Scandinavii stiu DC... (91)
Se mareste clanul! Welcome xeno!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32036" target="_blank">Jurnal de chef la scandinavi 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5881" target="_blank">Regatul danez; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27978" target="_blank">Regatul danez (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26837" target="_blank">Fetele din Suedia... noi nu birfim?; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27277" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27915" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28362" target="_blank">(4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28736" target="_blank">Sus... in Scandinavia; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29110" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30359" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30831" target="_blank">(4); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31065" target="_blank">(5); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31245" target="_blank">(6); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31505" target="_blank">(7); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31762" target="_blank">(8); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32154" target="_blank">(9); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32583" target="_blank">(10); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32816" target="_blank">(11); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32981" target="_blank">(12); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33248" target="_blank">(13); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33614" target="_blank">(14); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363" target="_blank">(15); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35108" target="_blank">(16); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35394" target="_blank">(17); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35759" target="_blank">(18); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36012" target="_blank">(19); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36591" target="_blank">(20); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36957" target="_blank">(21); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37288" target="_blank">(22); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37492" target="_blank">(23); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37656" target="_blank">(24); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38045" target="_blank">(25); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38386" target="_blank">(26); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38628" target="_blank">(27); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39188" target="_blank">(28); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40389" target="_blank">(29); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41014" target="_blank">(30); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41905" target="_blank">(31); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42676" target="_blank">(32); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43508" target="_blank">(33); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44174" target="_blank">(34); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44967" target="_blank">(35); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45507" target="_blank">(36); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46120" target="_blank">(37); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46518" target="_blank">(38); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47248" target="_blank">(39); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47685" target="_blank">(40); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48028" target="_blank">(41); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48272" target="_blank">(42); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48379" target="_blank">(43); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48629" target="_blank">(44); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48761" target="_blank">(45); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49070" target="_blank">(46); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49268" target="_blank">(47); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49302" target="_blank">(48); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49424" target="_blank">(49); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49430" target="_blank">(50); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49436" target="_blank">(51); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49630" target="_blank">(52); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49845" target="_blank">(53); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50040" target="_blank">(54); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50208" target="_blank">(55); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50376" target="_blank">(56); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50469" target="_blank">(57); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50712" target="_blank">(58); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50964" target="_blank">(59); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51323" target="_blank">(60); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51893" target="_blank">(61); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52240" target="_blank">(62); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52508" target="_blank">(63); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52788" target="_blank">(64); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53199" target="_blank">(65); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448" target="_blank">(66); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53882" target="_blank">(67); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54363" target="_blank">(68); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54849" target="_blank">(69); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55153" target="_blank">(70); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55412" target="_blank">(71); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55821" target="_blank">(72); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56130" target="_blank">(73);
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56492" target="_blank">Scandinavii stiu DC... ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57146" target="_blank">(75); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57854" target="_blank">(76); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58485" target="_blank">(77); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59033" target="_blank">(78); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59506" target="_blank">(79); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59701" target="_blank">(80); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60212" target="_blank">(81); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60625" target="_blank">(82); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61246" target="_blank">(83); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61633" target="_blank">(84); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61904" target="_blank">(85); (86); (87); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63440" target="_blank">(88); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63725" target="_blank">(89); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63980" target="_blank">(90)
Imnul scandinavilor:
A little bit of Mihaela in my life
A little bit of Itsme by my side
A little bit of Rayu is all I need
A little bit of Alba is what I see
A little bit of Mara in the sun
A little bit of Doruletz all night long
A little bit of Adeluci la la la
A little bit of Lalandia here I am
A little bit of you makes me your man
...si www.geezer.com/images/item/27994_img.jpg" target="_blank"> mascota! care nu se vede
Raspunsuri
Sabina spune:
ah, Ilenush, pai atunci iti zic tie prima bine-ai venit la !!
pt Xeno, un paharel de vinut bun de la bunicu:)
noroc de Buli:)
si daca tot veni vorba de gandaca...pai asta ne parasi pt alte celea:
http://www.treklens.com/members/dada/photos/
http://www.trekearth.com/members/dada/photos/
sofia a vrut sa inghita ceva azi...mare lucru!da acu iar are febra.totusi, azi a scapat pana ora 15 de antitermic.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
tata lu Toma spune:
Reiau ca vaz ca sunteti mai rapide ca mini si mutarati masa si dansu acilica. Deci ziceam ca :
"Eeeee, Xeno tata, nu-mi ramane decat sa te iert si cu glas tare ca
te-ai legat gratis de coorootzoo' meu, mai deunazi, si o sa ma alatur uraturilor de bun venit.
Fetelor, iac'asa poiata,aaaaaa poiana, noastra ajunse, din internationala, interstelara.
Doruleatzo, aproape c-ai ghicit; m-am tuns pe sub chica.
Sabino, sa mor ca nu stiam ca Xeno e-n opozitie cu Gandaca. Incercam si io marea cu dejtu' si abia acu-nteleg unde bateai.
Iileano, lasa cititu' si pune mana pe botoane ca poiana, precum vezi, e plina de romani primitivi, aaaaa primitori.
Naranceo, precum vezi, cand pisica nu-i acasa ...
hai pa !!!"
acu' chiar ca pa si pu !
_
_
Sunt moderator dar ma tratez
bombi spune:
Si daca vad ca ma (edit: de fapt aici tb sa fie va, dar intre timp oricum nu mai e valabil, asa ca puteti ingnora restul propozitiei) ingramaditi tot pe subiectul vechi, hai sa postez tot eu prima.
Nu-i asa ca n-o cunoasteti pe vara-mea din Haiti? Dar de cel pe care i-a invitat de Craciun in Cuba tocmai am vorbit in capitolul trecut. Asta ca sa va dau mura-n gura ...
lilanda spune:
Breee, iote ce surpriza, Xeno!!! ( puteam sa jur c-ar fi vorba de-o fumeie; de aia m-am si legat de pepetu' tau!!! ) Bine-ai venit in Scandinaviaaaa!!!
Iar tu iileano, mai chibitezi mult acolo de pe margine in 8-ul productiv??? Si tie ti-e oarecum sa dai pept cu noi??
Acu' mai avem de descilcit cine-i vara din Haiti!!!
vik, saru'mina de invitatiune...e valabila numai ptr. Ilie??? Nu stiu cind om ajunge in Sylt, da' poate iti facem o vizita la cabana, cind vii aci in Danemarca (daca ai voie, te scoatem intr-o seara in oras :-))..unde anume inchiriati cabanuta si cind??
Pe restu' va pupez deocamdata si revin cind oi reveni de-afara cu Ilie!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lorena_andreianu spune:
Pupicei.
Am si eu o intrebare pentru fetele (si/sau baietii?) din Suedia.
Am primit de la un amic mare amator de calatorii o sticla cu o bautura traditionala numita: BLOSSA GLÖGG (am scris bine?). Mi-a facut capul patrat ca e bautura speciala pentru sarbatorile de iarna (?) si am acceptat-o! Calu' de dar... Acum intrebarea e: cum se bea? Clad? Rece? cu ceva alaturi?! L-am desfacut, evident (nu trebuia de acum? ) si are un miros... interesant, dar nu prea-l vad cu delicatesele frantuzesti... cu ce putem sa-l bem? Sau o fi aperitiv? Ma ajutati?
Merci si sarbatori fericite!
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
lilanda spune:
Glögg-ul e un fel de vin rosu, mai slab, care se fierbe ca in Romanika. Se pun in el, la fiert, scortisoara, cuisoare, stafide, un fel de alune (mandler - taiate transversal) si optional niscai tarie...ca vodka, de exemplu. In Danemarca se serveste cu un fel de gogosele aromate...
Skål :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
vikinga spune:
Xeno bun venit! Ce surpriza frumoasa! Si acum trebe botezul scandinav si iar pina Xeno e si atunci tine-te ce intrebari punemLil' invitata toata gasca da'Ilie special:) Pin' la urma nemtzoaicele mele se hotarira sa faca vacanta aici in germania, ca pe linga fetele de sylt mai vin si altele din hanover si s-a hotarit sa fie o locatie asa mai pe la mijlocul drumului. Normal ca nu ma avem noi la dispozitie casa ca-n danemarca cu piscina si sauna dar cica si aici ar fi asemanator. Eu zic ca au schimbat destinatia din cauza de bere scumpa pe la voi. Eu sunt cea mai bosumflata. Am primit acum mesaj de la organizatoarea sefa, sa pun in contul X 89.25€ pt cazare!! Bai cu virgule si la centutz suma, asa cevaaa nemtzi de nemtzi meywww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
liris spune:
liluta, sau mara ma insel eu sau voi sunteti un fel de Irina Nistor scandinave ?! si dc e asa , nu-mi faceti si mie o listuta cu niste filme grozave care trebuie in orice conditii sa fie vazute ?! au un software nou si am tras deja madagascar si polar expres , ca sunt noi si am auzit lucruri frumoase de ele , dar mai departe?
what about Hotel Rwanda si Amelie?
mama laiu, ptiu-ptiu ce scumpa e boubou!!!
iar gepeta, da cum zic fetele ... iti vine s-o musti!
annie si mie-mi dadea sefu sa completez evaluarile, dar dupa isi spunea si el parerea. dar stii eu le faceam la sfirsitul fiecarui an, de studiu, nu calendaristic ...
mihaela_s spune:
Mai mai ce de evenimente...capitol nou, aparitia cineva-ului(puteam sa pun pariu ca e un cineva, altfel ne zicea Sabina ca e o ea!
silvia e binisor insa tare maraita...i-am lipsit azi si poate de aceea.
vik, m-ai pus si pe mine pe lista vorbitorilor de germana...moama ce bine ar fi! Sa-ti egsplik: pentru mine germana e ca ccc chineza, zau! Cu seful meu vorbesc engleza, nu pricep o iota din ce se vorbestee in limba lui materna, dar'mite sa mai vorbesc...N-am facut la scoala, n-am de unde sa precep...
xeno bien ai venu in poiana! io te stiu din umbra, n-am avut curajul never sa ma "bag" in vorba ta...poate voi indrazni aicisea?
istme, eu astept cu ccc conditia ca pozele adicatalea bradul si aranjameentele sa fie super! Insa nu ma indoiesc ccc ca asa va fi.
adeluts, ce dragalasi copii de Anne!
annie, vreau si io sa te vad cu fustitz de fetitz si codite de codana!
Mai viu!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bombi spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Acu' mai avem de descilcit cine-i vara din Haiti!!!
mai, pe vara-mea nu am pretentia s-o cunoasteti (desi a avut si ea legaturi cu lumea interlopa), cel mult pe sotul ei ...
Eu v-am intrebat de cine i-a invitat de Craciun in Cuba ...