Eco la Sanador

Eco la Sanador | Autor: simy

Link direct la acest mesaj

Cine a mai facut ecografia la dr. Herghelegiu si in ce consta rezultatul pe care-l da? Eu am aflat ca se face o eco minutioasa in care masoara absolut totul...sper sa ma poata lamuri cineva.Acum eu as fi vrut sa fac o eco tridimensionala, dar stiu ca programarile sunt deja facute cu 3 luni-avans!
Multumesc. Simona
Sa fiti iubite!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

salutare,
eu am facut ecografie la sanador si am fost foarte multumita - dar nu cu dr. herghelegiu, ci cu dl. dr. meclea, un super medic - doctorita mea spune ca e cel mai tare doctor in ecografii din tara - si nu e specializat doar in eco gineco ci si cardiaca, medic primar in boli interne, medic principal cardiologie, doctor in medicina. tare tipul, ti-l recomand din toata inima - uite asa arata rezultatul ecografiei facute la sanador:
Sarcina unica in evolutie, 14 saptamani
Data probabila a nasterii:
LMP: 04.04.2003
AUA: 04.04.2003
BIOMETRIE FETALA:
-CI = 83%; HC/AC = 1.15;, FL/BPD = 49%; FL/AC = 16%
- BPD = 2.86 CM (14 saptamani 4 zile)
- OFD = 3.46 CM (14 saptamani 5 zile)
- HC = 9.97 cm (14 saptamani 5 zile)
- AC = 8.70 cm (15 saptamani)
- FL = 1.39 cm (14 saptamani 1 zi)
- TTD = 2.59 cm (14 saptamani 5 zile)
- Hum = 1.19 cm (13 saptamani 1 zi)
-Greutate = 101 g;
Lichid amniotic cantitativ normal
Cordon ombilical paracentral normal.
Placenta pe peretele anterior, cu grosime = 18 mm, cu extremitate craniana in regiunea fundica, grad de maturatie 0.
Miscari fetale prezente. Deglutitie prezenta.
MORFOGRAMA FETALA:
Craniu fetal contur regulat, neurocraniu normal, orbite simetrice cu globi oculari, masiv facial normal (nas, gura, obraji, buze), sistem ventricular normal.
Coloana vertebrala noromala. 4 membre a trei segmente egale, extremitatile cu cate 5 degete.
Torace normal configurat (grilaj costal, omoplati, clavicule) cu continut normal.
Cord supradiafragmatic, ax normal.
Activitate cardiaca regulata, aprox. 153 bat/min.
Abdomen normal conformat: ficat, anse intestinale, stomac, mase renal; vezica urinara evacuata.
RINICHII MATERNI - cu dimensiuni si ecostructura normala,. fara semne ueretp-hidronefroza functionala.
Col cotinent, cu o lungime de 34 mm.
Si mi-a dat si o super pozica cu bebita.
Multa bafta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simy spune:

Mihuletu multam fain de raspuns.Vad ca ai primit un raspuns detaliat si ma bucur ca totul este ok.
Acum ca mi-ai spus tare as dori si eu o pozica cu BB sau poate reusesc sa-mi inregistrez pe caseta!
Dar poate sa-mi spuna cineva care este adresa de la Sanador?
Simona

Mergi la inceput

cu placere, tot eu te pot ajuta si cu adresa si nr. de telefon (te poti programa la telefon):
SANADOR
Str. Decebal nr. 1,
Sector 3, 70452, Bucuresti
Tel: 3222742, 3224674, 3277580
Luni - Vineri : 8:00 - 20:00
Sambata: 8:00 - 14:00
acum suntem in saptamana 38, asa ca tine-ne pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Si eu am facut ecografie la Sanador la 14 sapt si voi face si marti la 23, tot la dr Herghelegiu. Vreau sa-ti spun ca eu la 14 sapt l-am vazut pe bb foarte clar, cu de toate, ceea ce nu vezi la un ecograj obisnuit. Dar costa foarte scump: la 14 sapt 750000 si la 23 - 910 000, asa ca te sfatuiesc, daca tot mergi acolo, ia cu tine si o caseta video, sa-l inregistrezi pe bb, caci daca tot faci efortul, mai dai ceva in plus - nu siu cat - dar macar ramai si cu ceva mai mult decat o poza. Daca vrei sa te programezi, suna cu 3-4 saptamani inainte. Bafta! Daca acolo ti se va spune ca bb e o.k., mai mult de atata nu poti afla in Romania.

Mergi la inceput

gio, nu e foarte scump - e mai scump la olimp (peste un milion, indiferent de varsta sarcinii) si la medsana, unde ar fi trebuit sa platesc un milion sase sute mii probabil pentru aceleasi informatii. asa ca...
si la dr. meclea nu trebuie sa astepti atat - are program acolo in fiecare zi.
despre hergheligiu am auzit ca ar fi cam arogant si foarte ocupat in ultima vreme... asa ca te orientezi si tu.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Si eu am facut ecu la Sanador..la dr. Herghelegiu.. mie personal imi place foarte tare ca medic, sint f multumita si voi naste cu el.
E adevarat ca e foarte ocupat, insa nu siguranta nu e arogant.
La eco iti spune tot..ii masoara bebe-ului fiecare organ in parte, inima, manute , picioaruse, ficat...eu eram in a- 21-a saptamana si deja a vazut circumvolutiuni prezente.( la bebe, normal)
Gio are dreptate..ia o caseta video cu tine si iti inregistreaza toata ecografia..care dureaza ceva. Eu nu am stiut si tare imi pare rau.
Bafta!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simy spune:

Multumesc pt. raspunsuri! am programare facuta pe 15 aprilie...voi fi in 23 sapt de sarcina si voi merge pregatita cu o caseta!
Simona

Mergi la inceput