Cluj rulz (26)!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Fetelor, ati facut careva cezariana?
Baby-Boom la ce esti studenta?

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

svety, iti raspund la ambele intrebari:
....a trebuit si eu sa fac cezariana.....
...sunt studenta la Litere...dar acum am facut o pauza, am inghetat anul 3....nu se putea si cu bebe si cu faculta, cel putin aceasta...aveam 35-36 ore pe saptamana si intelegere ioc....nici macar din partea "doamnelor".......aste e...nu-mi pare rau deloc...am timp si pentru asa ceva...

stanca, stiu c-ai scris, da' nu aci...stii ca eu cetesc Mamicile aspirante!!!!!!!

Va pupam

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

ola fetele!
pupici multi la toti bb cuminti care dorm asa de bine!!! o sa-i spun si la a mea, poate a lua exemplu....
sa faceti multe poze azi la club, sa va vedem si noi!
o salut si pe svety, ca inca n-am apucat ...am vazut ca esti din turda si mi-am adus aminte de vremurile de demult, cand ajungeam pe acolo zilnic!!!! era super iarna cand ningea pe feleac si mai stateam cate 3 ceasuri in masina ...

va multu' tare de urari ...sper sa am un drum cat de cat si sa adoarma ale macar 1 ora! ca oricum raman alte 2 ore de drum in masina de o sa ma framante si o sa ma tropoteasca toata!
mai sper si sa reusesc sa intru pe topic si de acolo, nu ca si data trecuta.....da mai vin io p-aci pan' sa plec...acu va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Visam sa fac Literele, dar bunica-mea care a fost profa de rusa o tona de ani nu m-a lasat. Mama a zis sa fac cum vreau. Asa ca am facut asistenta sociala si... am lucrat la muzeul de istorie din Turda ca bibliotecara. Asta am vrut. Nu mi-a placut asistenta soc.
Intrebam de cezariana, ca ma doare spatele foarte tare.
Tot ma fâþîi ºi nu fac curat.

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Florinaaaaaaaaaaaa amu' ma dau la tine!La topicu'asta am scris 7 mesaje.Le-am numarat sa stii

Tocmai mi-a adormit copilul.Mai nou trebuie sa stau langa el cand adoarme de amiaza ca se agita atata ca-i sare somnul.Eu trebe sa stau pe pat langa el pe post de politai sa nu se mai miste si sa adoarma.Ma enerveza la culme.Pana acum il puneam in pat si adormea singur ca intr-o jumate de ora.S-a cam smecherit .

Da' ce aveti cu orasul meu natal Turda.E un oras frumos.Eu am facut naveta la Cluj 4 ani sa vezi eu de cate ori am stat pe Feleac.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

am trecut si io numa ca sa semnez condica ca nu ma vad de treaba.

si sa-i zic la Svety ca si bunicii mei au fost rusi, din Ucraina.tata e Leonid si bunicu era Igor.eu sunt si Nadia iar numele meu de fata era Decanovici

sotu meu a incurcat borcanele si teatru e maine.dar nu stiu daca venim dupa masa ca printesa azi dimineata a facut umpic de febra fara nici o manifestare.la controlul de otita de luni era super ok.sa fie maseaua?asa ca vedem cum e dupa trezirea din somnu de amiaza.

va pup

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Servus Clujule!
Intru si eu la condicutza pe aici. Scurt si la obiect: facut rapel vaccin. Jale mare, plans cu sughitzuri, doare piciorushul
Bagat supozitor paracetamol, hranit mama si fata si acum ma gandesc sa bag un somn langa fie-mea, in ciuda ploii de afara.
Va pupacesc cu drag pe toate si va doresc intalneala placuta deseara.

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Imi vine sa ma dau cu de pamant..ca n-am chef de nimic, de nimic, nimic, nimic acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Am un Stefanel care doarme si un Simonel in brate

Intalnirea e la 18. Va astept!

Simona, imi pare rau sa aud ca te doare ficatelul si ca nu dormi noaptea. Sigur factorul stres cantareste greu in toate astea! Asa ca e cazul sa te linistesti! Auzi, dar in ce consta renovarea fatadei ?

Stanca, mortala faza cu pufarinii; i-ai dovedit? Felicitari pt masea si canin; ma bucur ca Razvanel nu are nimic in gat!

pt rusoaicele nostre !

Multumesc pt aprecierile legate de listuta ! Nu mai stiu care, fara intentie mi-ati dat o idee; urmatoarea lista o fac asa: gagicile-bastinase toate cu o culoare, gagicile-musafiri cu alta culoare, baietii cu albastru, fetitele cu rosu, pozele cu verde. Ce ziceti? V-ar place? Alegeti voi culorile!

Daca nu mai intru pe aci, ne vedem deseara!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxana nu fii supi.Pacat de ...Chiar asa sa-l dai de pamant saracu'

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput