Clubul nurorilor (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Andreea, sa ne spui si noua cand faceti anuntul, cum au reactionat toti

Aseara am avut niste socrii tare scmpi, au avut grija de Sara si eu cu sotul am plecat sa ne distram

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Va spun, va spun. Eu sunt asa de curioasa de felul in care va reactiona mama. Pe soacra oricum nu o s-o vad ca ii spunem doar la telefon.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Si soacra-mea zicea ca ne va creste ea copilul. Oare ce crede, ca eu il fac si-l pun la ea in brate???? Daca vrea sa creasca copii, sa-si mai faca unul, madam iliescu a putut, ea de ce nu, ca e mai tanara cu vreo 14 ani?
Au un tupeu soacrele astea...

A.Cicel sa ne spui cum a reactionat familia la aflarea frumoasei vesti.

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

kisstherain999 ,esti de coma cu felicitarea cacata de muste.Te-am citit si la celalat subiect si am murit de ras.Cred ca nu-i normala soacra-ta asta.Ptiu!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Felicitari Andreea pentru BB! Sa ai parte de o nastere usoara si de o sarcina la fel (cum am avut io') si sa fie sanatos!
Bey, fetelor cum se roaga soacrele astea de voi sa creasca nepotii! Mie una mi-a zis de la inceput nici nu eram insarcinata ca sa nu ma bazez pe ea (nu ca i l-as fi dat, nici vorba!) dar asa ca chestie...Mi-ar placea si mie sa il las intr-o sambata sa plec si eu cu soata cateva ore dar ti-ai gasit! O data a facut al meu o gluma cu ea ca trebuie neaparat sa plecam 2 zile si ca il lasam pe asta mic la ea, sa fi vazut ce fatza disperata a facut... a lasat-o al meu cateva minute in suspans ea a inceput sa se balbaie ca nu stie, ca a uitat cum se face, da vina pe socru-mi-o ca nu suporta de astia mici...etc. In paranteze fie spus eu nu l-am vazut niciodata pe al meu socru, desi sotul meu nu e copilul lui sa nu-i placa de Raducu..din contra asta mic mai mult se duce la el decat la soacra-mea care nu stie decat sa-l mangaie pe crestet! In sfarsit a respirat usurata cand i-am zis ca e o gluma!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Boeru eu nu l-as duce pe al meu bb la 150 de km de mine sa il creasca soacra. O am pe mama aici, langa mine, asa ca pe ea ma voi baza. Mai ales ca e primul nepotel pentru ea. Iar daca va fi baiat tata mi-l ia cu totul. Dar ideea e ca oricum nu prea imi place de soacra-mea. Are niste idei cu care eu nu sunt de acord absolut deloc, iar copilul meu va fi crescut asa cum vreau eu, nu dupa ideile si principiile ei. De aceea, si cand va creste ma mai gandesc daca o sa-l las acolo in vacante. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar eu fac parte dintr-o familie de crestini. Ea are alte idei despre crestinism (e problema ei), dar sa nu incerce sa mi le impuna mie sau copilului meu. Cand am fost la ea ultima data si iubi s-a enervat pe ea. Asa ca sper sa ma intelegiti. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, repet. Nu ma deranjeaza pana cand incepe sa ne tina predici de-ale ei.
Nu va suparati pe mine, dar acum mi-am spus of-ul.
Daca am suparat pe cineva imi cer scuze.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Si mie, desi nu e cazul cel putin inca, mi-a spus soacra ca sa nu credem ca ea o sa ne creasca copilul!

De parca i l-ar da cineva. Eu nu am incredere sa o las sa ude florile, nici de asta nu e in stare!
au murit aprope toate plantele dupa ce "le-a ingrijit" ea 2 saptamani.

Da mia-am adus aminte o faza: dicutie soacra - mama mea.
Suna soacra, si-i spune ea acolo, tot felul de tampenii si maica-mea ii zice, stiti ca poate nu-i chiar asa...etc.
La care soacra o intrerupe la mijlocul frazei
- Eu am sunat, eu vorbesc, ca eu platesc telefonul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Mah draghe, eu citesc si o aud pe soacra-mea...si ma tot minunez si ma crucesc....de ce sunt frate asa? "Iegzista o explicatie"??
Adica daca eu o sa am un baiat o sa fiu tot asa?
A mea soacra cand s-a vazut prima oara cu ai mei i-a zis lu mama : "Asa sunt oltencele mai mame."...Mama a ramas perplexa...adica ea care nu e olteanca este mai putin mama sau cum??

Garga si Irinuca
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gargaritza

Mah draghe, eu citesc si o aud pe soacra-mea...si ma tot minunez si ma crucesc....de ce sunt frate asa? "Iegzista o explicatie"??
Adica daca eu o sa am un baiat o sa fiu tot asa?
A mea soacra cand s-a vazut prima oara cu ai mei i-a zis lu mama : "Asa sunt oltencele mai mame."...Mama a ramas perplexa...adica ea care nu e olteanca este mai putin mama sau cum??

Garga si Irinuca
POZE

Fosta nevasta a lui iubi e tot olteanca. Dar nu o pot numi mama. Mi-e mila de copilul ala pe care il are si pe care pretinde ca il creste. Dar adevarul e ca si la noi a vina din 2 in 2 saptamani, cum e in sentinta de divort. Nu de alta dar iubi plateste o pensie alimentara suficient de mare. Si copilului nu i se asigura din partea mamei strictul necesar. Zilele trecute ne-am intalnit cu el in oras si era un ger afara (ca la miercurea Ciuc) de -15 grade. Si copilul era cu o geaca subtirica pe el, fara manusi, fara fular. Mai ca ma apucase plansul. Dar nici eu nu vreau sa ii dau mai mult decat stabileste justitia, stiind ca banii nu sunt folositi pentru copil. Si iubi e de acord.
Asa ca ... nu toate oltencele sunt ... mame, cum pretind a fi.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

mai fetelor, cam nasoale povesti......
la mine soacramia si maicamia se inteleg de minune, sa nu spui cumva ceva "rau" la una de alta ca imediat isi i-au apararea...!!! ba chiar de multe ori maicamia imi face observatii sa ma port mai frumos cu soacra, ca e femeie buna si ca multe si-ar dori sa aibe asa o soacra
cam asa stau lucrurile la noi in "familie"

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Hehe...mama se enerveaza mai tare ca mine cand aude de socrela...ca nah chiar daca nu e asa mama ca oltencele....i-a facut copila (eu) sa planga in ziua nuntii....

Garga si Irinuca
POZE

Mergi la inceput