sani mici
Raspunsuri - Pagina 2
oanaiasi spune:
Acum cativa ani purtam si eu 70 la sutien...dar cu timpul (si varsta) m-am mai implinit un pic ! asa ca acum, la 25 de ani am ajuns la 80 la sutien si sincer nu mi-as dori mai mult de atat.
ba chiar ma gandesc cu groaza cum o sa arate sanii mei dupa ce voi avea si eu un bb. cu siguranta se vor mari...iar un san la marimea 90-95 ramane lasat dupa sarcina si alaptare
dar, asta e treaba ! astept sa vad ce o sa iasa...
o femeie se implineste odata cu trecerea anilor ! sanii mai cresc un pic iar daca faci si bb o sa ajungi la marimea ideala
Oana
m_monique spune:
si eu pana la 25 de ani purtam sutiene marimea 70, si sutiene cu burete. in timp, dupa ce am crescut 10 kg. in greutate, am ajuns si eu la marimea 80 la sutien. nu stiu cum va fi cand voi avea un bb, dar cand voi afla, te voi tine la curent.
http://photos.yahoo.com/micumonica
nushulica spune:
eu port 75b la sutien la 27 ani si chiar nu mi se pare ca am sanii mici ...si asa de-ar fi chiar asa pentru mine nu-i o problema sincer nici nu m-am gandit la asta pana acum cand am citit subiectul asta....in viata sunt probleme mai importante decat marimea sanilor...parerea mea

aramona spune:
Un barbat adevarat are cu totul alte criterii de selectie a unei femei decat marimea sanilor...Sau cel putin chiar daca este unul din "parametrii" de bifat din lista, va stii sa aprecieze alte calitati...
Ai un fund frumos, bombat? Picioare zvelte, drepte, feminine?
Zambet fermecator? Privire inteligenta si jucausa? Par frumos? Gura apetisanta??? Stii sa te faci placuta, esti tandra, vesela, inteligenta,etc, etc???...sunt atatea lucruri care pot face un barbat sa nu tina cont de "decolteu"...incat nu stiu de ce te complexezi de una singura!
S-apoi, toti barbatii le au de 20 de cm??? d-aia nu mai ne simtim noi bine in pat...
Pupici!
Ramona si
Maysa (1 an si 10 luni)
Poze cu Maysa-"Duracell"
giani spune:
Sanii mici sint comozi, asta o simti bine daca faci niscaiva sport.
Implanturile sint bataie de cap, se prea poate sa nu ai noroc, sa nu fie simetrice, sa nu iti placa, basca din cind in cind te duci la maintenance. Nu-s cum se face, ma duc de fiecare data la sala, si ma nimeresc la o emisiune despre operatii estetice ratate, ha ha, asa ceva ar trebui sa vezi, ca incepi sa te iubesti asa cum esti.
alina_s spune:
Asa m-am distrat de mesajele voastre ! E mult adevar in tot ce ati spus si iubitul meu chiar imi spune ca-i place mult asa cum sant...asa ma mai gandesc eu uneori doar, ca tare i-as vrea un pic mai mari..Pana la 30 de ani nici n-am purtat sutien, ca nu aveam ce sa bag in el
Dar aveti dreptate, nu e capatul pamantului si sant probleme mult mai mari pe lume. Va pup dragele mele !