Detoxifierea organismului (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

arinna, tinctura de soc este foarte buna si ma bucur ca da rezultate pentru tine. Argila te-a constipat, intr-un proces natural de eliminare a toxinelor, exact aceasta constipatie e mentionata in prospect, ca fiind urmare fireasca a declansarii acestei detoxifieri a organismului despre care am tot vorbit noi la acest subiect, care asa se si numeste. Tinctura de soc AMELIOREAZA simptomele unei afectiuni, argila INLATURA aceasta afectiune. Te rog sa ma scuzi ca fac aceasta remarca, eu nu doresc decit sa subliniez efectele unui produs natural indicat pentru DETOXIFIERE. Fara sa fiu pisaloaga, urmarind doar sa dau un sfat bun, te rog incearca sa depasesti acest prag, de dupa citeva zile de cura si sa vezi problema in ansamblu, vei avea numai de cistigat, iti promit. Pentru ca, mai pe romaneste, intr-un limbaj mai putin doct, argila "spala matzele" de le lasa curate-curate. Si de la "matze" pleaca totul. Eu am batut-o la cap pe mama mea sa nu se lase de cura asta desi avea scaun cu singe( cu hemoroizi ultrainflamati)din pricina ei iar astazi iti pot spune ca are scaun ca la 14 ani cit despre hemoroizi, adio!
Desigur, tu fa ce crezi ca e mai bine, dar nu uita sa incerci si asa cind tinctura de soc nu o sa mai dea rezultate...

numai bine va doresc,
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Dana,

Eu am citit ca si cura aceea cu un catel de usturoi si un bob de orez, care creste progresiv pina la 17 boabe, in 17 zile...stiti reteta, cred, e buna si pentru detoxifiere si pentru slabit. Ce stii despre acest efect, daca stii?
Sau cine stie? Cred ca nu e nici o problema daca le aplic concomitent, argila si aceasta cura. Plus gelul de aloe vera.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Dana,

...am inteles ca esti foarte incantata de argila respectiva si vrei sa ne impartasesti si noua... Eu sunt constipata din copilarie si ma chinui de cand ma stiu cu diverse metode naturale fara rezultat...am ajuns la hemoroizi, fisura, de ani de zile, ceea ce e foarte periculos...acum am repetat un tartament foarte costisitor, pentru acea fisura care sangera aproape la fiecare scaun...m-a costat luna asta 5.400.000 o injectie ca sa o tratez ,ca sa scap fara operatie, injectie pe care am mai facut-o odata,in februarie, dar am mancat ceva aiurea ,nu am baut lichide, n-am luate parafina si alte alea recomandate in cazul meu...asa ca incercand argila si vazand ca nu mai miscam de nici un fel, nu mai am voie sa incerc nici macar ca sa depasesc pragul...si la fier am patit la fel...am luat, pentru ca am niste hemoragii de la fibrom- si m-a constipat ingrozitor, am ajuns din nou la medic cu sangerari si probleme mari...asa ca vezi, la mine e groasa treaba si nu am voie absolut nimic care sa ma constipe, fie si pentru o singura zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

arinna,
Ai incercat sa folosesti "supozitoare" din seu curat de oaie, facute in casa ? Le pui seara la culcare. In nici un caz nu o sa te constipe metoda asta ci dimpotriva, e naturala 100% si pe deasupra seul de oaie are proprietati cicatrizante pentru ce-ti trebuie tie. Cred ca in cazul tau trebuie sa tratezi dinspre exterior inspre interior pentru ca aceea este o zona solicitata des si nu prea o poti "proteja". Tot din seu de oaie iti poti prepara si un unguent : il topesti adaugi flori de galbenele si fierbi la foc mic vreo jumatate de ora, strecori si gata. Sau il iei din farmacia naturista.

nora,
am auzit de cura cu usturoi si orez, da rezultate, poti incerca fara probleme. Slabesti cam 5 kg. Desigur, tinind si o dieta cu putine calorii.

Mergi la inceput

Daniela, ce n-am incercat....Acum sunt in tratamentul de care ti-am spus,e o injectie cu toxina botulinica de-aia a costat ata...si o crema de la ei...importante e sa nu ma constip niciodata ca sa se poata vindeca fisura...daca o iriti putin se face iar, ca e zona prost vascularizata- in cazul meu- si se vindeca foarte greu singura,aproape imosibil, in zona, din cauza muschiului de acolo...toxina aia - care se foloseste si la riduri pt femei -are efect cam o luna si tine zona respectiva relaxata, ca sa se poata vindeca...deci nu pot incerca acum acum altceva...am incercat cu creme, cu carpicon, cu diverse, dar atata timp cat nu scap de constipatie se face la loc si nu e numai problema ca suferi, eu o am de multi ani, 10-12, a mai disparut,a aparutiar, si e riscant, poti sa faci un cancer rectal,asa ca iti dai seama ca nu mai merg pe incercari si nu iau nimic care sa irite sau sa constipe...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_b

arinna,
Ai incercat sa folosesti "supozitoare" din seu curat de oaie, facute in casa ? Le pui seara la culcare. In nici un caz nu o sa te constipe metoda asta ci dimpotriva, e naturala 100% si pe deasupra seul de oaie are proprietati cicatrizante pentru ce-ti trebuie tie. Cred ca in cazul tau trebuie sa tratezi dinspre exterior inspre interior pentru ca aceea este o zona solicitata des si nu prea o poti "proteja". Tot din seu de oaie iti poti prepara si un unguent : il topesti adaugi flori de galbenele si fierbi la foc mic vreo jumatate de ora, strecori si gata. Sau il iei din farmacia naturista.

nora,
am auzit de cura cu usturoi si orez, da rezultate, poti incerca fara probleme. Slabesti cam 5 kg. Desigur, tinind si o dieta cu putine calorii.

Daniela, o s-o incerc in...ianuarie. Mi-am luat si usturoiul, ca de fel nu maninc, nu-l tolereaza organismul...Dar o sa incerc sa-l inghit intreg si poate-poate...Vreo 7 kg as vrea sa slabesc...Si sunt sigura ca de martisor problema e ca si rezolvata !

Nora

Mergi la inceput

Un AN NOU mai bun pentru fiecare, luminos, plin de IUBIRE si beneficitate, care sa ne implineasca visele, noua si tuturor celor dragi noua !

Din toata inima, cu multa Iubire, va doreste
Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La multi ani!

Laura

Mergi la inceput

La multi ani tuturor!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Bun gasit si in anul 2006!

Mai asteptam sa treaca si Sf. Ion si ne apucam de o cura de dezintoxicare, dupa aceste sarbatori ? Ce ziceti ? Cine e pentru ?

Nora

Mergi la inceput