bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 6

magga spune:
quote:
Originally posted by Shobo
Magga, eu vad ca Hana se tine la lungime perfect dupa Codrin, si el are ori 79 ori 80... nu pot sa-l masor clar. stiu doar ca la dr la 8,5 luni avea 78cm. deci acum la ~10 luni e posibil sa fi atins 80. Stii ca imi spuneai tu mai de demult ca ei pot avea salturi in lungime... ei bine, Codrin a mers destul de liniar in cresterea in lungime. nu stiu daca e normal au ba
dar asta e el! oricum daca il mosteneste pe taicasu' va fi de 2 m... ceea ce nu chiar as vrea, mie pt un barbat ideal mi se pare 1,90-95, 2m e too much, prea greu de gasit haine/incaltzari/iubita pe masura
. Poate Hana ta
(ce zici, ii cuplam?)
Hana poate va deveni un mare manechin, cine stie... cu dimensiunile ei! ...

lavinia345 spune:
Ixxi sper ca sunteti bine,ca nu-i nimic grav.Si ca sa ingros si eu randurile fetelor care te incurajeaza in intarcat,eu te inviediez chiar ca ai intarcat-o atat de usor.Ce ma bucuram eu ca Natalia a dormit doua nopti pana la ora 5 fara sa se trezeasca pt tzitzi,acum a luat-o de la capat si ma suge toata noaptea.Ba mai mult vrea sa doarma cu ea in gura si oricat as prostesta eu ca sa adoarma fara,mai mult se supara si plange.Si asa imi petrec eu noptile,din doua in doua ore alaptat,se baga in mine si nici nu mai pot adormi ca inainte,s-o alaptez si sa dorm.Suge cu asa putere ca pur si simplu ma doare,ma deranjeaza.Uneori noaptea imi promit ca de a doua zi imi pun mustar pe sani,dar cedez,aman....Ai alaptat mai mult decat suficient.Important ca tu sa te faci bine si acum ca fata e bolnavioara,sper sa va faceti amandoua bine repede.
Magga ce mai faceti voi,mergeti de sarbatori in tara?Cu pireul de castane cu merge?Acum ca ai precizat cu i-l faci zic si eu ca asa i-am mai dat si Nataliei sa pape.Noi mancam in fiecare seara castane coapte,sunt foarte populare aici,si i-am mai dat si Nataliei bucatele mici,nu pisate.Si i-au placut.Nu m-am gandit ca e chiar indicat ce fac.De altfel eu ii dau cam tot ce mancam noi,fructe si legume,ba i-am dat si seminte de bostan pe care le rontaie cu mare placere.
Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

lavinia345 spune:
Andrutza voi sunteti bine?Ca n-ai mai scris de multisor!Ce se intampla?
Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

lbelciug spune:
V. erica, iritatia i-a mai aparut acum cateva sapt.. Nu are legatura cu vaccinul.
Magga, multumesc. Si eu am avut initial impresia ca e de la frig, dar totusi obrajii se inrosesc aleator (adica nu de fiecare data cand iese afara). Pe urma am banuit ca e de saliva, asa ca l-am tot spalat cu apa si sapun. I-am dat si cu crema de galbene dar nu prea des. Mai degraba ii dau cu Bephanten.
S-ar putea sa fie insa cum ziceai tu, o combinatie de frig+saliva.
Shobo, eu ii dau lui Matei sa bea suculet din cana cu cioc de la Primii Pasi pe care i-a adus-o Mos Neculae. E adevarat ca se mai ineaca din cand in cand dar asta pt ca mai foloseste bibe pt apa/ceai si e invatat sa traga bine din el. El aplica acelasi procedeu si la canita cu cioc. Ii mai dau uneori si din cana obisnuita sa bea, dar i se mai prelinge lichidul pe haine asa ca nu o folosesc prea des.
La Multi Ani si din partea mea pentru Victor! Dar mamica Ana Maria, de ce nu se arata? Cred ca petrece
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

magga spune:
Shobo, gluma-i gluma, dar cind am vazut ca media superioara la inaltime pt un an la fete este 74 cm si ca domnisoreasa mea are deja 79...in fine, cum s-ar zice, ea sa fie sanatoasa, si sa-si gaseasca un iubit pe masura.
Cit despre alaptat, eu sunt pentru continuarea lui atita vreme cit si mama si copilul se simt bine in afacerea asta, fie pentru o zi, doua saptamini, sase luni sau trei ani. eu una ma simt excelent, nu am resimtzit alaptarea niciodata ca pe un chin, nu ma deranjeaza sa ma trezesc noptile (ok, nu se trezeste in fiecare noapte), nu m-a deranjat niciodata sa o pun la sin in public (desi acum am impus niste limite la asta, ii dau doar atunci cind suntem plecati de mult timp si ii este sete sau somn, dar nu cind vrea sa se alinte), nu ma simt epuizata, nu sunt slaba moarta anorexica, dar nici durdulie, nu imi cade parul, etc. Iar daca Domnisoreasa Hana vrea sa se intzarce miine, sa se intzarce miine, daca nu, nu, eu ma simt in continuare bine in situatzia asta.
A, si o intrebare:
Voi mai suntetzi foarte stricte cu mincarea care a fost amestecata cu saliva bblui, adica le-o mai dati mai tirziu au ba? Pina cind trebuie sa aruncam ce ramine ca doar nu pentru totdeauna, nu?

