Detoxifierea organismului (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Laura B

quote:
Originally posted by crini

(...) As vrea sa fac un sport. Ceva comod, care sa nu—mi ia mult timp, sala, sau inot, preferabil acasa, sau oricum sa pot implica si copiii.
Asta ca sa vedeti conceptia mea destre dezintoxicare. Efort minim, rezultat maxim, Ha, ha!

Mami de fetita (1999)si baietel (2004)

Exact asa si eu...

Ca sport am inceput sa fac zilnic cateva sedinte scurte pe bicicleta. Beau de cate ori am ocazia apa fiarta cu zeama de lamaie. Incerc sa mananc mai des fructe. Carnea nu o pot elimina, pentru ca Andrei daca nu mananca intr-o zi carne imi scoate peri albi ca lui ii e foame Pe de alta parte, nu mai scapa nici el de diverse variante de supe-crema (am o carte numai despre supe si mai am o multime de retete de incercat). Deasemenea, de o saptamana iau in fiecare zi ginko, spirulina si polen de albine. Astept argila din Romania- am dat "comanda" mamei. Si citesc de zor cartea cu tratamente naturiste, sa vedem ce idei mi-or mai da

Laura

Laura, cind faci apa fiarta cu lamaie, incearca sa faci asa: musetel, un pliculet sau doau, o lamaie taiata felii si peste ele apa fiebinte. Le lasi in cana seara si bei dimineata ! Succes ! Mi-am luat si eu lamai in seara asta sa incep.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Laura_B, ce fel de argila ai comandat, ca vreau si eu sa fac cura?
Daca iti mai vin idei din cartea naturista, pune-le aici sa ne inspiram si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Eu am renuntat la argila, si pe mine ma constipa iar eu am foarte mari probleme cu constipatia...am gasit ceva care se pare ca e mult mai bun pentru mine, si e si laxativ..se numeste Detoxifiant pe baza de fructe de soc, e o tinctura,destinata prin excelenta eliminarii substantelor toxice sau nefolositoare din organism ,recom in boli de piele, metabolism, boli care apar ca urmar a alimentatiei incorecte ori incetinirii proceselor de eliminare a substantelor reziuduale din organism.este indicat in constpatie si cosntipatie atina, guta, reumatism,alergie, dermatoza alergica, acnee, adjuvant in sclerodermie si psoriazis,ingrasare, celuluta, obezitate, acumulare de apa in tesuturi, imbatranire prematura, imunitate slabita, hemoroizi, atonie digestiva....si multe altele..e fabricat de Dacia Plant si contine extracte hidroalcolice dein sambucus nigra, cynara scolymus,angelica archangelica, juniperus communis,eletaria cardamonum...Nu stiu ce-s astea dar din aceste plante e facut...Nu se recomanda in caz de diaree cronica, gastrita de reflux, slabiciune fizica marcata...
Eu am inceput de ieri sa-l iau...

Va pup...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arinna

Eu am renuntat la argila, si pe mine ma constipa iar eu am foarte mari probleme cu constipatia...am gasit ceva care se pare ca e mult mai bun pentru mine, si e si laxativ..se numeste Detoxifiant pe baza de fructe de soc, e o tinctura,destinata prin excelenta eliminarii substantelor toxice sau nefolositoare din organism ,recom in boli de piele, metabolism, boli care apar ca urmar a alimentatiei incorecte ori incetinirii proceselor de eliminare a substantelor reziuduale din organism.este indicat in constpatie si cosntipatie atina, guta, reumatism,alergie, dermatoza alergica, acnee, adjuvant in sclerodermie si psoriazis,ingrasare, celuluta, obezitate, acumulare de apa in tesuturi, imbatranire prematura, imunitate slabita, hemoroizi, atonie digestiva....si multe altele..e fabricat de Dacia Plant si contine extracte hidroalcolice dein sambucus nigra, cynara scolymus,angelica archangelica, juniperus communis,eletaria cardamonum...Nu stiu ce-s astea dar din aceste plante e facut...Nu se recomanda in caz de diaree cronica, gastrita de reflux, slabiciune fizica marcata...
Eu am inceput de ieri sa-l iau...

