sani mici

sani mici | Autor: alina_s

Link direct la acest mesaj

Vad ca se discuta multe pe-aici, asa ca indraznesc si eu sa deschid un subiect mai "delicat": dintotdeauna am avut un complex ca nu am sani, ca sant mici de tot si nu suficient de feminini...stiu ca nu-s singura care are problema asta, dar la mine e chiar o lipsa totala, ca in bancul ala, doar niste "bubite"...si mereu in situatii intime ma rusinez, ma gindesc ca poate placerea partenerului e mai mica din cauza asta...pe strada e usor sa ascund cu sutiene mai pline, dar in intimitate...nu prea stiu ce sa fac sa scap de complexul asta, ca de crescut la vista asta sigur nu mai cresc, nici udati la radacina..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Daca n-ai avut niciodata "reclamatii" parerea mea e ca nu ai de ce sa iti bagi singura in cap complexele:)) Trebuie sa incerci sa nu mai bagi in seama imperfectiunile corpului, daca esti impacata cu tine insati atunci esti si confidenta in tine. Cine te place si te iubeste o face asa cum esti pe de-a intregul nu pe bucatele, daca face gat merita un sut in posterior:)))
Singurul remediu este chirurgical, implanturi. N-ai ce face asta e genetica, nu pastile, nu naturist, nu sport.

Oana_B

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

oana are perfecta dreptate!
uite, iti dau exemple de femei considerate sexy, cu toate ca au sanii mici: calista flockart (sau cum s-o scrie), shakira, chiar si j.lo ii are micuti, tipa aia blonda de la no doubt (e imposibil sa ii ai mai mici ca ea:) si mai stiam cateva, da' nu-mi amintesc acu'
Promit ca revin!

A, mai e un avantaj: nu are ce sa ti se lase, mey!! si

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu vreau sa supar pe nimeni dar totusi shakira si k lo au ceva de pus intr-un sutien asa cat de cat. Probabil e mai mult ceva gen calista.

Eu una cred ca ar trebui sa te gandesti la o operatie estetica. Sau cel putin sa te analizezi si sa vezi daca altfel poti scapa de complex. Ca altfel decat prin operatie eu nu cred ca le poti face ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

O operatie estetica nu face nimic pentru self esteem-ul tau.

Oana a punctat tare bine...Fii confidenta in persoana ta si mergi mai departe. Nimeni nu este perfect, si am dori sa schimbam ceva mereu (la corp, la fata, etc) dar nu face daccit sa pun aun peticel pe o problema de incredere de sine.

Nici nu imi vina sa cred ca cineva chiar poate recomanda operatii estetice (care aduc in spate o multime de potentiale probleme serioase) cu atit usurinta...

Intotdeauna pune-ti in valoare partea favorita a corpului...si crede-ma cind deja ai ajuns intr-o ipostaza intima cu barbatul potrivit, nu-i va pasa (in modul in care iti pasa tie) de marimea sinilor tai...va fii fericit ca a ajuns unde este.

Mai potoliti-va cu operatiile estetice doar din nimicuri...nu este o tunsoare sau un tratement cosmetic...este o interventie chirurgicala serioasa si majora.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Eu zic ca un inceput ar fi sa nu mai ascunzi ca ai sani mici...normal ca daca pe strada pari avand sani mari si partenerul descopera ca ii ai mult mai mici,s-ar putea chiar sa fie dezamagit (asta este treaba lui...cine l-a pus sa te aleaga pt sani),dar asta te si face sa stai tu mereu concentrata la cum are sa reactioneze partenerul cand vede ca tu de fapt arati altfel de cum si-a imaginat el.Nu vreau sa crezi ca te critic....dar prin situatia prin care treci tu ,am trecut si eu ,iar shakira e pamela anderson pe lanaga mine .Am fost multi ani ai adolescentei mele complexata,credema ca nu m-a ajutat cu nimic,decat ca poate am pierdut mult neavand incredere in mine...Te rog ca am avut mult mai mult noroc in dragoste decat multe dintre prietenele mele cu sanii mari.Am avut parte de barbati care m-au ales pt felul meu de a fi ,nu pt sani,barbati care stiu ce vor si cu cine vor sa traiasca...nu oar niste masculi disperati dupa sani mari.Asma mici cum sunt,gandestete ca sunt apetisanti

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Si eu ii am mici. La inceput am fost putin complexata. Dar al meu m-a facut sa inteleg ca nu sanii fac o femeie. Si nu neaparat daca ai sani pari mai feminina. Eu zic sa te impaci cu ideea ca-i ai mici. Sa incepi sa te placi asa cum esti. Cred ca ai alte zeci de calitati pentru care sa fii apreciata.

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angie2000it2000/my_photosPOZELE MELE/[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

eu am vazut femei mai mult decat timorate doar din cauza ca aveau sani f. mici iar dupa operatia de marire a sanilor pur si simplu au inflorit. depinde foarte mult de motivul pt care ai face o astfel de operatie.

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Alina si eu am complexat tot timpul, mai ales in adolescenta, pentru sinii mei, sunt si ei foarte mici. Am fost si eu obsedata de ideea unei operatii, dar cu timpul am invatat sa ma apreciez pentru celelalte calitati si mi-a mai trecut. Acum ma gindesc ca as face o operatie numai dupa ce as da nastere unui copil.
Daca prietenului/sotului tau ii place de ei asa cum sunt chiar nu inteleg de ce-ar trebui sa-ti faci probleme. Intr-adevar cunosc multi barbati pentru care nu doar marimea sinilor nu are importanta, ci chiar ar prefera marimi mai mici. Ma rog, depinde de gusturi.
Dar cel mai important e sa te accepti tu asa cum esti, sa scapi de complexe, sa fii increzuta in tine si sa te consideri frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

SI eu am sani mici. Dar ii prefer altor sani mari care s-ar lasa in timp si pe care ar trebui sa-i ascund intr-un sutien.
De fapt se intampla asa. PRietenele cu sani mari care se chinuiau si vara si iarna si noapte si zi sa-si ascunda sanii in sutiene ne invidiaza pe noi cele cu sani mici, iar cele cu sani mici viseaza la sani mari.
Eu mai degraba as fi complexata de grasime daca as fi grasa decat de sani mici. Daca mergi la o sala de forta si faci exercitii pentru intarirea muschilor pectorali eu zic ca mai poti face ceva..
N-as face implant de silicon... poate un lifting daca ar fi nevoie sa se lase la un moment dat ( la mine nu cred ca are ce sa se lase)..
Eu zic ca sanii mici sunt un avantaj.. Ai toate sansele ca ei sa ramana la fel, poate dupa o nastere s-ar mai mari un pic, dar in nici un caz nu te vei plange vreodata ca ti se vor lasa de la alaptat sau de la greutate.
E drept ca sanii mari sutn foarte frumosi, cine nu-si doreste un decolteu de invidiat, da' sa recunoastem cinstit ca decolteul frumos e inselator atunci cand porti un push-up care poate sa iti trasnforme sanii in doua bombe sexi. Realitatea cu sutien nu e de cele mai multe ori identica cu realitatea fara... sutien. Exista si norocoase, da' cum am vazut eu majoritatea mamicilor cu sani mari se plang acum ca s-au lasat minunatiile lor.

Eu sunt multumita si n-as putea fi vreodata complexata de sanii mei. In plus , 12 zile pe luna ( dupa ovulatie ) isi maresc volumul si devin f... tari desi in acelasi timp si f durerosi.. Asa ca ma mai bucur si eu de dimensiuni din cand in cand..

Ai putea rezolva si cu un implant da' imagineaza-te la 60 de ani cu implanturile atarnand si alea... ca vai de ele dupa ce pielea s-a lasat de tot si si-a pierdut elasticitatea. Ce-ai sa faci? Operatii corectoare o viata intreaga? Ca poate la 30 de ani implanturile iti vor sta bine da' mai tarziu?

pozelemele

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Si eu semnez condica la acest subiect pentru ca port 65 la sutien ...am aflat ca nu exista mai mica...
Eiii, dupa ce m-am complexat in fel si chip, dupa ce m-am facut de ras la o petrecere ca mi-a cazut soseta inghesuita in sutien, dupa ce am incercat sa-mi iau un sutien si vanzatoarea mi-a trantir-o in fata ca "n-a avut niciodata numere asa mici", dupa ce le-am etalat ca pe un trofeu cand eram gravi, am ajuns la concluzia ca trebuie sa imi fac implant! Ei, m-am interesat eu cam cum stau treburile si am plecat sa-i comunic consoartei ultima mea decizie. Iar el, fara sa spuna nimic, a luat 2 mingi de-a fetei si mi-o tranteste: "Uite, asta pot sa ma joc gratis cu 2 mingi de cauciuc!!!"

Asa ca se risipeste incet, incet visul meu de-a mi se prelinge intre sani medalionul de la lantisor

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput