Ce purtam zilnic in geanta / poseta?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Din geanta mea pot lipsi banii, rujul, oglinda, dar niciodata nu ma lipsesc de telefon, de reportofon si de agenda, ca doar sunt ziarista!

PS: Punem pariu ca am o geanta mai mare ca a voastra?!

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Din geanta mea pot lipsi banii, rujul, oglinda, dar niciodata nu ma lipsesc de telefon, de reportofon si de agenda, ca doar sunt ziarista!

PS: Punem pariu ca am o geanta mai mare ca a voastra?!

POZE
Ioana

Daca-i reportofon d-ala mare si vechi, care cantareste cat un autobuz, SIGUR ca ai geanta cea mai mare!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am uitat ca mai am si aparatul foto...d-ala nou, digital, da' cantareste mai mult ca reportofonu' ala cat un autobuz

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Permanent: telefonul mobil, portofelul burdusit cu toate actele (buletin, permis de conducere, talon, asigurare) si carduri de fidelitate, cel putin 4 rujuri (ca in timpul zilei imi place sa variez pe aceeasi tema), oglinjoara, carti de vizita, cheile, un pix parker preferat, servetele, guma de mestecat, mentos, tigarile, bricheta. Ocazional: manusile (iarna), forfecuta, oja, si altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

3 lucruri importante : portofelul, cheile si telefonul.
apoi urmeaza:pasaportul, dictionarul, medicamente (algocalmine, diclofenac),o trusa cu pixuri si creioane, tigarile si bricheta,servetele, o statueta mica "sf.Maria", o rama ca o carte micuta cu 2 poze dragi,bomboane sau mentosane, mai nou am o punga cu turta dulce, un parfum mic, un porfard cu cosmeticele aferentesi in ultimul timp un spray Sagrotan.
toate sunt utile, mai greu e cand trebuie sa le schimb de la o geanta la alta in functie de incaltaminte ca atunci se intampla sa nu incapa toate.
V

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Nu am geanta, am un rucsacel negru mic, dar incapator.

-laptop
-aparat foto
-cablu USB
-telefon
-tampoane
-portofel cu acte si carduri
-guma de mestecat
-medicament de buze pt frig (we're in Canada, hehehe)
-medicament pe dureri menstruale
-o sticluta mica cu dezinfectant pt maini
-cateva pansamente mici pt. Sofie
-cheile, of course

-nu-mi place sa car rujuri, pudre, parfumuri, oglinzi, creme, detergenti . Ma machiez cand plec si ajunge.

-nu am niciodata cash la mine, ceeace e f rau, dar urasc sa am grija banilor si ii pierd mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

eu nu mai am de multa vreme o gentuta eu umblu cu valiza (NU E CHIAR VALIZA INSA are o marime imensa si mereu toata lumea i-mi zice ce umblu cu valiza dupa minemereu am portofelul cu acte si cel cu bani
-servetele umede si tamponase=OB
-parfumul
-punguta cu machiaje care este destul de marisoara
-chei birou ,club,casa etc.....
pixuri intodeauna 2 sau 3
-agenda
-cartele telefonice
-cati de vizita
-brichete 4 sau 5
-tabachera si rezerva 3 pachete de tigari
-suzete-babetele-biscuiti-bomboane-servetele pt fundulet-jucari-
-clami de par
-pierie de par
-batistute
-telefon
-camera de pozat
-incarcator de tel-
-medicamente
-guma sau bomboane mentolate
-

http://community.webshots.com/user/emilyohashi100]poze[/url] poze:) http://pg.photos.yahoo.com/ohashi_irina/my-photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

la mine prin geanta.......

portmoneul;
rujuri;
creion buze;
oglinda;
brichete;
tigari;
calculator;
telefon mobil;
daca e cazul ochelari de soare;
pentru orice eventualitate...tampoane ob si absorbante alldays;
uneori medicamente, mai ales daca plec din oras;
clama de par;
perie de par;
chei;
daca plec cu sotul se mai adauga: fata casetofon masina; portmoneul lui; cheile lui; tigarile lui.....noroc ca e incapatoare geanta
uneori aparat foto

.....in concediu vroia sa bag si camera video si i-am zis "pas" ca doar nu am rucsac

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

La care geanta te referi? Nu de alta, da io anu asta scolar am avut 3 iar obiectele din ele sunt permutabile in felul urmator:
Geanta 1: e cea cu care teoretic ies in oras dar practic nu prea ies ca nu-mi mai ajunge timpul si pentru asta. E mica fiindca n-am chef sa car greutate cum car in celelalte (vezi mai jos). Contine hartii impaturate pe care in prealabil am mazgalit tot felul de informatii "vitale" si care ulterios sunt de negasit, un pix si atat.
Geanta 2: mare si neagra, cu care ma duc la serviciu numaru 1: contine pe langa dosarul cel de toate zilele:
-foarfeca
-lipici
-scotch
-creioane
-radiera
-pixuri rosii si negre care sunt intotdeuna de negasit in haul gentii
Apoi:
-CD-uri cu muzica pt ora de engleza si arte plastice
-servetele
-copii xerox de diverse chestii interesante ce le gasesc prin carti
-lucrari de-ale copiilor
-o marioneta pt deget tot pt ora de engleza
-un set de vreo 7 chei de la scoala si un fluier
-alt set de vreo 5 de la casa
-cheia de la masina
-telefonul
-un penar tip punguta cu agrafe si o agraffeuse
-portomenul

Geanta 3: pe langa sportul de a pune obiectele esentiale gen portmoneu, chei si telefon (adica obiectele peermutabile) din genata numaru 2 in geanta numaru 3) geanta numaru 3 se bucura de o oarecare stabilitate de trafic. Am carti de engleza si materiale de predat pt serviciul numarul 2.

Rezulta ca nu-i de mirare ca atunci cand ma duc cu sotul in oras nu iau nimic cu mine, dar absolut nimic, decat pe el, pe sot

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

pai hai sa scriu si eu ce e nelipsit la mine in gentuta:
-portofelul(cu carduri,carti de vizita,bani,iconite)
-agenda cu pixul
-un portfard(pudra,fondul de ten,ruj,machiajul,creion contur,gel de buze.pila,forfecuta)
-tampoane
-servetele
-guma de mestecat
-telefonul
-cheile
-peria de par
-ceva de prins parul
-ochelarii de soare.
si cateodata ap.foto

dar sa va povestesc faza de pe vremea cand lucram in turism.pe atunci lucram 24 cu 48 si purtam in geanta o sacosica unde aveam chilotei si sutien de schimb .si ajung eu dupa o tura de 24 de h acasa.primul lucru cand ajungeam acasa,scoteam din geanta sacosica cu lenjerie intima sa o pun la spalat.si caut eu in geanta..........si caut....si caut...si nu gasesc.dau disperata telefon la servici si o rog pe colega sa verifice in baia noastra de servici daca nu am uitat acolo in graba sacosica cand am facut dus.dupa cateva minute revine colega si-mi zice ca nu a gasit nimic.ok........incep iar cautatul prin baie,in masina de spalat(gandindu-ma ca poate le-am pus deja si oi fi uitat eu).........nimic.
in final mi se aprinde beculetul..........hait!cineva mi-a furat sacosica din geanta!!!!!(cand am dat sa scot sacosica,eu am vazut ca fermoarul este deschis,dar m-am gandit ca poate l-am deschis eu cand am scos cheile,dar cheile pe atunci le tineam intr-un buzunarel la indemana!!!! )
asa ca va dati seama ce injuraturi mi-am luat eu atunci!!!!

carmen

Mergi la inceput