Bebelusi de iulie-august 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
Monica-Elena spune:
lasa fetele ca lui Mihnea ii place in bucatarie cu mami
. noi aplicam principiul asta de la inceput copilul in carut sau in balansoar si mami cu un picior leagana si cu mainile face treaba.
asa ca astept pretendenta la baiatul meu
ca e invatat si in bucatarie ca si tati face mancarica si chiar prajituri si sunt mai bune mai ales prajiturile decat ale lui mami
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
ankak spune:
Buna dimineata!

Am ajuns la disperare! Nu mai stiu ce sa mai fac cu fatza lui Matei.....

Am facut tratamentul cu hidrocortizon, am dat aiurea bani si pe o crema de la Avene de 510.000lei si degeaba. Sub tratament cu hidrocortizon i-a trecut dar cum l-am intrerupt a reaparut!

Am fost si la o dermatoloaga care mai mult m-a bagat in sperieti! Stiti povestea cu "posibil astm alergic".....I-am mai dat cu Nidoflor dar tot asa dupa ce intrerup administrarea iar se umple de bube!
Dede , te rog, zi-mi tu ce ai dat-o pe Medeea ca stiu ca si ea facea la fel. Ei i-a trecut?
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
svety spune:
Monica-Elena exact asa fac eu: il pun pe Dani in Maxi Cosi si-l legan. Cam peste tot unde ma duc. Cu exceptii...
Voi nu va apucati de curatenie?
A! I-am dat aseara lui Dani cereale pentru 6 luni. Se pare ca-i plac. Oare sa-i mai dau?
mami de dani
ankak spune:
Incep si eu curatenia de Craciun...singurica binenteles pt ca pina ajunge sotul seara...deja sint satula de treaba.
Citesc dinurma si raspund chiar daca o fac cu intirziere si ati dat altele raspunsul inaintea mea!
Sint intr-o pasa tare proasta azi! Cred ca din orice lucru mi se umplu ochii de lacrimi...oare sa fie SPM (sindromul pre-menstrual)? sau o-i fi obosita (Matei s-a trezit asta-noapte la 4 jumate ceea ce nu a mai facut de mult timp, sper sa fie ceva trecator)
valcampan spune:
Buna dimineata mamici si pitici !
Noi acum ne-am trezit, de fapt eu acum m-am trezit pt ca bebe se trezeste de la 7 dimineata si sta cu mamaia lui in sufragerie. Cind l-am vazut pe fiul meu azi am ris bine pt ca se zburlea la mamaie tipa si ridica minuta in sus amenintator. Acum a adormit probabil e obosit de atitea tipete de amenintare. La prinz o sa incerc sa-i dau supa cu legume si am sa va scriu cum s-a comportat.
Acusor te rog spune-mi si mie despre regimul Monti cite ceva pt ca sunt interesata de subiect. Daca exista vreo carte despre regimul asta spune-mi pt ca tb sa slabesc 10 kg. Iar in martie incep si serviciul, nu ma mai incap hainele pt birou si n-as vrea sa mai cumpar altele. De fapt n-am cu ce sa le mai cumpar.
Mamici care ati nascut prin cezariana v-ati apucat de sala sau exercitii prin casa ? Stie careva dupa cit timp este recomandat sa te apuci de abdomene? Eu am ramas cu o mica burtica si am uitat sa-l intreb pe doctor daca ma pot duce acum la sala. Subiecte pe acesta tema nu am gasit inca pe acest forum poate stiti voi ceva.
ankak spune:
Anis, ce bine ca ai terminat cu vaccinul de la 4 luni, noi abia miine ne ducem si deja mi se increteste pielea pe mine cind ma gindesc...alte tipete, iar plins...OOOFFF!!!
Emaaimee, stii cum e treaba cu , calicul...
...e tare gingas...
tu esti tare draguta ca ne informezi cu noutati si lucruri pe care e bine sa le stim dar eu..."tontas"...nu ma descurc numai cu engleza mea de "balta"
andatudor spune:
Buna dimineata la mamici si pitici!!
Am intrat asa de dimineata-ceva extraordinar pt. mine!!!-ca sa-i multumesc ffff muuuult
lui Emaaimee pt. site-ul cu Babycentre si mai ales pt. articolul despre cum sa-ti obisnuiesti cpoilul sa adoarmma singur.L-am citit aseara si dupa baita si supt l-am pus in practica fara nici un fel de convingere ca va functiona-al meu copil dupa cum stiti adormea in brate si mai ales in timpul zilei numai in brate dormea.Deci asear la-m pus in pat,a inceput sa vorbeasca cu jucariile lui si intr-un sfert de ora a adormit!!!
Asa facui si acum la 10,30 il pusei in patut ca vazui ca-i este somn si adormii baiatul singurel.
Sper sa tina figura in contiunuare.
Multi
Ema.
Citesc-sunt in urma cu un capitol si revin
pupici
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
corbioana spune:
Neatza tuturor si pupici de la noi!
Acusor felicitari!!! La mai mare cu Monti s=o tii tot asa! Eu ma tot chinui de camd am nascut sa reiau Monti si nek. nu-s ce am de mi-am piedrut ambatzul
si mai le amestec pe unele...offffffffff....
Monica si Dede ce copii ascultatori aveti hehehehe!!! Stau ei cu voi la bucatarie sa gatiti!
Mamini mai ai putin si vii spre Romanica nu-i asa??
Mai fetelor ce sa ma mai fac???? Andrei doarme de seara (cand adoarme ca e 10, 11) pana pe la 3 in medie papa ceva tzitzi si mai adoarme 2 ore sa zic sau o ora dar se foieste intre ....la o ora asa maraie, ii dau suzeta mai adoarme, se si foieste fizic la greu...nu stiu ce are. Aseara i-am dat prima data lapte cu fulgi de orez era mai consistent, la 2.30 iar s-a trezit.
Problema mea e alta ce ma fac cand nu mai am deloc san, ca si asa s-a redus maxim, ca dam ziua piure de fructe, suc, piure de legume...lapte bibe deci...HELP!!! Sfaturi please!!!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
starchi spune:
Buna dimineata, fetelor!!!
Si noi ne-am apucat de curatenie in buc., acum insa iau o pauza ca doarme piciul si-l streseaza zgomotul de pahare si farfurii (fire delicata, ce sa-i faci)
Spor la treaba tuturor fetelor care presteaza asemenea m-ca intelectuala zilele astea!!!
Mama, mama, ce fete frumoase s-au oferit!!!!!
Cum ati auzit de zestre, gata 
Pai sa negociem:
Laura, pt Bianca, care e super finuta si serioasa, si pisic am un bb tare agitat, repet, cu un dintisor, si 3 caini (din care 2 de vanatoare, sa nu se plictiseasca pisicul in timp ce fi-miu ii face curte Biancai)
Irda:la cat e de pasionata Daria de lectura,Matei i se potriveste perfect.Atat la impresionat pag. 5-6 luni din Mama si copilul ca a ros-o de placere. (are fetita ta niste ochisori de caprioara.)
irinabungau:Multumim de urari!
Nu stiu ce ne-a mai ramas, halatul albastru de baie care se asorteaza perfect cu cel galben al Ioanei, in care e super eleganta si pretioasa
Ne gandim, ne gandim ca e grea alegerea ...
La multi ani celor care au inaintat cu inca o luna!!!
ankak spune:
Dede, sa-ti fie de bine noua tunsoare! Eu abia martea viitoare ma duc la coafor pentru tuns, vopsit si epilat!Abia astept!
Anis, pai ma gindeam ca nr 4 se da la copii peste cit?8kg? Eu inca ma incadrez in cat. 4-9kg, si incapem numai bine. O sa fie greu cind o sa trecem la nr 4 ca la inceput o sa fie marisori! Si iar o sa stringem kk din pantaloni! ![]()
Morcovul il dau stors, dar cum storcatorul meu antic nu face numai suc iese si pulpa, ii mai dau asa. Am observat ca il cam constipa, de la 2 kk pe zi am ajuns la unul si ala cam chinuit!.Dar daca il fierb, vorba ta, ce mai ramine din vitamine?