Cluj rulz (26)!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Hihihihi..Stanca, ce sincronizare!

Am uitat sa va spun ceva: i-am descoperit lui Stefan o masea, care se pare ca a iesit de vreo 2 saptamani si inca 2 sunt gata de iesit (aproape se simte coltul la unghie!). Nu-mi vine sa cred! Habar nu am avut ca ii ies! Si iute asa, imediat scapam si de dinti!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana

Eu astept sa scapam de dinti odata.Se pare ca Razvan termina acum cu ei ca vad ca ii ies in perechi masea+canin.Partea stanga a iesit.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Mariana , cool aranjamentele tale cu listutza, eu sufar din lipsa acuta de timp.
is super necajita ca nu stiu de ce a facut iar gaza febra, mie nu-mi mai trece tusea si is cam sleita, da tot as veni la intalneala.sa vad cum se trezeste d-soara.
daca nu apar astept poze si ditractie placuta va doresc!

Simona din proprie experienta cred ca e stressu la tine, si noua ne mananca nervii casa.

Roxa, ce-ai cu fundicu tau?ce s-a intamplat incercam asa cu resursele noastre firave sa te inveselim?

felicitari gagici ptr dintisori, la mai multi!!!

va pupa

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Fetelor m-am oprit din curatenie. Mi-am dat seama ca nu se termina niciodata. A venit si tati acasa.
Carrie: macar tu stii rusa?
Eu 4 ani am stat in Cluj ca nu-mi place naveta. Am stat pe Paris. In ultimul an m-am mutat la camin in Marasti la actualul sot, atunci mare iubire... ehh ce vremuri...
Martea viitoare ajung si eu in Cluj. Mergem la o doctorita pediatra sa vada de piciorusele lui Dani mami.

mami de dani

Mergi la inceput

v-ati pus pe tanjeala.

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Faina intalnire!

Eu am culcat ingerashul si tzup la calculator.A mancat bine de cina si dupa ce am stat 2 minute a inceput sa zica nani-nani si l-am pus la culcare ca a fost rupt.
Ati vazut ca afara a inceput sa ninga?Dar ce frumos ninge chiar acum
Pe de alta parte sunt stresata de zapada ca al meu iubit sot(a se observa exprimarea )este la Timisoara.Sa speram ca pana vineri nu e mai rau.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Acum imi zice si Mihai ca ninge. Merg sa-i facem baie lui Dani si sa-l culc. Daca mai am cu cine, mai intru pe net. Ma piseaza Mihai.

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Si noua ne-a placut mult la intalnire!
Mariana, mersi de primire, un mare de la noi!

Da' ce ziceti de faza cu bradu'???...hihih, io stiam de ce are de gand sa ne pregateasca , da' am tacut chitic, c-o luam pe coaja daca nu!!!
...noi am mai stat o juma de ora, timp in care Elise a reusit sa-si prinda dejtele la balamalele de la dulap, si la dintii lui Stefan...if u know what i mean...
...si dupa aia am purces incetuc inspre cashile noastre, unde Elise a fost preluata de un sotior tare cuminte si ascultator (cre' ca de-aia ca i-am zis ca l-am facut de rusine la voi)...si...aici vine surpriza: a adormit in 30 secunde, la Mihai in brate, stand in kur, si cu castile pe urechi, ascultand Phoenix

....Svety, stiu io putintik rusa, ca la rusa-engleza sunt inscrisa....in schimb Mihai a facut scoala gimnaziala in rusa, primele lecturi fundamentale idem....si-n timpul liber mai ia asa cate o traducere sa-si verifice nivelul (acum ceva timp incepuse sa traduca in romana un tratat de filozofie, dar dupa ce s-a nascut Elise a sistat munca titanica)....

Cristiana, imi place la nebunie numele tau de fata, e suuuupeeerrrrr!

Mai pove noi, fetele!

Sa nu uit: STANCA, AI FOST ABSOLUT SENZATIONALA LA RASPUNSUL DAT ROXANEI...AM RAS CU LACRIMI!!!!!!!IIOOOIII!

MARIANA, VREM POZE, URJENT!!!!!

...si mai tre' sa zic ca io-s de acord sa faci lista cum vrei tu, ca sigur imi va placea!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Va anunt ca acum am terminat cu treburile gospodaresti!
Am descarcat pozele si surpriza.....181 de bucati ....
...concluzie....nu prea cred ca vedeti poze in noaptea asta caci imi ia ceva timp sa le aranjez si sa le sortez!

Fetelor, vreau sa va spun ca nu stiu nimic din ce s-a intamplat in jurul meu, asa de agitata am fost. Si ce ma deranjaza cel mai mult e ca nu am apucat sa discut nimic cu voi .
De ex: pe Roxana am vazut-o trista; vroiam s-o intreb ce are, dar...

Sper ca am fost gazde bune...

Vin cu o propunere majora: dupa ce se incheie primul ciclu de intalniri (adica trecem pe la fiecare cate o data) sa nu mai ducem nimic la gazda! Ca prea multe chestii raman.... Asa, gazda face aprovizionarea cu ce crede de cuviinta, ca doar la fiecare ne vine randul sa gazduim! Ce ziceti????

Iar acum, fetelor, fara suparare, trebuie sa-i spun ceva Simonei.
Simona esti extraordinara! Apreciez mult ca ai venit (avand in vedere cate ai avut azi pe cap!). Esti o scumpa si mi-esti draga foc . Si sa stii ca maslinele au fost tare bune

all!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Poate faceti odata si o intalnire in deplasare? Ce ziceti? Nu stau chiar asa departe.
Ma duc sa ma culc. Sunt tare, tare deprimata. Am deschis un subiect si prost am facut. Sau am fost proasta.

mami de dani

Mergi la inceput