Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 10

country girl spune:
 GinaM, eu sustin ideea albumului cu fotografii de la baitza. Daca nu-l deschizi tu, il deschid eu. E o promisiune, nu o amenintare![]()
poze cu "Zmeoaica"

nicole74 spune:
 Aveti idee, daca la 2 luni am facut vaccinul gratuit, acum la 4 luni pot sa-l fac pe infarix ca prea il laudati?
Pupici
Nicole&Ioana Alexandra
poze

jadi spune:
 Asa, sa nu ma credeti nebuna dar am numarat mame si copii pina acum. Ca mi se parea ca am adaugat la un moment dat o mama si nu am actualizat numarul si asa era, lipsea de la numar o mama si o fetita!
Azi am craierit-o iar. Am fost cu copilul pe afara, i-am facut un excel mamei ca sa isi calculeze niste stocuri (era foarte multumita ca i-am facut un program, hehe) si am luat analiza copilului... urocultura sterila. dar am eu ghimpele meu cu privire la facutul analizei la braila dar o sa mai astept pina luna viitoare si o sa o repet!
Nu am lucrat nimic de 2 zile si nici nu am dormit azi deloc si am planificat sa lucrez in forta dupa ora 9 pina pe la 1-2 cind se va trezi feciorul... miine o sa fiu zombie dar m-am programat sa imi fac un tratament la fata, sa ma epilez, sa imi fac pedichiura si sa imi aranjez parul... abia astept... o sa las lapte la bb si pa si pusi!
Azi am frecat oala de sterilizat si am pus sa se sterilizeze ea insasi si acum astept cu biberoanele sa se termine ciclul si sa le sterilizez si pe ele... ce de munca pe spalatul si sterilizatul asta... pina la cite luni sterilizam? Eu cu pompa am inceput sa mi se ia sa o sterilizez de fiecare data si mai ales noaptea, asa ca o spal frumusel dupa o utilizare si o mai folosesc inca odata pina sa o sterilizez din nou. inconstienta, nu? dar nu mai am putere...
Ma duc sa ma apuc de treaba dar mai iau eu pauze ca sa vad ce faceti!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

kristinutza spune:
 raluca, stiam eu ca tu o sa intelegi cel mai bine de ce ma laud eu atata cu tzatzele mele foste handi. 
 ma rog, la drept vorbind, stau cu un pic de teama in suflet in fiecare zi ca n-o sa mai reusesc si la masa urmatoare... si uite asa a trecut timpul.
vezi, ca eu tot iti fac galerie si tot sper sa reusesti. sunt cu ochii pe tine! ![]()
diana30, bine ai venit! dar 57?! oau, al meu la 2 luni are atata! ![]()
andrrada, iti zic ce stiu eu de moasa la botez, nusht daca e musai corect... e o superstitie conform careia nu ii dai tu, ca mama, direct copilul in brate nasei sa ti-l boteze, ci dai unei moase care il da ea nasei. moasa poate fi orice femeie, de obicei se ofera bunica din partea mamei.
jadi, nici eu nu sterilizez de fiecare data. 
mai, ce de mamici vin la apel! ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

country girl spune:
 Jadi, sper sa nu-mi sara in cap mamicile pe aici, dar eu sterilizez pompa o data pe zi si o folosesc de trei ori, la fel si biberoanele. Ca sa nu mai pomenesc cum "sterilizam" la 6 saptamani suzeta fetei in paharul cu gin la restaurant 
poze cu "Zmeoaica"

Gina M spune:
 Fetelor am creat noul album cu bebelusii in timp ce fac baie.L-am intitulat"Facem baie".
 Acum vorba lui Jadi, "sariti cu poze" . 
 ![]()
Poze

Simo74 spune:
 Cine imi trimite si mie parola, please...ca imi lasa gura apa cand va aud de albume cu zmeoaice si zmeisori si trebuie neaparat sa-i vizionez. 
Eu va trebui sa ma chinui mult sa postez la subiectul de mai sus deoarece am ajuns la concluzia ca al meu cupil nu stie sa planga, ca sa vezi dom'le! Scoate niste sunete asa ca de jelanie de zici ca-mi canta o doina de dor, asta bineinteles cand ma roaga sa-i mai dau si lui niste tzitzi, ca viata fara ea este pustie!![]()
Simona si bebe Luca

vio_reurean spune:
 Buna seara!
sunt grozave albumele! Spuneti-mi va rog cand le dati lapte de titi din biberon si cum, nu se dezobisnuiesc de supt?
Vio

codruta_grg spune:
 Maddy, nu stii cum se numeste canapeaua de la Mobexpert?
Codruta & 
 Petra Alexandra  (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI