Mamici din nou aspirante-9
Raspunsuri - Pagina 8

cornelia_laura spune:
anca, mi-ai facut un cadou minunat azi de ziua mea. FELICITARI SI SA AI O SARCINA CAT MAI USOARA SI UN BEBE SANATOS. Ma bucur enorm pt tine, asa cadou minunat de Craciun...cred ca sunteti in al 9-lea cer..
Va pup pe toate, fetelor!
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

roandre spune:
LA MULTI ANI Cornelia_laura, sa ai o sarcina usoara in continuare si sa fiti o familie fericita toti 4 pana la adanci batraneti!
Shian, asta da veste minunata! Felicitari mamico!
Eu sunt in ziua 20 si lipsa ovulatie pana acum...dar tot sper!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Sper ca Mosul a fost darnic, ca ati petrecut bine de Craciun si ca veti avea un Revelion cel putin la fel de reusit.
Fie ca 2006 sa va aduca numai bucurii si multa sanatate.
La multi ani!
Avem imagini noi pe link (Christmas, Daycare life, Tommy's a Toddler, Tommy & Friends):
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Shion, FELICITARI! Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Pupici tuturor (mamici si puiuti).
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Iulia P. spune:
La multi ani, Cornelia! Multa sanatate, fericire si noroc.
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

zozela spune:
Iaca ne-am intors si noi de la munte..Fetelor a fost superb....
A nins aproape fara intrerupere,am schiat,ne-am dat cu punga,ba chiar am incercat sa ma dau si cu placa..dar tot cu schiurile e mai simplu...Am cazut,sunt plina de vanatai si mai ales..am o febra musculara..groaznica....
Pupici cu lipici la fete!!
La multi ani si un An 2006 plin de sperante si impliniri!!!
Nunta noastra-26.06.2005

Liana30 spune:
zozeloooo lasa mama ca trec...ma bucur ca te'ai distrat
asi nu te uit si iti mai trimit neste
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

pako spune:
Anca,FELICITARI!!Bravo!Iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos!
Iulia P, frumos foc puiutul tau....sa-ti traiasca!
Noi suntem bine...Andreea mea a fost in greva foamei cam o saptamana, acum si-a revenit(Doamne ajuta!)In rest...prestam, prestam....ca nici n-am mai tinut cont de zilele cu post....si am o banuiala ca nici luna asta n-o sa fie .
Va dorim un An Nou fericit! La Multi Ani!
Felicia si Andreea

asi spune:
Cornelia cu intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI! multa sanatate si fericire.
Shian felicitari si sarcina usoara!Frumos cadou ai primit de la Moshu'.
Familia mea
Razvan

shian spune:
Mama lui David,Cornelia Laura,Roandre,Iulia.P,Pako,Asi,va multumesc tuturor pentru urari!Va doresc si voua bbei sanatosi,sarcina usoara,iar celor care inca mai aspira,un samburel voios si saltaret!
Cornelia,cu intarziere(scuze)iti doresc si eu un sincer "La multi ani "de ziua ta!
Peste putin vom pasi intr-un an nou,de aceea tin sa va urez tuturor multa sanatate,fericire,indeplinirea dorintelor,bucurii nenumarate alaturi de cei dragi,tot binele din lume si Dumnezeu sa va binecuvanteze!
LA MULTI ANI 2006!
Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124

sim spune:
Shian felicitari! Sa ai un bebe sanatos, iar tu sa te bucuri de o sarcina usoara!
Cornelia LA MULTI ANI si de pe la noi cam cu intarziere. Sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu sotul si cei doi puiuti ani multi!
Pako pastreaza-ti increderea. Cand ar trebui sa afli? Eu tin pumnii sa fie bebe.
Iulia am vazut un puiut mare si frumos! Sa-ti traiasca Tommy si sa fie sanatos! Ce costumatie frumoasa ati avut de Halloween!
Sa nu uit, tu mami arati minunat! Vorbeam cu niste cunoscuti din State care au plecat acolo cu un copil de 4 ani, iar acolo au mai avut inca un baietel: mi se pare ciudat cum copiii plecati din Romania isi pastreaza trasaturile, insa daca e sa apara din aceeasi parinti un copilas acolo parca nu mai are nici un fel de trasatura romaneasca. Teoria mea de data asta nu mai este corecta. Tommy este frumos si arata cat se poate de roman.
O zi linistita va doresc!
Mami Simona si printesa Ruxi