Endometru,ovulatie,temperaturi.monotorizari-92

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Aoleuuu, ca bine zici Madanoo, si pe mine e treaba cat casa... da' nu ma-ndur deloc, nooo... e-asa fain aici cu voi!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Madana: multumesc frumos de indicatii. Vezi ca am reusit?

Eu plec la masa, ca pana acum nu am facut nimic pe ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

dragele mele nu am chef de munca ma cam fofilez pe la scarbici azi. Sunt intr-o dispozitie de zile mari , dar presimt ca maine o sa ma desumflu total cand or veni trupele de .

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

subscriu, nici eu nu am chef de munca delooocccc azi si nu stiu cum sa ma mai eschivez.Dispozitia mea nu e chiar de zile mari, dar nu am picat nici in butoi, stau si astept sa apara nesimtitii de rushi ca deja ma chinuie la burtica si la spate si ma mobilizez sa o pot lua de la capat

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Ziua buna dragele mele!

Ma prezint si eu la adunare...si nu asa oricum,ci cu rushii dupa mine...eh,da...ziua 1....da' stiti cum am intimpinat eu rushii?...uite asa ...pai cum altfel?...ca doar n-o sa ma-ntristeze pe mine in luna cadourilor o nesuferita de menstruatie...
Tabitha ...se-nmultesc berbecutzele p-aici...Tabi,Madana,eu...mai sint si altele?
Madana testul sa-l faci cind vrei tu,dar sa arate asa II...
Amely dulce fata scumpa...
Liana vazusi olteanco?...dupa mine potopul...multe stindarde au fluturat aseara...:)))))
Simonette poate reusim sa ne-ntilnim pe mess mai tirziu...
Ingerasule tin pumnii sa fie bebic....si ma abonez si eu la bautul dupa tine....
Felicia,Catty,Diciu,Bubulina,Marrina,Andicu,Cristinna,MOana si absolut toate fetele..
Danutza multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Simonette, tu esti suparata pe mine ca am pierdut numerele de tel??? Hai ca o sa le recuperez de la o fata de pe forum si o sa ti le dau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Fetelor sunt in ziua 1 a cm.
Am hotarat sa nu fac luna asta stimulare si nici a 2-a ISA , macar asa o sa stau si eu linistita si fara stres de sarbatori. Apoi din Ian 2006 incep din nou stimulatra si ISA cu forte proaspete

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Salutari fetelor

sunt in ziua 8 dupa ovulatie, nici un semn de nimic. Am constatat insa dupa o lunga observatie cum ca sanii mei devin durerori dupa ovulatie si tine durerea pana in ziua un care vin rushii. Asta in CM-urile ovulatorii.. ca in luna cu CM anovulatoriu nu m-a durut nimic.

Nu ma doare, nu ma inteapa, nu am avut pete, nu am avut nimic. Si daca ma mai gandesc si la Zoia de la Diosti... clar ar trebui sa ma duc sa-mi fac cadou de MOs Craciun niste tampoane si nimic altceva.

Apropos stie careva daca Clomiphenul mareste faza luteala? Ca eu am ovulat luna asta in Z14, in mod normal ovulez in ziua 11-12 la un CM de 24 zile. Adica sa stiu daca sa ma astept sa vina la 24 zile sau la 28..avand in vedere ca am luat clomiphene

pozelemele

cami

Mergi la inceput

cristinna: imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta. Si eu zic la fel, sa treaca sarbatorile si o luam de la capat. Mai ales ca in dec. lumea nu se prea inghesuie cu operatii si alte cele, ca doar si pt. dr. e sarbatoare.

lachione: mie dr. Laura Dracea mi-a dat un nr. de tel. unde pot vorbi cu asistenta (sau secretara, nu stiu exact) dnei. Cezara Bucur. Numai ca il am acasa. Daca ai nevoie de acest numar, ti-l dau diseara, cand ajung acasa.

Mergi la inceput

cami30: la mine e tot ziua 8 DPO (cred), nici un semn si cu siguranta astept rusii martea viitoare. Dar o luam de la capat, nu-i asa? Trebuie sa ne atingem visul.

Mergi la inceput