Bebelusi de iulie-august 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

ALEXANDRU (Tia); ANDREI (Laura_s) si EDUARD-ILIE (Joker) sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa papati bine si sa fiti fericiti

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Am pus-o pe medeea in carucior si am luat-o la prima lectie de gatit.
Nu de alta da sa nu pateasca ca maica-sa. Cand mi-a venit pretendentu prima oara in vizita i-am facut cartofi prajiti ca guma si o cafea tare <de statea lingura dreapta>.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza,

intram si noi azi ceva mai devreme sa vad ce mai fac copilasii nostri!! Ioanei i-a aparut o umflatura alba la gingia de sus in dreptul caninului drept... nu mi se pare normal, asa ca am vorbit cu d-l doctor sa vina sa o vada azi. Si mai are tot asa umflat si alb si jos, tot in acelasi loc ca si sus, este simetric. De-abea astept sa vina doctorul sa ne spuna ce este. Eu am pus mana si am observat ca este tare, dar m-as mira sa fie dinte acolo... Nu stiu, vedem noi!!

STARCHI, bine ai venit, am uitat sa-ti urez bun venit in mijlocul nostru. Am vazut pozele cu Matei, este un cowboy pe cinste!!! Numai bun de insurat Vad ca deja s-a deschis o lista lungutza, ai de unde alege nora...

Katink si Irda, si Ioana a mea varsa cam o data la 2 zile si asta de cand s-a nascut... La san este foarte agitata, nu mai vrea san si pace, cred ca se intarca singurica si tare rau imi pare... Nici laptic nu mai am asa mult, dar putin cat era era bun si ala...

Mamini, Dede, sa va fie de bine!!! Vrem dovezi!!!

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata mamici!

Eu am fost azi de mi-ai facut niste analize si mi-am lasat feciorul cu vecina. A fost tare cuminte a dormit si inca mai doarme. Astept sa se trezeasca sa-i dau sa pape.

Vreau sa ma laud si eu ca am slabit vreo 3 kg si ceva de cand am inceput regimul Monti, adica de vreo 2 saptamani. Probabil ca o sa mai fac ceva abateri de Craciun dar in general e bine. Sunt fericita ca am vointa sa ma abtin de la mancare. Mai greu cu gimnastica. Mi-e o leneeeeeee sa ma sui pe bicicleta sau sa fac abdomene. Offfff. Sotul ma ameninta ca imi vinde bicicleta ca ocupa spatiul degeaba.

Irda, si Teo mai da afara dar numai dupa ce mananca. Dar nu intotdeauna. Cand mananca foarte lacom atunci mai da afara.

Delia, esti haioasa. Eu mi-am cucerit sotul facandu-i curat unde statea in gazda . Adica l-am ajutat. Cu mancarea l-a cucerit mama .

Albinutzza, si noi trebuie sa ne apucam de curatenie dar in timpul saptamanii nu prea am cu cine. Trebuie sa incep eu catinel. Azi una, maine alta. Sper sa termin pana la Craciun.

Ati facut ceva cumparaturi de Craciun? Eu n-am luat nici un cadou si numai maine nu-i Craciunul.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

mult inainte sarbatoritilor de azi!

noi ne-am trezit azi la 6, mindra mea n-a mai avut somn, a facut un pui de nani pe la 7.30 pina la 8, apoi ne-am dus la policlinica la masurat: la 4 luni si 3 zile Veve are 64 cm si 6930g.(tocmai mincase un biberon de 100 ml inainte, dar, asa ne-a trecut in scripte).
am primit documentatie despre diversificare, dar am fost sfatuita sa nu incep pina la 6 luni. au lasat insa la alegerea mea. asa ca voi mai astepta un picutz, apoi macar cu linguritza daca invatam sa papam pina la 6 luni e bine. cred ca la intoarcerea din tara, pe la 5 luni incepem...eu sunt f nerabdatoare, dar mi-au facut capul mare ca sa astept, ca laptele e cel mai bun, ca ea creste f bine cu lapte- si asta asa e, chiar daca a mincat f prost in ultimele 2 saptamini, a luat bine in greutate, m-am mirat- ca nu e gata stomacelul, ca enzimele nu stiu ce...in fine, astept inca o luna, dar nu pina la 6 luni, fie ce o fi...
la noi sunt minus 7 grade si nu stiu cit sa o tin pe Veve la prinz afara, nu mi-am adus aminte sa intreb...in orice caz, nu cred ca 3 ore ca de obicei...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Buna fetelor!
starchi nu fi suparata, in curand o sa-ti gasesti nora, daca nu ti-o va aduce flacaul inainte

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

[bang Medeea dupa cinci minute duap ce abia i-am aratat cum sa curete o telinaa inceput sa maraie si am ajuns sa curat zarzavaturile si sa leagan caruciorul cu piciorul in acelasi timp. Deci se poate si asa ceva.
Acuma fata doarme, i-a ajuns pentru prima lectie.

Mergi la inceput

Acusor, bravo!!! felicitari si spor iti doresc in continuare!

eu cadourile le-am luat- fara mici completari pe care le voi face la Pitesti- le-am pus intr-o sacosa de voiaj si le-am cintarit: 10 kg!!!!! si anul asta n-am mai tocat bani ca de obicei,ca nu am avut ca de obicei, deh. si am trimis o parte din chestiile de "impartit" pe acasa si cu mama.imi place sa duc fiecaruia cite ceva, chiar daca nimeni nu asteapta de la noi...dar asa e frumos.

Irina, e posibil sa fie caninii. ies tirziu, pe la 1 an si ceva, dar sunt formati deja de la nastere, sunt voluminosi si globulosi si de-aia se pot palpa prin gingie. si Veve ii are proeminenti pe cei inferiori si ridea sotul meu: daca ii ies caninii, soarele nu ii place- vampireasa mica...si cind o vede cum musca la baie din mina mea o striga Drucilla- e un personaj feminin din serialul "Angel"-cu vampiri.nu e nimic de ingrijorat.

M

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by delia grozav

[bang Medeea dupa cinci minute duap ce abia i-am aratat cum sa curete o telinaa inceput sa maraie si am ajuns sa curat zarzavaturile si sa leagan caruciorul cu piciorul in acelasi timp. Deci se poate si asa ceva.
Acuma fata doarme, i-a ajuns pentru prima lectie.

fata moderna Medeea ta...nu vrea la cratita! cauta pretendent care se pricepe la bucatarie! ea poate se face directoare si va fi cea cu banul si cu puterea .

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Mamini, hai ca m-ai dat pe spate cu Drucilla, si Ioana este o mica Drucilla la baie, cred ca toti fac la fel!!!

Dede, si eu am adus-o pe Ioana in bucatarie cu mine de cateva ori, am pus-o in scaunelul de masa si spal vasele sau mai stiu eu ce prin bucatarie. Prima oara a facut tare urat, ca nu i-a placut zdranganitul de vase, dar acum s-a obisnuit. Cum se ating doua farfurii deja ma uit sa vad daca e cazul sa sar sa o iau in brate sau nu...

Acusor, !!! Tine-o tot asa!!! Eu in loc sa scad, cresc... Dar din Ianuarie pun si eu mana pe cartea lui Monti si gata, jos burta ca-i tare urata!!!!

Eu mi-am facut cadou... un radiator nou la masina ca incepuse sa-mi fiarba apa si sa dea pe afara si nu mai facea caldura in masina... asa ca... m-am lins pe botic anul asta!!!

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput