Mamici Ianuarie-Februarie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 4
irinadum spune:
Mai da mai terminati cu inscuscritul . Ia uite la ele nici macar nu am nascut. Pai dc nasc greu si ma chinui nu il mai dau la nimeni il tin langa fusta mea.
Florinini pai asta cu benga trebuie sa o stie cineva daca nu a invat eu toate expresiile astea "ciudate" ca le receptez de la verisorii mei non stop cand sunt pe net. Trebuie sa inteleg si eu ce zic , nu?
Denisam spune:
Florinini- deja m-ai tradat
, sa stii ca noi am facut aici in canada nunta romaneasca si botez la fel vom face si uite te-am invitat si la pomana porcului, am si zapada si tu tot ma tradezi,lasa ca ajung eu la David pt Emma cumva![]()
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Bombonicaaaa spune:
Irina chiar ca mi-am furat-o
si unde mai pui ca era prima vizita la ginecolog facuta aici in usa si ca dr. era femeie ...sa vezi ce a inceput aia sa-mi maseze
in cautare de noduli dar cand m-am trezit si cu degetul unde chiar ca nu m-am asteptat am ramas
m-a intreba ea ceva de sanatate dar cine sa-i mai raspunda ca eram sub stare de soc si i-mi venea sa o iau si la fuga ...Acum am alt dr. si vad ca nu a atentat la
meu pana acum si nici nu cred ca o v-a mai face .![]()
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
36+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
Denisam spune:
Moni am la schimb 5 feluri de ciocolate de la alba cu alune, la cea neagra cu lapte, cu caramel, cu menta si inca una, cred ca e cu cirese,( dela fabrica- proaspete) nu stiu ca nu am incercat-o pe ultima. Mai am fructe la greu, tot ce vrei- mango, ananas, kiwi, clementine, avocado, ananas, mere, pere, prune, pere, etc.Vreo 3 feluri de cereale pt lapet sau iaurt.
Ciorba de fasole, supa, crenvusti si iaurt nu stiu dc te tenteaza, si in curand porc, a si mai am si muschi afumat de Dragos, proaspat.
trebuie sa ma mut de la laptop, c avien sotul intr-o ora si am ceva de terminat, revin in 2 min!
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
BOMBO pai o fi fost d-aia ...si i-ai picat cu tronc!
FLORI ce benga si asparagus...? ![]()
MONI 36+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Mai ia nu mai incepeti air cu provocari de astea. Si eu consider ca o educatie mai buna o capata la noi . Dar iar itram in discutii de nu ne mai oprim nici poimarti.
Monica ce faci pai imi scoti baiatul la licitatie? Las ca umplu masina de ciocolata.
Plec la culcare ca m_am suparat : ati zis ca tramvaiele sunt proaste , bune si nebune, ca nu imi place continentul lui papura_voda, il scoateti la licitatie pe Mario, Florinini vrea scandal, Denisa e cu pooh, Monica nu imi da si mie un pic de oltenesc, Ana creca a plecat de nervi, Bombon a scris un rand si apoi ...ura si la gara, Ursoaica ...... la hibernare.
Deci ma duc la culcare ca sa am de unde ma trezi pt eco sa nu fie bebe obosit. Deci maine pe la 13.30 va dau vesti.
Va pupic
Irina 38+
monica70 spune:
DENISA da' ce naiba la tine e supermarket??? Aia cu cirese 
Bombonicaaaa spune:
Aha, Irina deja geloasa
pe presupusele nurori de zici ca nu-ti dai baiatul? Ca doar nu vrei sa te faci vre-o socrosenie ?![]()

www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
36+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
irinadum spune:
Vai Denisa a insirat tot ce are in casa . Vrei sa ma apuc si eu ca azi am facut cumparaturile si am mai multe pe bune ca am luat ca sa nu mai eis vreo doua saptamani. Cica are ciocolata de la fabrica. Pai tu crezi ca eu o am de la tomberon?
Uite cum nu plec eu. Ia hai mai spuneti ce mai veti prin camara , in seif, sub pat...
Bombon deci asa a fost. eu ii dadeam un croseu.
Irina 38+
monica70 spune:
IRINA pai acu pleci cand mi-am luat provizii de rahat (nu cc !!!) ca altceva dulce n-am pe-aici si m-a terminat DENISA cu lista aia???