Simptome !!!!! - 2
Raspunsuri - Pagina 6

Chantal spune:
Avalon, multumesc de incurajare dar...au venit uratii Sunt atat de deprimata acum
Sa va ajute bunul Dumnezeu macar pe voi sa fie bine si sa fiti.

zozela spune:
Nu dati cu ...Am zis ca nu vreau BB acum...nu ca nu vreau deloc.
Si am si motive ma fetelor.....Oricum,cred ca-mi vine..simt eu..
Avalon de ce te chinui cu testele astea..Nu te duci sa-ti faci un bHCG?
Fetelor,ascultati-o pe Melutzica !!
Nunta noastra-26.06.2005

simonette spune:
ca ma bag!!! Haideti mai gagicilor sa lasam macar luna asta, lucrurile sa decurga cum vor ele! Haideti sa ne lasam alintate de colinde si daruri frumoase de la
, sa zambim celor dragi si sa nu mai stam la panda dupa simptome si teste de sarcina! Stiu ca nu e usor, dar daca mai uitam de toate astea si ne gandim la "frumos", timpul trece altfel si,...de ce nu...poate vine si
lul

zozela spune:
Ehee..nu-mi veni nici azi....Se poate sa-mi intarzie din cauza stresului?
Super week-end va doresc!!!n x
Nunta noastra-26.06.2005

PamELLA spune:
Buna fetelor!!!am citit si eu toate mesajele scrise de voi pe acest topic si sper ca in curand sa fiti toate mamici!!!
Eu sunt in a 30-a zi de la ultimul CM si deocamdata nimic!nu stiu ce sa cred!!am avut contact in ziua a 13-a,dar am exact aceleasi dureri ca la menstruatie!!sanii au crescut considerabil,iar greata mi-a fost ieri si azi toata ziua!!
Voi ce credeti?sunt atat de confuza,habar nu am la ce sa ma mai gandesc!!
Va pupic dulce,weekend placut in contiunuare!!
Intorcand spatele vietii si bunurilor ei cand ai fi putut sa te bucuri din plin de ele,inseamna ca atentezi odios impotriva propriei persoane!

zozela spune:
Ce test,ce..nimik.....Mi-a venit acum o ora..furios si iute
...Off..va doresc la toate megaburtzi si superbebelushi
..Dar mai ales:"Craciun fericit alaturi de cei dragi!"
LA MULTI ANI!!
PS:Nu plec..raman pe-acilea..da?!
Nunta noastra-26.06.2005

Liana30 spune:
fetelor nu mi-au venit scarbele...sunt fericita..
test nu fac ca stiti voi de ce...asa ca astept..
hmmmmm..simtome ioc..
Avalon iubita io tin pumnii si io presimt ceva la tine..
zozelooo pai ce sa mai zic..ai reusit..deocamdata..asa ca astept prajitura...da data aviatoare sa stii fatooo ca te bat..ce ai facut la interviu??????
moldoveancoooo ia vezi muica poate am avut gura aurita si poate ca trompa buna atras ffoliculii..ete ca ma si balbaiii..e clar ca e ceva acolo.. soroooooo
si pe toate fetele fara exceptie
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

zozela spune:
Liana dau o sg. prajitura..ca la interviu nu am facut nimik
..Iti povestesc eu..
Acum:"In pantec"-National geographic..
Nunta noastra-26.06.2005

Avalon spune:
Zozela, stii cum e vorba aia, "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca", asa a fost la tine acum, dar de fapt nu nu ti-ai dorit, si iata ca nu s-a implinit. Sa speram ca principiul functioneaza si la noi in sensul dorit, si anume pt ca ne dorim atat de mult, chiar sa fi ramas insarcinate . Liano, olteanco, sper sa ai gura aurita, si eu am un feeling in ceea ce te priveste, cred ca ne pregatesti o surpriza de proportii!
Nu ar fi frumos sa fim 'colege' la mamici?
Am uitat sa va spun ultimele simptome: sani durerosi, intepaturi de parca acus vin nesuferitii (desi mai am vreo 3 zile pana atunci), ameteala de ma ia pe sus... maine dimineata iar fac un test si va tin la curent, pana miercuri am dreptul sa sper, nu?