V. Erica spune:
Liviana,
Credeam ca tu te temi sa nu fie de la vaccin, de-aia ti-am spus sa vezi daca mai are si prin alte locuri (ca sa-nlaturi orice dubiu). E posibil sa fie cum zicea si Magga, parca, o iritatie frig-saliva. Ruxi se irita f.tare pe ceafa daca uit sa-i tai eticheta la vreo hainuta, de ma speriam la inceput de numa`...
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

magga spune:
Lavinia, te pup, n-am incercat inca piureul de castane, dar o voi face cit de curind. si mie imi plac tare mult castanele, cred ca am sa fac si de Craciun un piure decastane garnitura la friptura, si asa soacra mea adora bucataria franceza (si eu dealtfel)Semintzele de bostan sunt f bune pt pitici, eu i-am pus ulei de semintze de bostan in supa de dovleac, dupa o traditionala reteta austriaca (stiu ele fetele din Austria despre ce vorbesc) tot pediatra m-a instruit si in privintza asta. vezi ai facut totul instinctiv si perfect.
Acum mai am o intrebare, voi le-ati dat cumva sa guste ciuperci, ma refre la cele albe, proaspete, asa numite de Paris?
Pupici

Amaya spune:
Buna ziua fetelor,
Acum am revenit si noi acasa de la doctor...febra a fost o reactie usoara (usoara fiindca febra la tinut doar 2 ore in ambele zile, marti si miercuri) la vaccin si tot reactie la vaccin au fost si scaunele f. moi pe care le-a avut dupa-amiaza inainte cu putin timp sa creasca temperatura (eu nu am facut legatura dintre cele 2 simptome, insa pediatra da). In rest Andrei este perfect sanatos, are 10,450 kg si 78 cm (la 10 luni fara 3 zile) - Tomasa te rog sa ne modifici si noua in listuta, au iesit si analizele care sunt foarte bune cu toate ca fierul i-a iesit 59,2 iar limita minima este 59, dar pediatra a spus sa nu-mi fac prbleme fiindca vom ataca frontul acesta abia dupa un an (daca va mai fi nevoie). Ii voi da in continuare antitermice la 4 ore pana cand trec 24 de ore fara febra si trecem iar la faina de orez si mere coapte cu banana (pentru diaree) pentru cateva zile.
Multa sanatate tuturor bebeilor...
Patricia, n-am mai apucat sa-ti mai raspund, noi am fost la ora 12 la Medicover (cand isi termina programul dna doctor fiindca nu aveam programare)...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

ixxi spune:
Dupa 2 ore de asteptare a venit si salvare...daca ii crestea febra si facea convulsii....nici nu vreau sa ma gandesc.....credeam ca la copii vin mai repede!!!
A ascultat/o la plamani si mi/a spus ca este o bronsita, dar boala debutand azinoapte....ar mai trebui sa asteptam un pic pt alte simptome. Rezultatul: antitermice si ospamox la 8 ore. Dar pediatra mi/a spus sa asteptam pana maine cu antibioticul, nu prea stiu cum sa fac....
noroc ca vine sotul diseara din delegatie, nici nu i/am spus, nu am vrut sa vina pe drum cu gandul in alta parte.
Acum incerc sa o culc, poate atipesc si eu, ca am dormit 3 ore, zunt zombi.
acum nu mai are febra.
nu am facut AR si nu stiu cand am sa/l fac.probabil sapt viitoare
va pup si aveti grija de pitici
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Ubi spune:
La multi ani Victor! Mic, mic dar acum voinic!
Ixxi - convulsii? nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut. Mie mi s-a inecat o singura data si am crezut ca mor cu ea in brate. Sanatate multa.
Magga - da, eu nu ii mai dau din bolul cu mancare. Am citit undeva ca nu e bine nici sa-i dai mancare mestecata de tine inainte ca cica e predispus la carii. Eu mai pun si un pic de iaurt peste legume asa ca daca il las mai mult probabil reactioneaza si fermenteza mai repede.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/