Ce purtam zilnic in geanta / poseta?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io am acum asa: portofelul cu permisul de conducere, carte id, ecuson servici, carti vizita, carduri si bani, agenda mare pentru servici, agenda mica cu numere personale, set manichiura, borseta mica cu farduri (complet inutila mie), lanterna mica, metru de croitorie, album foto, chestii pentru zilele cu rusii, anticonceptionale, 3 cutii cu guma de mestecat, batiste de hartie minim 5 pachete, stati ca ma mai uit - mai am incarcator celular, spray, deo roll, pasta si periuta dinti, chestii de la Giulia (de prin parul, servetele si o zornaitoare drept cadou de la cotrobairea de aseara), o groaza de pungi pentru cumparaturi pe care vad ca le tot adun, crema de maini, crema de fata, servetele demachiante (pentru ce, nu stiu), plature , Bepanthen, 4 pixuri, spray nazal pentru cana am alergii (culmea, le am in august), o bricheta faina (da` io nu fumez), cheia de la masina cu care circula sotul, un set de vreo 6 chei pentru home si office.

Gata

Am mai gasit postit-uri

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

aoleuuuu...asta zici ca e de la concursul: care are ceva inutil in geanta?? si toata lumea: io, io,io...

eu nu plec fara 3 chestii esentiale: portofel (d-alea de pui si cardurile si banii in el), cheile de la casa, si mobilul.

dar: la mine in poseta, gasesti intotdeauna bucati de biscuiti, de la fii mea, sau cate un mar ofilit, uitat p-acolo, tot pentru fii mea, servetele, ruj, blusher cu oglindutza, bonuri de casa sau cateodata centii de la euroi, pe care mi-e lene sa-i pun in portmoneu si ii arunc p-acolo, si se mai gaseste si cate un creion colorat si testere de parfum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

eu intotdeauna am purtat numai genti mici("termometru"cum zicea cineva)si rareori medii,pt ca nu aveam ce pune in ele.deci:2 tel mobile,bani,un lipgloss,oglinjoara,chei,uneori servetele daca mai e loc!cand geanta e mai mare,banii ii pun in portofel care are si acte,carduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Aoleu cite chestii inutile car si eu, dar cind fac curat in geanta, toate mi se par indispensabile Citeodata mai scot din ele, ca ma dor umerii de la carat:

Cam ce am eu in geanta.......
- portofelul (in care tin: acte, carduri, bani, bonuri valorice, fotografii cu fii-mea, iconite, calendar, retete, trimiteri la doctori, si bonurile de la cumparaturi + plasture, servetele de sters ochelarii, picaturi pt ochi si naiba mai stie ce mai am in el, ca numai asta cintareste juma de geanta).
- rujuri
- crema maini si uneori si crema de fata (iarna mai ales - si in cazul asta am si pt Bianca - alta evident)
- tampoane de vreo 3 - 4 feluri
- servetele: de nas, de ochelari, de sters partea dorsala, uneori si demachianta
- pixuri (de multe culori), creoin, guma, ascutitoare
- agenda + postituri + o mie si una de hartii FFFFFFFF importante
- sacosi )si de fiecare data uit si cumpar)
- telefonul
- cheile
- grisine, bomboane, gummi bärschen
- guma de mestecat si pt mine si pt Bianca
- oglinda
- pieptene
- carte de citit
- uneori portfardul cu o mie is una de chestii care oricum, de cele mai multe ori nu-mi sunt necesare
- un parfumel
- medicamente
- ceva de strins parul
- "opere" de arta de-ale Biancai de la gradi, ca de multe ori, uit sa le scot si le tot car duoa mine......
- pila de unghii
- am mai gasit ceva acum: "dintisorul Biancai"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Prietenul meu a pariat mai demult ca imi va gasi cel putin 25 de chestii inutile in geanta. Am avut proasta inspiratie sa tin pariul. Numaratoarea s a oprit la 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

deci:
potofel (in care am bani, maruntis, biletele, iconite, poze,etc0
pila de unghii
un ingerash care imi poarta noroc
jde'mii de pachete de servetele toate incepute
tampoane
post-it
mobil
chei
abonament
cateva carnetele (pe care le car aiurea k imi notez pe telefon0
chestii de prins parul
tot felul de legitimatii ecusoane etc
uneori piaptan
diskman uneori, de aici => cd-uri
carte de citi
pixuri,carioci, etc
guma de mestecat
resturi de dulcouri
ar mai fii dar nu-mi amintesc acuma si m i-e frica sa deschid sa ma uit

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexander spune:

pot sa-mi iau si eu poseta?

am o mie de chestii prin buzunare:
chei
acte
bani
servetele
telefon
cheie franceza
o cutie cu vasilina
prezervative

agenda
fata de la casetofon

........................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Vai ce subiect fain... Ceva ani in urma nu obisnuiam sa car cu mine decat pachetul de tigari cu bricheta aferenta (in pachet) intr-un buzunar, ID si bani si chei intr-un alt buzunar. De cand am devenit o doamna si m-am lasat de fumat, am poseta cu mine non-stop. Am inceput cu cele termometru, iar ultima achizitie e o tote-bag achizitionata de prin Itali de care m-am indragostit, e neagra, din velur, are cateva catarame, 3 compartimente mari si 2 buzunarele mici. In sfarsit poseta mea nu mai pocneste de plina ce e.
Acum am in poseta:
-portofel cu ID, carduri, bani, iconita
-ID-uri suplimentare, legitimatii, carti de vizita
-portofel pentru maruntis
-3 pixuri
-agenda cu nr de tel
-agenda mare
-pila unghii
-3 rujuri (unul rezistent la transfer sa ma poata pupa fara sa se enerveze, unul roz ca-mi place mie, unul dublu hidratant si gloss ca pentru orice ocazie speciala)
-lotiune de maini (de aia mica )
-pulverizator cu parfumul preferat
-pudra cu oglinda
-servetele umede
-deodorant stick (in FL am nevoie de el in miezul zilei)
-un etui mic ce are mereu 2 tampoane in el(cadou de la o prietena, arata ca o cutie de bomboane)
-perie de par
-2 clesti de prins parul
-telefon
-chei
-indulcitor dietetic pentru cafea
-plasture
-pilulele anticonceptionale
-Midol si Tylenol
-ochelarii de soare (sau portul fara ochelarii de soare care i-am uitat in masina)
-uneori umbrela

Wow... acum ma minunez si eu... cel putin ma bucur ca am o geanta mare...

Alex

... words are tools...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

quote:
Originally posted by annie_xtreme

Prietenul meu a pariat mai demult ca imi va gasi cel putin 25 de chestii inutile in geanta. Am avut proasta inspiratie sa tin pariul. Numaratoarea s a oprit la 37

Cine pleaca ultimu' sa stinga lumina
Scandinavii stiu de ce

Annie, !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

la mine doar serpii lipsesc

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032&whichpage=1" target="_blank">copii capricorn

Mergi la inceput