ca luna viitoare mai e o sansa si inca multe altele in anul asta.

monica333ro spune:
Cecilia, Tabitha, multumesc pentru gandurile bune.Azi, 9 ian este ziua 33 a cm,a 18-a dupa pregnyl.Simptomele nu stiu sa le recunosc pt ca nu am ramas niciodata insarcinata.Am sanii sensibili in continuare, cu sfarcurile f tari si sensibile,secretia e din ce in ce mai abundenta incat am senzatia ca imi vin rushii.Altceva nimic, doar absenta cm(si sper sa nu mai vina).
Va pup si va tin la curent.

kateryna spune:
Monica, de ce nu mergi sa faci un beta hcg? E mult mai sigur decat testul de urina. Iti tin pumnii sa fie bebe.
Nunta noastra
Cununie civila

asi spune:
Monica repeta testul de sarcina din urina sau fa unul de sange.Eu cred ca e bebe.
Familia mea
Razvan

Catalina spune:
Buna Monica,
nu numai ca am urmat aceeasi schema de tratament dar suntem colege de doctora ca sa zic asa. Tot dra Neamtu m-a monitorizat si pe mine. Nu stiu ce parere ai tu despre ea dar mie mi se pare o tipa super si cand a zis ca ajunge undeva, acolo ajunge.
Pe mine m-a condus catre o inseminare care a reusit. Din pacate am pierdut sarcina dar ... nu are ea nici o vina. Oricum e singurul doctor care a reusit sa ma aduca la o sarcina pana acum.
Eu zic ca ai facut testul MULT prea devreme. Eu l-am facut la o saptamana de intarziere. Mai incearca.
De unde ai luat menogonul?
Catalina

monica333ro spune:
Fetelor multumesc mult ca va ganditi la mine.Catalina, si mie mi se pare o femeie de treaba domna dr. Neamtu.Eu am luat menogon de la helpnet (camil ressu).Am gasit acolo o farmacista draguta care mi l-a adus de la o farmacie de-a lor din 1 mai.Am facut 10 fiole si mai am 10.Mai astept 2 zile si fac un test de sange daca nu ma pocneste pana atunci.
Va pup.

ceciserban spune:
Moni tinem pumnii sa fie cu ochisori!
Tabi eu deocamdata mi-am luat o mica-mare vacanta,cum s-ar zice,vreau sa mai traiesc un pic ca am cam uitat de vreo 3 ani de cand am inceput sa o tin numai pe la medici.
Poate ca la anul voi mai incerca ceva,dar nu stiu sigur ce!
cecilia

monica333ro spune:
Fetelor, miercuri seara am observat pete maronii pe chilot.Ieri am sunat-o pe doctorita si mi-a zis sa intrerup duphastonul si sa astept sa imi vina calumea si sa incep iar injectiile cu menogon.miercuri dim am facut si un test de urina.NEGATIV.
Cam atat.Va pup

Tabitha spune:
monica: imi pare rau pentru ce aud, hai sa speram ca luna viitoare va fi mai bine. Se pare ca si la mine vor veni rushii, ca am acea stare de dinainte. Hai sa continuam

Catalina spune:
Monica, imi pare tare rau. Urmaream subiectul cu sufletul la gura, speram in vesti super bune. Auzi, dra Neamtu e cumva in concediu? Am tot incercat sa dau de ea saptamana trecuta dar imi tot respingea apelurile. Tu cand te vezi cu ea?
Catalina