Concert de Craciun

Concert de Craciun | Autor: Jocelyn

Link direct la acest mesaj

Aseara sotul mi-a facut o surpriza si mi-a adus bilete pentru concertul de Craciun de la teatrul Masca, duminica, ora 19:00. Concertul e sustinut de Gheorghe Zamfir, cu participarea Orchestrei Teatrului de Opereta "Ion Dacian".

Daca mai vine cineva sa-mi zica si mie, poate ne intalnim pe-acolo

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

As veni cu mare placere, DAR...nu pot!
Bucura-te si pt. mine!

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Porumbel, apreciez; se pare ca in rest nu prea sunt doritori...

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Eu am fost aseara la concertul sustinut de Banica jr la Sala Palatului. Cel pentru trustul Ringier...A fost superb...A mai fost cineva??

Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge....

http://community.webshots.com/user/ana_maria222
poze noi....

Mergi la inceput

Ne-am intors de la concertul cu Gheorghe Zamfir si a fost superb. Orchestra a fost la inaltime si Zamfir la fel. Au fost si compozitii de-ale lui si mai multe piese de Strauss. La un moment dat au venit si elevii lui Zamfir, 9 si au cantat impreuna. A fost un concert foarte reusit si pacat ca n-ati venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Eu veneam daca eram in Buc, da asa am fost aici in Cluj la alt concert, tot de Craciun, la conservator
Da ma bucur ca ti-a placut

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Eu am fost in urma cu o saptamana la un concert de colinde la Casa Radio - foarte frumos si foarte emotionant.
Pe langa cantareti si grupuri consacrate, au cantat si copii care au probleme de vedere si de auz si au fost extraordinari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Joce,te invidiez,pe bune...Zamfir e unul dintre preferatii mei,e magic.Imi pare rau ca sint asa de departe

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Daca ziceai mai devreme, faceam rost de o camera si inregistram tot si iti trimiteam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Si mai ai "curajul" sa recunosti ca ai fi putut face asta dar nu tea-i gandit? Norocul tau ca nu sunt pe acolo! :)
Sper ca-ti dai seama ca am glumit! Doar ca-mi pare rau ca nu am putut merge la concert...Pt. data viitoare sa tii minte! :)

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Promiiiiit! Nu ma schingiuiti!

Mergi la inceput