bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 4

adita spune:
Ixxi, si eu l-am auzit de vreo doua ori pe Nectarie vorbind in somn
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

tomasa spune:
La multi ani Victor! Uite ce frumos ninge de ziua ta! ca in povesti...
Ana Maria, sa-ti traiasca baiatul si sa fie fericit, iar voi mandri de el mereu ca si acum!
Ixxi, misto faza cu sotul tau! Cred ca te-ai distrat!!! spre deosebire de el...bietul!
Amaya, si al meu se pare ca face reactie la vaccin! E cam molesit si ieri a dormit de pe la ora 17 pana azi la 7.30 dimineata, ceea ce in mod normal nu-i sta in fire. Din cand in cand plangea in somn, sau se trezea si maraia, iar daca il luam in brate se culca din nou, deci nici macar n-a dormit bine ca sa am o bucurie...se vedea ca e bolnav. Nu-mi venea sa cred, nici baita sau mancare nu i-a trebuit! Plus un pic de febra, nu mare, dar cat sa ma ingrijoreze. La noi a inceput fix in a 5-a zi insa. Asta e, am avut ghinion cu reactiile astea, offf!
I-am facut si eu gutuie coapta azi dim. si a papacit tot-tot! Merci!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, nu stiu ce sa zic, si rebecca de la vaccin incoace e foarte agita noaptea, se zvircvoleste, plinge...iar nu am dormit mai deloc...
Mergi la Medicover? la cit ai? si noi azi programare la Calapod la 5.30 parca.
Ixxi, si Rebecca vorbeste in somn, zice "pa" si chiar da si din mina -asta de citeva ori, si nu intelegeam ce face, ca o stiam dormind Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

PatriciaArdeleanu spune:
LA MULTI ANI, VICOTORAS!!!
sa cresti mare si frumos si sa-i bucuri pe parintii tai!!! Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

ixxi spune:
crisu are febra
a inceput de azinoapte si tot nu scade sub 38
am chemat salvarea
mai vorbim
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Ubi spune:
Amaya, Patricia, Tomasa, multa sanatate la bb-i. O Doamne, exista reactii la vaccin...O sa stam si noi pe baricade zilele astea, maine fiind a 5 zi.
Ixxi - iti scriu asa...ca sa te fac sa mai uiti de problema cu tzitzi. Sa alaptezi pana la 9 luni e bine, pana la 1 an e foarte bine dar dupa, crede-ma ca e un chin. In primul rand, laptele tau nu mai are aceleasi proprietati ca inainte si s-ar putea sa fie apa chioara pentru copil.
Am vazut cu ochii mei in parcul Herastrau, cum un pusti cam la 1 an jumate - 2, s-a ridicat de la groapa cu nisip unde se juca alaturi de o fetita cu lopatelele, s-a dus la banca unde statea la sueta mama lui, a ridicat bluza si a inceput sa suga, asa din picioare. Crede-ma ca spectacolul mi-a produs o imensa mila pentru mama care era si asa super slaba si obosita (era de conditie foarte buna, baietelul imbracat de firma, carutul ca o limuzina - deci nu se pune problema ca nu avea ce manca).
Si mai cunosc cazuri (cunostinte f. apropiate) care s-au chinuit muuuult sa intarce copilul la varste de peste 1 an jumate. Una distre ele nu a reusit si e chiauna de somn caci bb vine in fiecare noapte sa suga de cel putin 2 ori.
Eu zic ca peste 1 an jumate e de-a dreptul chin si dr. Culcer e exagerata cand zice 2 ani.
Din propria mea experienta, dupa ce i-am dat Alexandrei lapte praf seara, a dormit snur, fara pauze si am fost amandoua foarte odihnite. 2 nopti a avut reflexul de a se scula de 2 ori pe noapte dar i-am dat apa sau nimic si s-a culcat la loc. Din a 3, a vazut cum sta treaba si nu s-a mai sculat. Dupa o luna jumate de la primul bibe de lapte praf, o puneam la san si aveam senzatia ca e un supliciu pentru ea (tragea de 2 ori si se uita disperata la mine - probabil ca nu mai avea ce sa traga). Asa ca ne-am despartit prietene iar acum, desi o pun in pozitie de supt nu mai are tendinta de a cauta sanul. Chestia asta nu se intampla daca il intarci mai tarziu.
Fruntea sus Ixxi, deja avem copii nu bb-i.
Ieri m-am uit pe gingia de sus si se vede parca o liniuta de dinte. Cred ca intr-adevar scrasneste din dintii proprii.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Ubi spune:
Ixxi - sanatate multa. Salvarea? Doamne ajuta!
Si fetita unei colege de servici a facut febra la o saptamana de vaccin.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro

V. Erica spune:
Victor !!!
Sanatate multa bebeilor cu febra. Aveti grija de ei, fetelor.
Tomasa, chiar cand speram si noi ca ne faceti o vizita ...
Ixxi, sper ca n-o mai vaccinezi acum. Dar cred ca stii si tu f. bine asta. Sanatate multa!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Shobo spune:
mai fetelor, dar chiar ma speriati cu reactiile astea! Codrin nu are MIMIC de la AR si sintem in ziua a 9-a. eu zic ca am scapat, Slava Domnului! si vad reactii si de la Priorix-ul atit laudat? hmmm, nu mai inteleg!
Ubi, mie imi zici cu somnul mai linistit dupa ce ii dai completari la masa de seara??? aoleuuuuuuuuuu, si eu cind ziceam acum vreo 4-5 luni pe aici ca cei cu formula dorm mult mai bine!!! pai numai eu stiu ce bine e dupa ce i-am bagat de ceva seri acelea cereale pe linga titi la culcare...
Iar in rest cu alaptatul AI PERFECTA DREPTATE!!! Eu personal nu vreau sa trec peste 1 an! caci si mie mi se pare EXAGERAT!!! nu e bine atita dependenta de mama a copilului! si fizic si psihic!
Asa ca Ixxi, e suficient si 10 luni, parerea si a mea!
Magga, eu vad ca Hana se tine la lungime perfect dupa Codrin , si el are ori 79 ori 80... nu pot sa-l masor clar. stiu doar ca la dr la 8,5 luni avea 78cm. deci acum la ~10 luni e posibil sa fi atins 80. Stii ca imi spuneai tu mai de demult ca ei pot avea salturi in lungime... ei bine, Codrin a mers destul de liniar in cresterea in lungime. nu stiu daca e normal au ba
dar asta e el! oricum daca il mosteneste pe taicasu' va fi de 2 m... ceea ce nu chiar as vrea, mie pt un barbat ideal mi se pare 1,90-95, 2m e too much, prea greu de gasit haine/incaltzari/iubita pe masura
. Poate Hana ta
(ce zici, ii cuplam?)
Hana poate va deveni un mare manechin, cine stie... cu dimensiunile ei! ...
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

tomasa spune:
quote:
Originally posted by Ubi
Ixxi - iti scriu asa...ca sa te fac sa mai uiti de problema cu tzitzi. Sa alaptezi pana la 9 luni e bine, pana la 1 an e foarte bine dar dupa, crede-ma ca e un chin. In primul rand, laptele tau nu mai are aceleasi proprietati ca inainte si s-ar putea sa fie apa chioara pentru copil.
Am vazut cu ochii mei in parcul Herastrau, cum un pusti cam la 1 an jumate - 2, s-a ridicat de la groapa cu nisip unde se juca alaturi de o fetita cu lopatelele, s-a dus la banca unde statea la sueta mama lui, a ridicat bluza si a inceput sa suga, asa din picioare. Crede-ma ca spectacolul mi-a produs o imensa mila pentru mama care era si asa super slaba si obosita (era de conditie foarte buna, baietelul imbracat de firma, carutul ca o limuzina - deci nu se pune problema ca nu avea ce manca).
Si mai cunosc cazuri (cunostinte f. apropiate) care s-au chinuit muuuult sa intarce copilul la varste de peste 1 an jumate. Una distre ele nu a reusit si e chiauna de somn caci bb vine in fiecare noapte sa suga de cel putin 2 ori.
Eu zic ca peste 1 an jumate e de-a dreptul chin si dr. Culcer e exagerata cand zice 2 ani.
Din propria mea experienta, dupa ce i-am dat Alexandrei lapte praf seara, a dormit snur, fara pauze si am fost amandoua foarte odihnite. 2 nopti a avut reflexul de a se scula de 2 ori pe noapte dar i-am dat apa sau nimic si s-a culcat la loc. Din a 3, a vazut cum sta treaba si nu s-a mai sculat. Dupa o luna jumate de la primul bibe de lapte praf, o puneam la san si aveam senzatia ca e un supliciu pentru ea (tragea de 2 ori si se uita disperata la mine - probabil ca nu mai avea ce sa traga). Asa ca ne-am despartit prietene iar acum, desi o pun in pozitie de supt nu mai are tendinta de a cauta sanul. Chestia asta nu se intampla daca il intarci mai tarziu.
Fruntea sus Ixxi, deja avem copii nu bb-i.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
Perfect de acord, absolut si in totatlitate! Ai scris de parca as fi scris eu!!!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)