Mamici din nou aspirante-9

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari. Ca de obicei sunteti niste dragute!
Pentru ca nu stiu maine daca mai intru pe DC, eu va urez la toate:
UN AN NOU FERICIT SI LA MULTI ANI!!!!
SI SA DEA DUMNEZEU SA AVETI UN AN PLIN DE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI SI SA LE DARUITI PUIUTILOR VOSTRII CATE UN FARTIOR/O SURIOARA!

Va pup pe toate si va multumesc ca mi-ati fost intotdeauna alaturi, in momente fericite si mai putin fericite.
Imi sunteti tare dragi si va consider prietenele mele de suflet.
Sa ne "auzim" cu bine, sanatoase, in noul an!

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Intru si eu putin cat sa va urez un an nou bun, plin de bucurii si bebei!

Va pup.

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

Am implinit 2 ani

www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Draga mamicilor din nou aspirante

Anul se apropie de sfarsit si gandindu-ma la tot ceea ce am trait alaturi de voi, zambesc. A fost, cu toate lucrurile bune si rele, cel mai fericit an din viata mea. N-as putea sa sarbatoresc sfarsitul anului decat alaturi de voi. Va iubesc cum nu credeam ca am s-o pot face vreodata. Sper ca aceste sarbatori sa va aduca numai fericire si impliniri. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de voi.
Va urez cele mai fericite sarbatori!
Cu dragoste,draku de olteanca!!!!
Un an mai bun si cu multe..multe dorintze implinite..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Pako, Sim, multumesc mult pentru complimente. Tommy este viata noastra, tot ceea ce avem mai scump pe lume (sunt convinsa ca toti parintii spun acelasi lucru despre copilasii lor).

Va doresc tuturor un sfarsit de an nemaipomenit, distractie placuta de Revelion si fie ca 2006 sa fie un an de vis.

La multi ani!

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete dragi cu pui scumpei!
Va urez si eu un an nou bun, cu sanatate si impliniri, cu burtici cu bebici si nasteri usoare la cele care deja le aveti!

M-am invrednicit si am pus si eu niste poze de la Craciun, le gasiti pe linkul de la semnatura la albumul "Mos Craciun", sunt vreo 2 si cu burtica mea care acum este evidenta.

Shian felicitari pentru cadoul de Craciun, ce frumos a stiut bebe sa aleaga momentul. Sarcina usoara si bebe sanatos la capatul unei nasteri usoare!

Mia, Pako, va tin pumnii sa iasa cu doua liniute. Si, evident la toate celelalte fete. Doamne ajuta sa vina bebelusii scumpi!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 23+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

un sincer LA MULTI ANI!, si din partea mea, tuturor aspirantelor, si va doresc din suflet ca anul 2006 sa va fie plin de dragoste, bucurii,de impliniri, si nu in ultimul rand, de intelegere si armonie. Sa avem puterea de a trece peste toate piedicile si poate anul 2006 va fi plin de bebelusi:
si sa nu uitati ce e mai important, un lucru pe care mama mi l-a spus intr-o zi de intristare din viata mea, si care s-a dovedit adevarat:
NU ITI PIERDE CREDINTA, CACI CE AL TAU E PUS DEOPARTE! sunt sigura ca toti bebelusii nostri asteapta momentul potrivit ca sa apara. asadar,
dragele mele, LA MULTI ANI SI LA CAT MAI MULTI BEBELUSI!
cu drag, Dana si Andrei (juniorul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Va doresc de 2006 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc!
Sa va aduca anul nou tot ce n-ati avut si va doreati!

La multi ani!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

LA MULTI ANI 2006!

Va doresc un an bun cu multe impliniri,sanatate,fericre,iubire si bebici.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

LA MULTI AAAANI!!!!!

De doar 2 ore suntem in 2006! Cum noi stam acasa anul asta am ocazia sa va urez cu mare drag sa aveti un an bun, plin de tot ce va doriti!

LA MULTI SI FERICITI ANI!!!!!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"La multi ani!"
bine v'am gsit in noul an

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput