in inima Africii
Salutare la toata lumea,
Am tot cautat pe forum si nu am gasit multe subiecte legate de Africa.
As vrea sa stiu cum este viata pe coasta de vest a Africii. Locuieste cineva in Camerun, Angola...
Sigur ca pot gasi o multime de informatii pe net dar ma intereseaza pareri personale.
Raspunsuri
Elenalove27 spune:
Visul sotului meu este sa petrecem luna de miere in "INIMA AFRICII" vis ce nu va fi implinit niciodata din cauza ca nu are cu cine sa se duca in luna de miere ca eu personal mai bine stau acasa decit sa ma duc in "INIMA AFRICII"
Elena
Siminaf spune:
Cred ca cine a fost in inima Africii nu va putea uita niciodata si se va intoarce odata si odata acolo, macar putin...
Se mai zice ca cine bea apa din Nil se va intoarce cu siguranta...
Eu le-am facut pe amindoua! Pe cind intoarcerea?
Nilul acolo unde se naste este magnific: albastru si alb curg impreuna fara sa se amestece pe mai multe mile. Abia apoi incepe sa arate asa cum il stim.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
diana904 spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Cred ca cine a fost in inima Africii nu va putea uita niciodata si se va intoarce odata si odata acolo, macar putin...
Se mai zice ca cine bea apa din Nil se va intoarce cu siguranta...
Eu le-am facut pe amindoua! Pe cind intoarcerea?
Nilul acolo unde se naste este magnific: albastru si alb curg impreuna fara sa se amestece pe mai multe mile. Abia apoi incepe sa arate asa cum il stim.
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Laguna Beach
Beach Cities
Daca ceea ce spui e adevarat, inseamna ca voi ajunge si eu acolo...sotul meu, practic a crescut in inima Africii, si visul lui cel mai mare e sa ajunga din nou acolo, de asta data cu copiii. Cind ai descris Izvorul Nilului, mi-am adus aminte de poze facute de ei acolo...
Frederik, din pacate informatiile mele ( din poze si povesti ale sotului si socrilor) sint f vechi, ei s-au intors acum aproape 25 de ani de acolo...probabil nimic nu mai corespunde cu realitatea din prezent ( desi, acum cateva saptamini cauta pe net despre locurile in care a copilarit si a gasit supermarketul unui grec, de unde faceau cumparaturile..)
Siminaf spune:
Diana, socrii tai au lucrat acolo? Interesant, mai povesteste!
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Laguna Beach
Beach Cities
Siminaf spune:
Diana, eu nu am fost la izvorul Nilului, am descris locul unde cele doua Niluri, cel Alb si cel Albastru se unesc, dind nastere Nilului asa cum il stim din cartile de geografie si de istorie.
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Laguna Beach
Beach Cities
Siminaf spune:
Unde-i Ituri asta? Ca zona relativa macar...
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Laguna Beach
Beach Cities