in inima Africii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Unde-i Ituri asta? Ca zona relativa macar...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

In RD Congo.

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hahahahaha pai daca nu se intimpla in africa asa ceva unde vrei sa se mai intimple ? asta nu e nimc inca, ce tzie dat sa vezi pe acolo.

hakuna matata ... ai sa fi mincata hahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Da Simina, socrul meu a lucrat in Burundi, 12 ani au locuit acolo. Sotul meu a plecat cind avea 4 luni ( ce curaj pe soacra-mea, eu nu cred ca as fi plecat cu un bebe asa mic atit de departe....si asta se intimpla in 1969). Au locuit la Bujumbura, dar socrul meu fiind geolog au calatorit prin aproape toata regiunea. Povesti cu canibali nu am auzit la ei, desi sotul meu se amesteca mult cu localnicii...chiar o sa-l intreb daca stie de asa ceva. Singura problema au avut-o in timpul unei revolte impotriva belgienilor (Burundi fusese sub ocupatie belgiana), si s-au trezit cu "musafiri" cu macetele...a tratat socra-meu cu ei toata noaptea si le-au explicat ca sint romani, nu belgieni...
Altfel, dpdv al nivelului de trai, au dus-o f bine...e drept ca aveau si o situatie financiara f buna. Am fost f mirata sa aflu ca, atunci cind soacra-mea a ajuns cu sotul meu in Burundi, socra-meu avea pregatite ladite cu mancare la borcanase ptr bebelusi...le comandase prin nu stiu ce catalog din Europa. In Ro in '69 nici nu cred ca se auzise de asa ceva.
Socrul meu a descoperit un zacamint important de Nichel...ptr Burundi a fost io mare realizare, exportau doar ceai si cafea pana atunci..au vrut sa-i ridice statuie in centrul orasului :) abia i-a convins sa renunte, vroiau sa se intoarca in Ro( cumnata-mea se casatorise, avea si un copil, soacra-mea nu mai vroia sa stea departe) si se gandeau ca nu ar fi fost bine vazuti de regimul de la Buc ...oricum au avut mult de tras, mai bine ii lasa sa ii faca statuia

Acum am de lucru, mai revin cu povestiri din copilaria lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Uitati aici un topic de pe alt forum, despre viata in Nigeria. Mie mi s-a parut f interesant.

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=11383

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput