Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
Simo74 spune:
Merci mult pentru parola Sofia si pentru link-ul cu albume. Am reusit in final sa-i vizionez pe temutii urlatori si sincer cand am vazut-o pe Nuka ta mi s-a zburlit parul pe ceafa, pe departe e cea mai tare...fara suparare pentru celelalte detinatoare de guritze cat surile.
Cam pe la ce ora se culca noaptea ingerasii vostri, ca al meu mi-a dat de cap. Alterneaza o nopte cu 2:00 - 2:30, alta cu 9 - 10 (probabil cade frant de oboseala). Acum recunosc ca si ai lui parinti nu sunt tocmai genul de zi, dar asta nu insemna ca bebeul trebuie sa ia cei mai rau de la noi.![]()
Voi reusiti sa le faceti vreun program ceva? ca eu una n-am dibuit nimic pana acum
Simona si bebe Luca
cge spune:
Hai sa raspund si eu la cate intrebari de ale voastee imi aduc aminte:
- Nicole, si eu fac sucul ptr Ancuta prin storcatorul de fructe si i-l dau cu biberonul.
Lui Victor m-am chinuit sa ii dau cu lingurita cu sucul si lapticul i l-am dat cu biberonul. Normal ca a supt din biberon lapte pana pe la 2 ani, restul bauturilor din canuta.
Cand a fost racit la 2 ani a vomitat si i-am zis ca vomita fiindca bea din biberon, si a renuntat subit.
- Ioana, Mifloricica, multumim de laude
.
- de sterilizat presimt ca vom steriliza pana la 1n.
Cred ca niciuna dintre noi nu se va risca sa nu sterilizeze pe perioada verii.
- Mifloricica, mie mi-a zis dr ca bebeii au anticorpi de la noi si din burtica si de la supt.
Victor este vaccinat impotriva rujeolei la 1 an, si i-am facut un rapel acum 1 luna, la vaccinul de 2 luni al Ancutei.
Fug ca urla sefa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
sofia_misicu spune:
Hop si eu!
Am avut o experienta ciudata mai devreme, m-am muls si am scos un lapte fffoarte transparent si cu o tenta verzuie. Am reusit sa scot 125 de ml pe care in ciuda culorii ciudate l-am dat copilului. Copilu nu a protestat, a ras ciudatenia insa cum a terminat biberonul hop cu dejtu in gura. A mai ras 90 de ml de Humana. deci e clar ca laptele meu radio-activ e apa chioara.
Vio, fiecare mama are motivele ei sa dea laptele matern din biberon. Unele se mulg cand pleaca de acasa, altele cand copilul nu mai vrea sa suga de la titi, iar altele pur si simplu ca sa fie sigure de cat mananca copilu' In general daca se obisnuieste cu biberonul, nu prea mai vrea sa suga si la titi, asa ca trebuie folosit cu precautie, o data de doua ori pe zi!
Am pus si noi o poza la tatici insa nu e cea mai relevanta. Mi-am dat seama ca nu am poze cu sotu si copilu pentru ca sotu nu prea presteaza cu copilu' Ma rog, sper sa recupereze.
O sa mai pun si niste poze in albumul fetii mele daca sunteti amabili sa ne admirati.
Doamne cat ma laud cu copilu asta, am ajuns sa le arat oamenilor in autobuz fotografii, insa voi intelegeti cel mai bine.
Sofia si Irinuka
cge spune:
Am luat pompa de nas ptr aspirator, este super.
Am comandat-o pe site aseara, si azi dimineata a venit tanti personal cu ea, i-a desfundat nasul Ancutei si apoi a dormit fata linistita.
E super, ca nu se baga nimic in nara propriu-zis, ci se aspira de la baza narii. (nu stiu daca ati inteles ceva).
Sofia, si eu la fel n-am poza cu sotul cu copii, ptr ca nu presteaza decat rar. El sta sa se odihneasca si pe mine stau gramada si Anca si Victor.
Acum urla Victor.
Cristina,
Sefii Casei
cge spune:
Bun venit noilor mamici si bebici. Vedeti ca bebeii va dau deja curaj sa faceti fapte marete: dependenta de DC.![]()
![]()
Cristina,
Sefii Casei
AMALIA.U spune:
Azi am implinit 2 luni si la inventar[vorba Ioanei],a iesit 5700g fata de 3300g de la nastere.Mancam mixt de la o luna si David e innebunit dupa Milumil.Am incercat la inceput cu Humana,ca asa era obisnuit din spital,dar in 3 zile nu a luat nimic in greutate,asa ca la sfatul unei prietene am trecut pe Milumil1.Vrem si noi sa punem poze ,dar avem nevoie de parola.
Va multumim anticipat.Amalia si David
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album
marinela79 spune:
Buna seara.Ma tot uit la poze si la tatici.Ce copii sunt si ei!!!
Am inceput de azi sa papam si suc de morcov si se pare ca-i place tare mult si pe langa asta unde nu s-a kkcit copilul meu care pana azi era tot constipat.De 3 ori si nu apa cum ati crede, ci doar un pic mai moale ca de obicei si a fost intr-o forma super, dovada ca-i prieste.Nici eu nu sterilizez dupa fiecare masa si sper sa nu fie nimic.Ma gandesc ca acum, de cand isi baga tot ce prinde in mana, nu stiu zau ce rost ar mai avea, poate sa-i sterilizez si mainile sau manecile hainutelor.Papa tot ce prinde, fomila al meu.Azi am seara de sterilizat.De obicei sterilizez cate 6 biberoane si am in fiecare zi unul curat.
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
Gina M spune:
Kristinutza & b irina c, vaaai ce frumosi sunt bebelasii vostri in pozele de la baitza!
Radu este dupa acum un mare romancier iar Vlad este cu totul deosebit!
Imi plac tare mult si caditzele! A mea este cu dus insa, cred ca nu este la fel de comfortabila pentru BB asa cum sunt ale voastre.
Poate am sa gasesc si eu una asemanatoare zilele acestea...
Poze
Ioana75 spune:
amalia, activeaza-ti optiunea de mesaj privat, ca sa-ti pot trimite parola; pentru asta, da click in stinga pe "Mesaje Private", de acolo click pe butonul "Options", si gasesti acolo optiunea sa poti folosi mesaje private. Ne anunti cind e activat
.
dana, mama mi-a confirmat, nasii se prind la botez ca la cununie. Cu deosebirea ca daca la cununie mai pot refuza, cik nasitul de botez nu se refuza niciodata
. Deci te prezinti cu flori, bautura si eventual si ceva dulce, si cind scoti bautura pe masa si servesti nasii, ii anunti ca ai venit sa-i prinzi de nasi pentru bebe, si ii intrebi daca sint de acord
.
nicole, cred ca e OK sa incepi cu infanrixul, dar trebuie sa te tii de el si la 6 luni si la 1 an, pentru ca sa-si faca efectul (eu asa stiam, ca trebuie macar 3 la rind de acelasi fel ca sa se "activeze"). Si noi trebuie sa facem vaccinul de 4 luni, presimt ca iar umblu ca nebuna prin Botosani; la tine e mai usor, ai pe alese
. Bafta la vaccin!
Ati scris o gramada, tastarnitza e in floare
. Eu am fost la supermarket, mi-am luat multe bomboane de pom, si acum bag in gura, vorba aia: fara numar, fara numar, fara numar, fara numar ...
. Tot ce am slabit cu aerobicul se va duce acum pe bomboane de pom (am favoritele mele
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
Mare rugaminte pentru fetele din IASI: va rog sa-mi spuneti cum ajung cu masina la aeroport in Iasi, ca am uitat ... eu vin dinspre Pacurari. Spuneti-mi va rog de la BCU la Aeroport, pe ce strazi tre sa conduc. Va multumesc mult
! (peste 9 zile imi culeg sotul de la aeroportul din Iasi
)
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)