monitorizare dupa menogon

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica333ro spune:

Catalina, si eu am sunat-o joi toata ziua pe dr si imi respingea apelurile dar intr-un sfarsit mi-a raspuns.nu cred ca e in concediu daca mi-a zis sa ma duc la ea a 6-a zi de la prima injectie cu menogon.Te pup. Sa auzim de bine.succes tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica333ro spune:

Fetelor imi cer scuze ca nu am intrat sa va tin la curent cu ce mi se intampla dar am avut probleme cu calculatorul.Vreau sa va spun ca dupa ultima tura de injectii cu menogon ovulatia s-a produs.Am fost la medic in ziua 16 si aveam trei foliculi de toata frumusetea,endometru trilamelar si la grosimea normala.Mi-a zis sa fac un test de ovulatie, care a iesit pozitiv, si mi-a zis ca nu e nevoie sa mai fac pregnyl pentru ca ovulez singura.Am prestat cand mi-a zis dar tot nu s-a intamplat minunea.Asa ca acum nu mai fac nici un tratament medicamentos.Am inceput branca ursului.Am luat din prima zi a cm si am oprit-o ieri, in cazul in care am ovulat sa nu ii dauneze lui bebe.Astept menstrutia sa incep tratamentul mai complex al liviei.
Va pup pe toate si va doresc bafta!
Si sa fiti burtoase cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Monica: bine ai revenit. Poate ca tratamentul va avea efecte si pe viitor si speram ca luna asta sa fie cu mai multa sansa, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Monica nu_ti pierde speranta!
Stiu ca e greu dar ai sa gasesti aici fete care se chinuie de 10,11 ani si pana la urma au reusit.Fetele te pot ajuta sa treci peste momentele grele mai usor.Dar sa speram ca nu va fi nevoie sa astepti mult si sa fugi la capitolul mamicute!Multa bafta !

cecilia

Mergi la inceput