Scandinavii stiu DC... (91)
Raspunsuri - Pagina 2
arboria spune:
liris, io as zice ca mama layu e fan Amelie
xeno, uelcam
ce iarna scandinava super incepe pe-acilea!
mihaela_s spune:
ahhh, cica la noapte va ninge la noi! E prima zapada pe anul asta, va continua pana sambata, apoi vine jeru'! Brrr, mai ger decat in NY. Gata, vine iarna poienitza!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
arboria spune:
lil', cum a ramas background-ul pana la urma, cu cusatura sau cu lasou?
vreau sa va cer parerea, tie si celorlalti cinefili, despre "Adaptation", cu N. Cage si M. Streep. Cica a fost rated R pentru limbaj, sexuality, some drug use and violent images.
huh? sa ma uit sau mai bine iau alt film (Bambi, Pippi nu-stiu-cum, Mary Poppins?)
daca o sa raman socata sau o sa devin PA?
(ca io-s tare sensibiloasa)
lilanda spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
ahhh, cica la noapte va ninge la noi! E prima zapada pe anul asta, va continua pana sambata, apoi vine jeru'! Brrr, mai ger decat in NY. Gata, vine iarna poienitza!
Zapada...hehe... pe-acilea-s constant 10 grade (cu plus) si vazui azi un copacel inmurgurit Oare oi avea sansa, in februarie sa prind vreo doi-trei fulgi colosa, la Elvetica??? (extremo, vii ???)
vik, imi pare rau ca nu apari pe-aci, da' ne-om vedea noi odata si-odata, ca prea aproape stam una de alta!!!
lirisache, tu vrei filme mai vechi, mai noi sau foarte noi??:-)) Dintre astea mai noi (1-2ani), io zic ca merita efortul de downloadare, urmatoarele: Hotel Rwanda, Sideways, The Sea Inside (asta-i cu Javier Barden), Maria Full of Grace, 21 grams-daca nu l-ai vazut...despre Amelie, is sigura ca mama rayu mi-o zice vreo doua ca nu strica ea posetele, da' mie nu prea mi-o placut filmul (Audrey Tatou, insa, e o simpatica)
bombi, pai omu' din Cuba e evident....da' oare ce-o face Pepe???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
quote:
Originally posted by arboria
lil', cum a ramas background-ul pana la urma, cu cusatura sau cu lasou?
vreau sa va cer parerea, tie si celorlalti cinefili, despre "Adaptation", cu N. Cage si M. Streep. Cica a fost rated R pentru limbaj, sexuality, some drug use and violent images.
huh? sa ma uit sau mai bine iau alt film (Bambi, Pippi nu-stiu-cum, Mary Poppins?)
daca o sa raman socata sau o sa devin PA?
(ca io-s tare sensibiloasa)
Haaa..le-am facut din doua una :-))
Cit despre "Adaptation", nu-i deloc socant ...insa e un film, cum sa spun, iti cere niscai rabdare sa te uiti la el. nici Cage si nici Streep nu stralucesc in filmul asta...mai bine Mary Poppins!!! :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
bombi spune:
quote:
Originally posted by lilanda
bombi, pai omu' din Cuba e evident....da' oare ce-o face Pepe???
. partea a doua a propozitiei mi-era adresata tot mie? ca eu nu vad legatura ....
lilanda spune:
quote:
Originally posted by bombi
partea a doua a propozitiei mi-era adresata tot mie? ca eu nu vad legatura ....
Nuuu..Pepe Mojito este iubitul cuban al lui itsme :-))
Sabina spune:
nseara;)
copilu e spre atomic..a mancat ceva ceva, a rasturnat toate din casa cat am fost eu la Gym ,da tot mai are nitica febra.
dupa baie mai viu io:)
tot nu-mi pot stapani rasu de cand xeno a zis ca sunt doamna
Hotel Rwanda mi-a placut, Amelie n-am vazut.
ati vazut vreuna Anul trecut la marienbad?? e extraordinar, absolut coplesitor.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
doruletz spune:
Doamna Sabina, ma bucur mult ca domnisoara Sofia se simte mai bine!
Domnule Xenocid va rog de acuma incolo sa treceti mai des p'aicea ca v-am trecut in catalog! Noi facem zilnic prezenta si dam pedepse la absenti. Sa spuie doamna Adela daca nu-i adevarat! ca ea a acumulat cele mai multe absente in ultima vreme! sa spuie ea ce pedeapsa a primit!
Doamna ileana dar dvs de ce nu scrieti aicea? ca noi suntem oameni cumsecade si ospitalieri, nu avem nici o prejudecata si nici un forumist pe constiinta pana acuma! va asteptam!
Domnule tata_lu_toma, veniti dvs va rog cu poza aceea in care se vede noua tunsoare ca io nu inteleg ce vreti sa spuneti.
Doamna lilanda credeti ca daca scriserati mic io nu vazui ce ziserati despre un anumit film?! sa stiti ca va reclam la doamna Rayuela!! stati numai sa vedeti ce patiti cand o veni dansa pe aicea!
Doamnelor si domnilor, va spun deocamdata la revedere dar mai viu in curand!