bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ixxi, sanatate multa piersicutei! Ce poate fi? Neaparat sa ne spui ce au zis cei de la salvare...sper ca nu e ceva grav!
Shobo, scuze ca am uitat sa-ti raspund! Tudor bea laptele cu canita, e una speciala marca Nuk, cu care noi ne intelegem f. bine. Are ciocul din silicon si manere pe parti. E destul de scumpa, dar asta e! daca e singura pe care a acceptat-o...
V. Erica, las' ca nu e timpul trecut! Nu avem noi nevoie de motive ca sa o facem, nu ? Abia astept sa mai vorbim pe tema! Ne mobilizam noi pana la urma, ori la una ori la alta si tot ne vizitam.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Amaya, ixxi, de la ce fel de vaccin au facut copiii vostri reactia cu temperatura? De la AR cumva? Eu din asta i-am facut lui Matei ieri. Azi noapte a fost si el un pic marait si parca se jelea in somn. Sigur il durea ceva... Sper sa nu-mi faca si febra in a 5-a zi.
As mai avea o intrebare pt cine stie sa-mi raspunda: copiii vostri au avut vreodata obrajorii rosii (o usoara iritatie a pielii)? Daca DA, ati descoperit cauza?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Liviana, Ixxi n-a facut vaccinul inca.
S-ar putea sa-l doara locul unde l-a intepat. In a cata zi sunteti voi?

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Scuze, am vazut ca l-ati facut ieri. Reactia cu pete ar trebuie sa fie la 5-7 zile de la vaccin... Vezi sa nu mai aiba si prin alte parti totusi.

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Mie mi-a zis cineva azi (o mamica) care si-a facut ea acest vaccin si cica o doare foarte tare locul si se simte destul de nasol...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Tomasa, Nuk are un singur fel de canita cu cioc? ca daca ma uit sa nu iam alta... ca si eu as vrea sa-l incerc cu ceva de la Nuk, cu cea de la primii Pasi nu merge...dar nici n-am mai inmcercat ce-0i drept... de unde ai luat-o?

merci mult

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Aolioo, vad ca au inceput sa apara efectele vaccinului. Stefan deocamdata e bine, e cam marait. Da mananca bine si doarme normal. OFFFFFFF sper sa nu faca febra ca tare ma mai panichez.
Victor sa cresti mare si sanatos!!!
sanatate multa
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

As mai avea o intrebare pt cine stie sa-mi raspunda: copiii vostri au avut vreodata obrajorii rosii (o usoara iritatie a pielii)? Daca DA, ati descoperit cauza?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Liviana, e de la dintzi, asta dupa pediatra mea si a citorva mamici de la Casa Verde unde ma duc cu Pestisoara la joaca dupa-amiezele. Adica de la dintzi saliveaza mult mult, se uda pe obraji care se irita de la frig. Nu e grav, trebuie sa-l hidratezi cu o crema ceva, mie aici mi-au spus sa o dau cu ulei de migdale dulci sau cu crema de galbenele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Victoras!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

La Multi Multi Ani Victoras si la cit mai multe puncte ochite lovite, cum ii sta bine unui sagetator!

Mergi la inceput