Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
mysweetest spune:
Nicole si al meu isi freaca capul inainte de a adormi si ii pun paturica undeva intr-o parte si ii place sa isi bage nasul in ea .
Ieri am reusit performanta de a avea doar 5 mese dar m-a enervat fiindca s-a culcat la 0.30 si imi era un somn de nu stiam ce-i cu mine. Acum insa doarme de aproape 2 ore .
Maddy77 si al meu se ineaca cu tetina M si mergem tot pe S.
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*
Meme1 spune:
Salutare tuturor
Iar pe fuga dar nu ma las batuta si ma grabesc sa va mai scriu si eu cateva randuri. Am salvat toate fisierele anterioare asa ca o sa delectez citind in zilele urmatoare.
La noi toate bine, Andrei e un mancacios si jumatate, primeste in continuare si laptic de la mine dar productia s-a redus considerabil, maxim 150 ml pe zi reusesc sa ii dau, dar tot e bine macar pt anticorpi daca nutritional nu ii e suficient. Mananca in schomb formula la 3 ore sau 3.5 ore maxim 4 ore asa ca roade cam 35-40 oz pe zi (1 oz = 30 ml), aproape dublu fata de indicatiile de pe cutie corespunzatoare varstei lui.
Irina81, ma intrebai in ce oras suntem, suntem in Limerick, un pic mai in vest de Waterford.
De vreo 2 saptamani sau mai bine Andrei a inceput sa doarma la el in patut fara perne sau alte smecherii, adoarme seara la 19.30-20.00 singurel cu o jucarica muzicala si vibratia de la patut, se trezeste pe la 22.30 sa manance, apoi pe la 2.30 dimineata si iar pe la 6.30. Avem amici ai caror bebei au renuntat singurei la mesele de peste noapte undeve pe la vasrta de 14 saptamani, asa ca speram si noi ca Andrei sa inceeapa sa doarma toata noaptea cat de curand.
I-am cumparat formula pt bebei mancaciosi dar pana acum nu am vazut vreo diferenta la numarul de ore dintre mese, mai incercam.
Va pupic acum pe toate,
Meme
kid2003 spune:
Buna fetele! Aseara am fost la petrecerea firmei si m-am distrat de minune...m-am simtit f bine cu colegii, chiar mi-era dor de ei!
Alexutza mea are bubite pe tot corpul, mici si aspre. Cica e dermatita atopica, o sa schimbam detergentul de haine si o sa cumparam gama Mustela pentru baitza si masaj...
Diversificarea? Ader si eu la ce a spus Ioana. Pe vremuri se facea devreme, dar acum formulele sunt mai complexe si s-a demonstrat ca sistemul digestiv al bebeilor e imatur pentru a digera altfel de alimente inainte de 4-5 luni.
Cat despre primul aliment introdus, sunt 2 curente in pediatrie: cel american (care incepe cu cereale) si cel romanesc/ european care incepe cu supitza de legume si suc de fructe (nu neaparat in ordinea asta). Dar cand ma uit la americani cum arata...nu imi vine sa ii bag terci din ala cu cereale, ca sigur se face pufoasa, sau chiar obeza. Mi-e frica.
Asa ca vom incepe pe la 5 luni si ceva cu supica de legume si apoi cu suculetul de fructe. O sa luam ceva cereale apoi...poate, sa vedem cum e. Ufff, dar mai e mult pana aici.
Alex e pana acum in limite bune, are 5 kg la 9 saptamani jumatate, sapt trecuta a luat doar 60 de grame, dar nu ma panichez. Sa vedem intr-o luna cat ia, nu pe saptamana.
miflore spune:
Buna frumoaselor!
Mai frate, nu mai pot tine pasul, de exemplu acum am cateva pagini necitite in urma... si parca nu mi-am facut tema daca nu sunt la zi si ma enervez, sunt dusa, clar! Asta-i dependenta!
Bun venit Flory306! Tu ai o Ana Maria nascuta pe 21 sept, eu am o Ana Maria nascuta pe 22 sept!!! Nu stiu ce sa-ti zic de epidemie, eu una sunt cam speriata!
Anca75 si Mary, ma gandeam ca sunt singura care as tine copilul mai mult prin casa de cand cu epidemia...ce facem? eu mai scot fata pe balcon da nu-i ca afara, cu toate c-o pacalesc si adoarme!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Simo74 spune:
Draga mea Ioana daca ai stii cat de bine cunosc sentimentul. Chiar crezi ca roackerul meu nu are chitara electrica...sa fim seriosi, are. Si mai are si cub si procesor si oacsi tot felul de chestii care mie imi fac parul cretz. Sa-l vezi cum ii dai tarcoale lui bebe Luca si ii masoara mainile, ca de trebuie sa-i faca si lui chitarusa si trebuie sa-i ia si geaca de motor, si eventual daca ar exista si mini Harley-uri ar fi ...si mama lui care vrea sa-l faca om de afaceri, crezi ca am vreo sansa?
In alta ordine de idei, cam de o saptamana am inceput si eu sa-i dau lui bb supliment de lapte praf, pt ca iubitele lui de tzitzi nu mai fac fata la cerere. Haleste din bibe cam 150, mai mult nu se poate, se strofoceste de cine stie ce vreau sa-i fac. Dar daca ii mai dau si sa suga, atunci cu placere mai stam vreo juma de ora mufati si trage tot ce e pe acolo. Nu stiu ce sa mai ma fac cu el, e fomist rau de tot!
Simona si bebe Luca
pharmacris2002 spune:
Raluca-Rujeola se transmite prin contact direct cu persoana infectata nu prin intermediul altei persoane.Deci evitarea aglomeratiei este vitala.Copii alaptati la sin au anticorpi dar nimai daca mama a facut infectia sau daca s-a vaccinat.
miflore spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI ANCUTA SI DAVID!!!
Fetelor, de mult vreau sa va spun ceva sau poate stiti deja: exista un post de radio special pentru copii, e numai cu cantecele si povesti si emisiuni in care suna copiii si incurca povestile cu o tipa, Zapa i se spune (de la Zapacita), tare dragutz! Se numeste Itsy Bitsy si e pe 99.3 frecventa! Fi-mea asculta de zor, acus pune mana pe telefon! Stiti ce ma distreaza; ca de obicei, cand suna copiii (cel putin la emisiunea lui Zapa de pe la ora 7 seara), Zapa ii intreaba ce vor sa fie cand vor fi mari si 80-90% vor sa fie doctori de animale! si restul directori!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Simo74 spune:
Rujeola bat-o vina! Eu am o mare dilema pt ca nu am facut nici una din bolile copilariei. Asta inseamna ca pot oricand sa ma imbolnavesc si eu? sau dimpotriva am anticorpi pentru asa ceva...n-as prea crede, ar fi prea frumos. Si cum de felul meu sunt putin paranoica, ma gadesc ca ar trebui si eu sa evit aglomeratiile...va dati seama chiar acum cand vin sarbatorile.
Fetelor, apropo de clubul de tzitzi handi, la mine sunt handi la propriu, in sensul ca una este mai mare si mai grasa si cealalta zici ca a fost bolnava cand a fost mica, ptr ca e mult mai pricajita. Mai este cineva in situatia asta? Dati-mi si mie sperante ca nu raman asa ca intru in depresie defintiv si irevocabil
Simona si bebe Luca
sofia_misicu spune:
quote:
Originally posted by karmenutza
Neata la fete!
Noi am chemat dr azi dimineata, ca nu se mai poate. Are fii-mea o tona de muci cu care se tot ineaca. Mi-a dat Nazomer si Colargol pe care nu il gasesc, neam. Nu se prea gaseste decat pe la farmaciile mici. Poate auziti ceva? http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
si mie mi-a dat dr colargon si mi-a zis ca se gasdeste numai la farmaciile 2na.
Sofia si Irinuka