belgia (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

country girl : mi-am adus aminte de ce mi-ai zis... mai de mult... si vreau sa-ti multumesc .. am fost de anul nou la mont des art si am vazut artificii multe, multe ... asa cum mi-am dorit ...

a fost cineva in grand place... eu am intentionat, insa nu se putea intra....

s-auzim numai de bine! si

sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

La multi ani fetelor !!!
Cum ati petrecut revelionul? sper ca v-ati simtit bine si ca ati intrat cu dreptul in noul an.
Eu am avut un revelion "asa si asa" adica nu prea am fost multumiti. Desi am fost la un restaurant "cu fite" si am dat o caruta de bani, distractia nu a fost pe masura. Nu ne-a placut nici masa, muzica nu se auzea deloc din locul unde era masa noastra si dupa miezul noptii ne-am mutat cu totii intr-alta sala, un fel de bar unde se dansa si care normal era ticsita pt ca toti voiau sa danseze. Dar daca voiai ca omu' sa mai stai putin jos dupa cateva dansuri, n-aveai unde caci erau doar cateva scaune langa bar care desigur ca erau ocupate. Asa ca pe la 3 dimineata am plecat acasa, noi care de regula plecam intotdeauna in zori. Dar nu m-a afectat prea mult, privesc partea buna a lucrurilor si anume, putea fi si mai rau.
Acum va doresc la toate sa fiti sanatoase, fericite si iubite.
Pupici,

Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Buna dimineata fetelor si La multi ani!
Noi am petrecut acasa in fata televizorului,cu aperitive si floricele.Am tras de noi sa prindem 12 noaptea apoi ne-am culcat ca fiica-mea se trezeste devreme si ne ia de odihniti.Luni ncep serviciul,dupa aproape 2 ani,asa ca nu stiu daca mai am timp sa intru asa des.Va pup

Mergi la inceput

mieke: bafta la serviciu, ce lucrezi? e greu, solicitant? cu cine vei lasa copilul?

bepii: imi pare rau pt voi... eu am fost in mont des arts si am vazut vreo 20 de minute artificiile , dupa care ne-am chinuit sa ne intoarce acasa . am prins bineinteles un ambuteiaj datorat unor tineri beti turata care aruncau cu sticle in masini . toata lumea se chinuia sa ajunga acolo si apoi se chinuiau sa pleca cat mai repede ... care .. incotro...

eu m-am simtit ff bine, am avut toate bunatatile din tara.. asa ca acum ma gandesc deja la ficatul meu .. cum sa ma port mai bine c el...

un an nou fericit sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Vergi ,lucrez la o firma care se ocupa cu sterilizarea materialelor pentru spitale.Este un lant de 4 firme :spalatorie,impachetarea materialelor ,unde lucrez eu,sterilizare,in franta ,si transport.Unde lucrez eu se fac pachete chirurgicale.Lucrez part-time nu este obositor iar fiica-mea se duce la onthalmoeder.Nu ii place dar nu am ce face,trebuie sa se duca,trebuie sa intre in sistem,sa invete flamanda,sa se obisnuiasca si cu alte persoane ,sa se joace cu alti copii.

Mergi la inceput

ce este onthalmoeder? un soi de cresa? eu nu stiu flamanda si nici nu prea am de gand sa o invat.

in orice caz, cred ca te-ai saturat acasa, e bine ca incepi munca, nu-i asa? mai iesi din monotonie. asa eram si eu dupa concediu de maternitate. simteam nevoia sa muncesc. acum din nou nu muncesc si ma cam plictisesc pe acasa.... cineva de pe dc zicea ca-s disperata sa vorbesc... poate se vede ceva plictiseala la mine.... dar nu disperare

Mergi la inceput

fetelor, dar se vede treaba ca sunteti "cuplate" inca pe vacanta, ca nu mai intra nimeni pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Chiar asa, unde sunteti fetelor? nu mai vad pe niciuna pe forum, doar Disperata mai mentine un pic legatura. Multumesc Vergi pentru sufletul pe care-l pui ca sa ne tii impreuna.
Nu mai aveti nimic de spus, de intrebat? Hai ca mi-e dor de un subiect fierbinte de discutat.
Mieke te inteleg ca acum daca ai inceput sa lucrezi nu prea ai timp, nu-i nimic, nu ne suparam, numai sa dai uneori un semn de viata. Multa bafta la servici !!!
Va pup pe toate si s-auzim de bine

Bepii

Mergi la inceput

salut!
si eu intru destul de rar pe net pentru ca baietelului meu ii place calculatorul si nu prea am loc de el!!!!

unde ati petrecut cele mai frumoase clipe in belgia? ma refer la cele mai frumoase orase. as vrea sa merg si eu in week end pe undeva si n-a habar. ati fost la brugge? e superba expozitia de gheata!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bepii

Chiar asa, unde sunteti fetelor? nu mai vad pe niciuna pe forum, doar Disperata mai mentine un pic legatura. Multumesc Vergi pentru sufletul pe care-l pui ca sa ne tii impreuna.
Nu mai aveti nimic de spus, de intrebat? Hai ca mi-e dor de un subiect fierbinte de discutat.
Mieke te inteleg ca acum daca ai inceput sa lucrezi nu prea ai timp, nu-i nimic, nu ne suparam, numai sa dai uneori un semn de viata. Multa bafta la servici !!!
Va pup pe toate si s-auzim de bine

Bepii

multumesc si eu pt cuvintele tale, esti o draguta!

Mergi la inceput