Va pup...

Ciudate si diferite reactiile fiecarui organism...eu iau de duminica argila de la Mircea Bocan...e cea mai buna...si departe de a fi constipata...si eu credeam ca va fi asa si cind colo, crampe...putine si eliminare care ma surprinde...Nici eu nu stiu ce sa cred...dar e bine...Tocmai am citit ca poti lua argila si intr-un alt mod. Sa bei apa de argila, adica o lingurita la 2 litri de apa si bei apa zilnic...Eu pina acum am luat inante de masa cu 1/2 de ora, de 3 ori pe zi, dar de ieri am lasat-o la 2/zi...Ma gindesc sa fac apa de argila si sa o beau...Ma mai gindesc pina maine.
Tinctura aceea de soc nu a avut efect la mine. De aceea spuneam, fiecare reactioneaza diferit, pentru ca fiecare suntem un unicat.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Nora, ce efecte benefice ai observat de la argila?
Mie imi trebuie ceva pentru sistemul nervos, aveti idee ce ajuta?

Mergi la inceput

Nora,

Tu ce efect asteptai de la tinctura de soc? Ca zici ca n-a avut efect la tine...Eu vad ca-mi misca intestinele, ceea ce n-au reusit multe laxative pana acum...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arinna

Nora,

Tu ce efect asteptai de la tinctura de soc? Ca zici ca n-a avut efect la tine...Eu vad ca-mi misca intestinele, ceea ce n-au reusit multe laxative pana acum...

Pai, asta e...ca nu am observat nimic deosebit...fiecare organism reactioneaza diferit, ce mai...Unii spun ca argila constipa. Eu am un tranzit foarte bun de cind o iau. Il aveam si inainte, dar acum e si mai bine...!!!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Vad ca tot sinteti reticente cu argila asta de la Mircea Bocan. Imi inchipui ca vi se pare doar o "reclama". Am mai zis, argila constipa, dar doar pentru 2-3 saptamini si doar in anumite cazuri. Dupa aceasta perioada, se regleaza intreg tranzitul intestinal si incep sa se vada rezultatele: organele interne se curata, starea generala este foarte mult imbunatatita, tenul devine luminos, tonusul ajunge dincolo de optimism, fortele sporesc si...peste toate astea dispare orice senzatie de disconfort interior sau exterior, indiferent despre ce e vorba. In unele cazuri ( de exemplu al meu...) slabesti prea mult, dar nu e ceva ingrijorator, e o chestie de reglare naturala a ritmului de viata. Asta daca esti sanatos si tii cura pentru detoxifiere si atit. Daca ai boli, oricit de grave ar fi, acestea dispar ca si cum nu ar fi fost. Eu aveam ulcer duodenal chinuitor si stari de stres (depresie) foarte grave. Mi-a luat doar o luna sa scap si de una si de altele. Fac aceasta cura, de 5 ani, in fiecare primavara, timp de 3 luni, pentru intretinere si sint mai mult decit multumita. Fac baie cu argila si levantica, fac masti cu argila si suc de castraveti, kiwi, banane si sint uimita de rezultate, de fiecare data. Este adevarat ca prima data cind am facut aceasta cura, mergeam la baie prea des ( la mine era invers problema, cum luam argila cum trebuia sa ies...la baie), dar dupa o luna, eram cum nu se mai poate de sanatoasa si optimista. Eu am facut "un milion" de cure...cu ceaiuri, cu ginko biloba, cu spirulina, cu alimentatie strict vegetariana, cu vitamine, cu ginseng, cu venin de albine, cu ulei de catina, etc. Nici una nu a avut efect atit de mare precum asta cu argila. De la fiecare cura m-am ales cu ceva, m-am simtit ok. Dar dupa cura cu argila m-am DETOXIFIAT, in adevaratul sens al cuvintului. Ma simteam excelent, aratam excelent...
Eu care sint o "lenesa" si dormeam zilnic la prinz, dupa curele astea cu argila ma agitam si plecam sa alerg de nebuna, in mine pompa singele si ma simteam ca la 16 ani, aveam o stare FOARTE BUNA.
Incercati si n-o sa regretati!

Mergi la inceput

Cine-i reticent la argila de la Mircea Bocan???Nora chiar a inceput sa o ia...restul, e normal sa se intereseze...eu nu mai vreau nici una, caci nu am voie sa ma constip nici doua zile, am probleme severe...asa ca nu-mi permit sa astept "reglarea"...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_b

Vad ca tot sinteti reticente cu argila asta de la Mircea Bocan. Imi inchipui ca vi se pare doar o "reclama". Am mai zis, argila constipa, dar doar pentru 2-3 saptamini si doar in anumite cazuri. Dupa aceasta perioada, se regleaza intreg tranzitul intestinal si incep sa se vada rezultatele: organele interne se curata, starea generala este foarte mult imbunatatita, tenul devine luminos, tonusul ajunge dincolo de optimism, fortele sporesc si...peste toate astea dispare orice senzatie de disconfort interior sau exterior, indiferent despre ce e vorba. In unele cazuri ( de exemplu al meu...) slabesti prea mult, dar nu e ceva ingrijorator, e o chestie de reglare naturala a ritmului de viata. Asta daca esti sanatos si tii cura pentru detoxifiere si atit. Daca ai boli, oricit de grave ar fi, acestea dispar ca si cum nu ar fi fost. Eu aveam ulcer duodenal chinuitor si stari de stres (depresie) foarte grave. Mi-a luat doar o luna sa scap si de una si de altele. Fac aceasta cura, de 5 ani, in fiecare primavara, timp de 3 luni, pentru intretinere si sint mai mult decit multumita. Fac baie cu argila si levantica, fac masti cu argila si suc de castraveti, kiwi, banane si sint uimita de rezultate, de fiecare data. Este adevarat ca prima data cind am facut aceasta cura, mergeam la baie prea des ( la mine era invers problema, cum luam argila cum trebuia sa ies...la baie), dar dupa o luna, eram cum nu se mai poate de sanatoasa si optimista. Eu am facut "un milion" de cure...cu ceaiuri, cu ginko biloba, cu spirulina, cu alimentatie strict vegetariana, cu vitamine, cu ginseng, cu venin de albine, cu ulei de catina, etc. Nici una nu a avut efect atit de mare precum asta cu argila. De la fiecare cura m-am ales cu ceva, m-am simtit ok. Dar dupa cura cu argila m-am DETOXIFIAT, in adevaratul sens al cuvintului. Ma simteam excelent, aratam excelent...
Eu care sint o "lenesa" si dormeam zilnic la prinz, dupa curele astea cu argila ma agitam si plecam sa alerg de nebuna, in mine pompa singele si ma simteam ca la 16 ani, aveam o stare FOARTE BUNA.
Incercati si n-o sa regretati!

Eu deja o iau...Initial luam o lingurita la un pahar de apa de 3 ori/zi, cu 1/2 de ora inainte de masa...dar mi s-a parut doza prea mare...si am luat doar doua...aveam si usoare crampe, iar tranzitul...departe de a fi constipata...Cine a zis ca provoaca asa ceva ? Eu am un tranzit foarte bun ! (nu cred ca vreti detalii )
Insa am citit tot pe net ca poti sa bei cei 2 litri de apa sub forma de apa de argila si de 3 zile asa fac...imi firb apa, apoi in ea racita pun argila, circa o lingura si o las citeva ore...apoi beau apa, cind mi-e sete si nu numai. Crezi ca e bine asa? Ai experimentat aceasta varianta ? Sunt sanatoasa si iau argila doar pentru detoxifiere si ...slabit !
Eu am o parere foarte buna despre argila. Am incercat si masca, intai de la Avon, pe baza de argila, dar acum mi-am facut cu suc de castravete, cum am citit pe net...
Ce sfaturi bune mai ne dai legat de argila ?

Nora

Mergi la inceput