bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 5

tomasa spune:
Ixxi, sanatate multa piersicutei! Ce poate fi? Neaparat sa ne spui ce au zis cei de la salvare...sper ca nu e ceva grav!
Shobo, scuze ca am uitat sa-ti raspund! Tudor bea laptele cu canita, e una speciala marca Nuk, cu care noi ne intelegem f. bine. Are ciocul din silicon si manere pe parti. E destul de scumpa, dar asta e! daca e singura pe care a acceptat-o...
V. Erica, las' ca nu e timpul trecut! Nu avem noi nevoie de motive ca sa o facem, nu ? Abia astept sa mai vorbim pe tema! Ne mobilizam noi pana la urma, ori la una ori la alta si tot ne vizitam.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

lbelciug spune:
Amaya, ixxi, de la ce fel de vaccin au facut copiii vostri reactia cu temperatura? De la AR cumva? Eu din asta i-am facut lui Matei ieri. Azi noapte a fost si el un pic marait si parca se jelea in somn. Sigur il durea ceva... Sper sa nu-mi faca si febra in a 5-a zi.
As mai avea o intrebare pt cine stie sa-mi raspunda: copiii vostri au avut vreodata obrajorii rosii (o usoara iritatie a pielii)? Daca DA, ati descoperit cauza?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

V. Erica spune:
Liviana, Ixxi n-a facut vaccinul inca.
S-ar putea sa-l doara locul unde l-a intepat. In a cata zi sunteti voi?
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

V. Erica spune:
Scuze, am vazut ca l-ati facut ieri. Reactia cu pete ar trebuie sa fie la 5-7 zile de la vaccin... Vezi sa nu mai aiba si prin alte parti totusi.
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

PatriciaArdeleanu spune:
Mie mi-a zis cineva azi (o mamica) care si-a facut ea acest vaccin si cica o doare foarte tare locul si se simte destul de nasol... Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Shobo spune:
Tomasa, Nuk are un singur fel de canita cu cioc? ca daca ma uit sa nu iam alta... ca si eu as vrea sa-l incerc cu ceva de la Nuk, cu cea de la primii Pasi nu merge...dar nici n-am mai inmcercat ce-0i drept... de unde ai luat-o?
merci mult
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

aurelursu@k.ro spune:
Aolioo, vad ca au inceput sa apara efectele vaccinului. Stefan deocamdata e bine, e cam marait. Da mananca bine si doarme normal. OFFFFFFF sper sa nu faca febra ca tare ma mai panichez.
Victor sa cresti mare si sanatos!!!
sanatate multa
pupici

magga spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
As mai avea o intrebare pt cine stie sa-mi raspunda: copiii vostri au avut vreodata obrajorii rosii (o usoara iritatie a pielii)? Daca DA, ati descoperit cauza?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
Liviana, e de la dintzi, asta dupa pediatra mea si a citorva mamici de la Casa Verde unde ma duc cu Pestisoara la joaca dupa-amiezele. Adica de la dintzi saliveaza mult mult, se uda pe obraji care se irita de la frig. Nu e grav, trebuie sa-l hidratezi cu o crema ceva, mie aici mi-au spus sa o dau cu ulei de migdale dulci sau cu crema de galbenele.

lavinia345 spune:
Victoras!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

magga spune:
La Multi Multi Ani Victoras si la cit mai multe puncte ochite lovite, cum ii sta bine unui sagetator!