bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 15

kita spune:
E a doua oara astyazi cand ma chinui sa pun pozele; Mi se blocheaza la Yahoo, si nu inteleg de ce :(((
Crinuta nici pozele tale n-am reusit sa le vad si sunt pe webshot...
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

crinuta spune:
Kita, m-am chinuit cu webshot aseara de nu se poate. Nu stiu ce tot au.
Nici acum nu merge?
Crinuta si Rayan

Amaya spune:
Shobo, ma bucur tare mult ca va plac si voua jucariile...Andrei este dependent, irecuperabil, de bila...
Crinuta, am primit...multumesc mult
Patricia, da, te rog mult trimite-mi-le si prin e-mail...iti trimit adresa prin PM.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

crinuta spune:
Cred ca trebuie sa ajung la dr cu Rayan sa fac niste analize, deoarece in luna asta a luat f putin in greutate si sunt deja ingrijorata deoarece el mananca f bine.
Mi-e teama de paraziti!
Crinuta si Rayan

PatriciaArdeleanu spune:
Multumim, multumim
Kita, nu stiu ce tot are yahoo, ca si mie mi-a facut figuri.
Crinuta, dar cit a luat in greutate? Calapod mi-a zis ca acum e ok daca iau intre 200-250 pe luna. Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

bubu05 spune:
Tomasa, in poza aia cu restaurantul eram noi nasi la un botez si l-am luat si pe el putin acolo cu noi.
Crinuta, super pozele, poti sa dai si retetele? In mare am vazut eu cam ce era, si piticul meu face 1 an pe 2 ianuarie si tre sa ma pregatesc! Spune-mi, i-ai dat sa pape tort? Adica sa guste si daca da, de care?
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

crinuta spune:
Oana, maine va dau si link-urile de la rulada de cascaval si checul sarat.
Diplomatul este o adaptare a mea: 5 oua, putin lapte, o lg faina, 4 pliculete gelatina dizolvata inainte in sucul de ananas din conserva, coaja rasa de lamaie si 1 l frisca batuta.
Frisca se adauga la sfarsit.
Nu am batut albusele de ou, le-am pus direct pe foc cu restul.
Dupa ce am amestecat frisca cu compozitia de oua, lapte, faina, gelatina, am adaugat si bucatele de ananas taiat.
Vezi sa nu fiarba crema pe foc, deoarece gelatina trebuie doar sa fie incalzita, desi mie mi-a dat in clocot ( asa e cand faci 10 chestii in acelasi timp) si totul a fost ok, insa, regula spune ca nu e bine sa fiarba.
Dupa asta tapetezi o oala cu celofan, pui fructe, piscoturi, cum vrei tu si torn jumatate de crema, apoi pui iar piscoturi sau fructe si torni apoi si restul. Deasupra pui piscoturi, iar apoi totul merge la frigider.
Dupa vreo 8 ore rastorni totul si ornezi dupa cum vrei, desi nu e musai ca e deja ornat.
Asta ti-am spus in mare, dar daca vrei detalii, nici o problema.
Tortul nr 2, cel cu Alba ca Zapada si piticii e de fapt prajitura Brownies, pe care o gasesti la subiectul " Deserturile Nataliei" de la forumul " La bucatarie".
Acolo gasesti reteta pe pagina 1.
Rayan a gustat putin din diplomat, am sperat sa vrea mai mult dar era preocupat cu joaca si nu l-a interesat. Mai mult a gustat din frisca, in schimb Andrei al Kitei m-a facut fericita din acest punct de vedere, deoarece a papat destul de mult.
Eu zic ca la varsta asta daca vrei sa guste din tort va trebui sa faci ori diplomat, ori un tort cu crema de branza dulce, ori un tort de mere.
Hai ca maine mai pun retete.
Deschide cineva capitol nou?
Crinuta si Rayan

Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64752" target="_blank">...64
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5