Copii diin 1996 (5)
Raspunsuri - Pagina 3
flexi spune:
Ce-i drept intru din ce in ce mai rar pe aici, nu pentru ca nu mi-ar face placere ci pentru ca nu mai am timp.
LA MULTI ANI! Sper ca Mosul a venit cu sacul plin de toate, dar mai ales de sanatate. Noi am petrecut Craciunul in familie, asa cum se obisnuieste. La Brasov este zapada , iar Chris a fost in culmea fericirii sa se dea cu sania si sa se bulgareasca toata ziua. De Rev stam acasa, pentru ca se pare deja ne-a cam ajuns oboseala si nu prea avem chef de mers pe nicaieri. Dar parca vad ca pe 31 plecam pe undeva, caci asa s-a intamplat in fiecare an.
LA MULTI ANI inca o data si tot ce va doriti.
CriPOD spune:
Buna! Am deschis un subiect pentru copiii din 1995, dar se pare ca e penurie mare de asa ceva. M-am intors din concediu si am gasit doar o invitatie din partea Brendei sa ma alatur voua. Credeti ca ma primiti? Fetita, mea, Dedi, a implinit 10 ani pe 11 octombrie si tare mi-ar place sa comunic cu alti parinti din cand in cand...
mihaela_s spune:
LA MULTI ANI 2006!!! Anul nou sa va aduca numai bucurii, sanatate si tot ce va doriti!!!
mqqm, bine ai venit printre noi! Speram sa te simti bine, poate se mai anima subiectul...
Unde stati in Canada? Sunteti de mult timp plecati?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
brendamitran spune:
La multi ani!
Sa aveti parte numai de bucurii,sa ne traiasca puiutzii si sa ne bucuram de ei si sa avem un 2006 mult mai bun...
mqqm,bine ai venit!
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Ana68 spune:
LA MULTI ANI SI 2006 SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI!
Dragelor,iaca inca un an a trecut...Bueeeeeeyyyyy...suntem mai batrane cu un an si copilasii nostrii au mai crescut olecuta....Si cu toate astea,una peste alta,ma gandesc ca daca suntem sanatoase,atunci cu singuranta vom fi si iubite si fericite si bucuroase,nu?
Pai noi am avut un party rev' in 4 ,acasa ,in sufragerie.Ne-am distrat de minune:am dansat pe orice s-a dat pe teleu,ca am stat mai mult pe Antena1,am papalit bine,am beut vinisor,iar la 12 sampanie,am avut cozonaci copti cu 5 ore inainte de rev,tortulet bun de ciuca(ciocolata),am aruncat cu artificii si noi si am admirat artificiile celor cu dare de mana,din cartier,minunandu-ne ca copiii prosti la cele mari si frumoase....Mey,fetele,sa stiti ca am avut un revelion minunat in familie,eu chiar m-am distrat...Si pe la 2,in ziua lui Vasile Sfantu',cand mi-a luat caciula vantul....ne culcariram...
Hey,dragelor,sa aveti un an 2006 cat mai bun si mai plin de realizari!V-ati pus o dorinta la mizul noptii intre ani?Cica se indeplineste,dar sa n-o spui la nime'...
Mqqm,bun venit in clubulet!Sa-ti cresca mare si sanatoasa fetita!
Pupaturi evribadi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
gabibarta spune:
Mqqm, bine ai venit!
La multi ani tuturor!
Anul acesta ne-am lasat acasa copiii, Robert era tare suparat ca nu l-am dus in centru la artificii, dar daca mama ne-a promis ca sta cu ei, am vrut sa profitam si noi.
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
CriPOD spune:
Va multumesc mult pentru primirea calduroasa! (binevenita in frigul de aici )
Va doresc tuturor La Multi Ani! Sper pentru toata lumea ca 2006 va fi un an fantastic, plin de realizari si bucurii!
Fiica-mea a avut o revelatie la miezul noptii, cand cu satisfactie m-a intrebat daca realizez ca in anul asta va deveni un pre-teen (ma doare capul cand ma gandesc )...
Si noi am petrecut acasa, petrecut e la figurat, c-am avut asa o satisfactie sa zac pe canapea tooata noaptea - mai putin pauzele de mancat, hehe...
Mihaela, suntem in Toronto. Am venit pe vremea pampersului/sticlei/suzetei, uf, de-un secol adica
Ana68 spune:
Sal'tare fete,
Ce mai faceti mamicute?
Iaca,inca o zi de trandaveala,ca de maine o iau de coada,incep munca.Marius,smecher,are si maine libero...insa el a muncit si in 30 decembrie...deh!
Asa ca tanti a noastra a beneficiat la greu de 3 zile libere,in afara celor normale,care se dau la orisicine...
Brenda,Mihaela...voi ati inceput deja muncile?
Azi am sunat pe doamna invatatoare sa ii urez "La Multi Ani!"(chiar s-a bucurat)si s-o intreb cand incep gorobetii scoala,caci al meu flacau ca bradul era total aerian,habar nu avea cand incepe...Il intrebam:"cand mergi la scoala?"Raspuns:"pai nu stiu,ca doamna a zis ca ne vedem dupa Anul Nou"."Pai ce inseamna asta:pe 3 sau pe 9?"."Pai nu stiu,da' ma duc si io in 3 sa vedem daca e cineva p-acolo si daca nu e vin acasa." Ca sa vedeti ,dragelor,ce specimen uman am eu la casa omului,total plutitor in norii cerului,visand cu ochii deschisi la cai verzi pe pereti. Noroc ca doamna e o femeie tare simpatica si draguta si auzind intrebarea mea si spunandu-i alternativa elevului Alexandru,a bufnit-o rasul si mi-a raspuns pe indelete ,lamurindu-ma ca in 9 ianuarie,la orele 8 din dimineata,fiu-miu tre' sa fie la scoala....
Azi cred ca o sa bantuim pe la Mall,ca Luana a ramas far' de pampersi(rusinica pentru parintii ei neseriosi,care inca nu au invatat copila sa ceara la olita! )si mai facem o plimbarica cu scarile,ca asta e atractia mare...
Mqqm,pai fata ta stie ea ce zice.. de acum inainte sa te ti,cu cosmetice si alte chestii la moda...In fond si la urma urmei,sanatoasa si cuminte sa fie,sa va aduca bucurii,ca banuti de cosmetice si alte fonfleuri s-or gasi ei,nu?
Hai sa aveti o zi buna,fetele mamicile!Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
ralualexandrei spune:
La multi ani tuturor un An Nou plin de bucurii si de belsug,sanatate si sa fiti iubiti!
Noi am petrecut acasa,unde e cel mai bine.Ne-am distrat extraordinar,asta a fost si motivul pt care ne-am culcat pe la 5 dimineata.Am dansat,am mancat,am ras si ne-am distrat.Am sa pun poze ,sa vedeti cum s-a petrecut Craciunul si Revelionul in familia Andrei.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
brendamitran spune:
Ana.........scapasi pina la urma de mosafiri? ce bine....si la noi se anuntara,da' s-au razgindit,si am stat toti linistiti acasa,cam monoton dar frumos.....
La multi ani inca odata fetele,si sa fim sanatosi cu totii.
BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran