Endometru,ovulatie,temperaturi.monotorizari-92

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Piccaflor sa inteleg ca numaram impreuna?

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

multumesc mult Thabi! Astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

piccaflor: numeri cu Cristinna si esti berbec cu mine..
Doamne, incapatanati mai sunt berbecii astia (mai ales cei nascuti mai inspre zodia taurului, asa cum sunt eu...)

Pupici la toat fetele si spor la treaba, ca eu una nu am chef de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Cristinna numaram impreuna...na belea!...doua Cristine in ziua 1...scintei facem nu alta...mama lor de rushi!
Tabi...asa e...incapatinati rau de tot...si imagineaza-ti ca sotul meu e taur...hi hi!...ne impungem la greu...da' eu ies triumfatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cristina, Picca imi pare rau de venirea scarbelor, las' ca mai e si luna viitoare, mai norocoasa ca asta, simt eu!

Sunt chiar speriata...nu am avut nici un semn de ovulatie, sa fi ovulat azi noapte in somn? daca aseara tot ma mai pisca pe ici pe colo si eram si un pic tensionata jos la burtica, acum chiar nimica...si T. nu m-a mai chemat la monitorizare, convins fiind ca dupa pregnyl o sa ovulez. Numai sa nu se fi inselat...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Picca, Cristinna fir-ar iei de rushi nesuferitzi, nu vor sa ne lase in pace deloc.

Hai fetelor luna asta sa ne simtim bine shi sa ne bucuram de sarbatori si din ianuarie incepem din nou. Eu inca ashtept ziua de maine. Om trai sh-om vedea cum stau shi eu.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Dragele mele,
Si eu un chef de munca si astept sa imi treaca.
PICAFLOR si CRISTINA imi pare tare rau ca au venit invadatorii. Sa le fie rusine. Daca va ajuta cu ceva cred si la mine vin in ziua de Craciun. Cel putin asta cred.
AMELY, poate ai ovulat in somn cum zici tu si de accea nu ai mai simtit nimic. O intrebare: scurgeri ca la ovulatie ai?
Eu una mi-am luat inima in dinti si l-am sunat pe medic. Mi-a spus ca nu ar fi trebuit sa ma doara ovarele de la tratament si m-a chemat la control. Treaba este ca nu am bani, mai ales ca vin si sarbatorile, asa ca o las pt ianuarie. Mi-a mai zis sa repet tratamentul in fiecare luna pana cand raman graviduta. Asa ca de luna viitoare iar fac injectii si iarasi supozitoare. Numai de ar fi cu folos.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ciao gagici!
Imi pare tare rau ca v-au "atacat" rushii dar nici pe mine nu ma lasa in pace deloc.De fiecare data sunt foarte punctuali.

Nu am mai trecut pe la voi ca am vazut ca v-am suparat.Dar uneori e bine sa iti plangi de mila putin ca asa iti dai mai bine seama cate alte motive de fericire ai.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Cristinna, imi pare tare rau :((( lasa, ca o sa vezi, va fi bb data viitoare! Foarte bine ca iti iei "pauza" de Sarbatori, totusi sa faci cat mai des posibil! Tu in a cata zi dupoa ISA erai azi?

Picca, imi pare raaaau! Uite mai multi , poate mai trece putin :)

Asi, dar cine s-a suparat??? eu nu, in orice caz:) Amely, se poate in somn, sigur :))
Catty, daca tot te mai dor, eu zic sa intrerupi tratamentul pana te duci la doctor...

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

INGERASH dragalas, nu am ce tratament sa intrerup. Supozitoarele le-am terminat acum o saptamana si injectiile la fel. Acum iau numai vitamina E 1 pastiluta pe zi, acid folic o pastiluta pe zi si calciu+magneziu+zinc 2 pastilute pe zi. Deci aceste hapuri cred eu ca sunt pt intarirea aparatului reproducator. Mama da ce urat suna.
ASI nu stiu sa ne fi suparat pe tine. De unde ideea asta?

catalina

Mergi la inceput