In Italia (4)
Raspunsuri - Pagina 8
danangie spune:
Buna dimineata!
In sfarsit , am reusit. Mi se pare c-am facut maratona New-York-ului. Eu si azi m-am trezit dimineata. L-am dus pe Alin la munca, pentru ca aveam nevoie de . Acu sunt in casa lui cumnatamea. Ca trebuie sa vina astia de la gaz sa-l inchida. Si cum cumnatamea a plecat in Ro, nu era nimeni acasa. E asa sinistru aici........e goala, liniste. Sper sa vina astia m-ai repede ca azi e ziua lui sormea si trebuie sa ma duc sa-i cumpar ceva. Pe urma trebuie sa trec pe la banca, pe urma mai am cateva lucruri de rezolvat........
PETRO totdeauna am avut parul lung. Si mai lung decat il vezi in poze dar cateodata ma mai apuca vreo nebunie si-l tai.
Voi sunteti la munci?
Am vazut ca STRALUCITOR, PYSSY nu au mai scris demult. Stiti ceva de ele?
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
pet.cost2005 spune:
'Neata fetelor!
danangie - astazi e ziua surorii tale? ieri a fost ziua mea, deci e sagetatoare, ce coincidenta!
Astazi sunt acasa, dar trebuie sa o iau in loc sa-mi rezolv cateva probleme. Ne auzim diseara, ciao, o zi buna!
_
Azi e prima zi din restul vietii mele !
*** PETRO. ***
_
felicitari virtuale animate
iriale spune:
'neata, fetele!
Dar vad ca vorbiti, nu gluma...Felicitari! (Iar eu citesc din urma voastra).
Dana, am urmarit peripetiile tale in a gasi un mod de a vizualiza fotografiile, pana la urma am reusit cu toatele sa le vedem: f frumoase! Bravo!
Si eu am un album pe yahoo, de fapt vreo trei, Cri si Nico le stiu.
Azi e soare si destul de caldut, iar eu ca o fraiera m-am imbracat gros si cam sufar. Sunt la servici, dar cu mintea la petrecerea la care voi merge maine seara. Cu finalul care se va desfasura la... Taormina (iar acum Cri ma va ucide!). De abia astept sa merg, nu de alta dar viata mea mondena e cam redusa la zero, iar apoi Taormina e splendida mereu, imaginati-va noaptea si cu impodobirile de Craciun.
Altfel, si eu ma gandesc la menu-ul pt 24 dec., in linie generala voi pregati cam ce pregatiti si voi, am deja o listuta destul de lunga, trebuie sa ma hotarasc si sa ma pun pe munca din timp, caci pe 24 dimineata trebuie sa vin si la servici . Iar seara vin niste prieteni la masa, deci trebuie sa fac totul frumos si mai ales bun! (nefiind eu o mare bucatareasa...).
Apropo de racituri - piftie, la mine acasa se zicea si asa si asa, poate pt ca mama mea era munteanca, iar tata moldovean (din Iasi, cum ii ziceam deja Danei). Si indiferent de cum le ziceam, taaaaaareeeee erau bune!!! Tin minte ca le puneam pe balcon, ca sa se raceasca, iar apoi le mancam pe rupte!
Sper sa ne "vedem" mai tarziu. O zi buna in tot ce faceti!
Irina & Alessandro
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crista-s spune:
Petro La Multi Ani !! cu intirziere e drept dar se iarta (sper) ca n-am stiut ...
Danutza La Multi Ani si pt surioara ta
Alinutza nu pot sa zic decit ca ma bucur de capra vecinului , deci ca nu sunt singura care n-am fost in stare sa ma catar in telescaun . Ca sa zic adevarat mie mi-a fost mereu frica in asta ca e deschis si parca parca am impresia mereu ca se rupe si cad . In telecabina n-am nimic , nici in avion poate si pt ca sunt inchise si ma simt ca intr-o camera ... nu stiu ce sa zic cred ca sunt bolnava la cap .
Hai sa va distrez in ultima zi de mare schioare pe pirtia asta unde ma exercitam eu mai era o fetita tinerica cu iubitul ( mare mester mare in ale snowbordului ..) si care o invata ce si cum ... deci amindoua aveam instructor privat . Si cum stateam eu la sfirsit cu fundul pe zapada si il asteptam pe al meu sa se dea si el cu schiurile vreo 2 ture ( ca sarmanul a stat dupa mine ... deci nu se "jucase" si el... ) aud din telescaunul care trecea peste capul meu : Marco non capisci che ho paura !!! HO PAURA!!!! Era fetita cu snowbordul care si ea ca si mine murea de frica si ala o bombanea .. barbatii astia de mici sunt niste DESPOTI ... mai frate ...
Irinush acum am vazut ca esti pe aici ... ce frumos la Taormina .. sa faci poze ( daca poti ) sa le vedem si noi .... eu am fost la inceput de dec si nu era ornat nimic ( acum 2 ani ... ) doar in Sciacca ( sper ac am scris bine ) am gasit satul ornat si un maxi tirg de Craciun... si imi amintesc ca era super cald chiar dc era dec si am mincat 2 sau 3 inghetate in seara aia...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Tizabela spune:
Buna dimineata fetelor eu totul bine am luat ieri 25 iupiiiii nu-i rau la un examen de drept!Va promisesem poze am pus cateva si sper ca reusiti sa le vedeti ca de nu ii iau eu locul Danei!
Celor care mi-au cerut poze din Drumul Taberei am sa le fac mai e doar o zi si plec !!!
Va pupic mai vorbim mai tarziu.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/album?.dir=52a4&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by iriale
Apropo de racituri - piftie, la mine acasa se zicea si asa si asa, poate pt ca mama mea era munteanca, iar tata moldovean (din Iasi, cum ii ziceam deja Danei). Si indiferent de cum le ziceam, taaaaaareeeee erau bune!!! Tin minte ca le puneam pe balcon, ca sa se raceasca, iar apoi le mancam pe rupte!
ai dreptate tare erau bune cele de acasa ... aici nu au nici un gust ... cel putin cele din carne de porc ... din carne de curcan se aseamana un pic, desi nu sunt ca la noi ....
www.romania-italia.net
crista-s spune:
Bravo Iza pt examen ... Felicitari!
Frumoase pozele.
Astept cu nerabdare dupa sarbatori pozele de acasa...
Sarbatori Fericite!! daca nu ne mai auzim pina atunci ...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crini spune:
Tizabella, drum bun!
Cri, ma gandeam eu ca o sa vrei iar pe partie. Intra microbu-n tine, incepe sa-ti placa.
A, si legat de cosu pentru neamuri, aici e la mare moda sa duci asa ceva, se considera de bun gust. Chiar imi spunea o colega ca ii face cadou si doctorului tot un cos.
Iri, distractie placuta la petrecere! Ce petrecere e?
Danangie, felicitari pentru credite! La noi piftia nu se chiama racitura, chiar ma gandeam cand am citit ca vorbesti de mezeluri, branzeturi, astea credeam eu ca sunt raciturile.
De, daca n-am neamuri in provincie, ai mei sunt toti din Bucuresti, de generatii...
Asa ca imi plac mucenicii care se fac la noi, cu zeama aia lunga, iar din cei moldovenesti n-am gustat inca. Din cum ii descrie Cri sunt tare buni si aia, vreau si euuuuuuuuu! Ca tare-s pofticioasa .
iriale spune:
Izabela, eu sunt una din cele care vor poze din Dr. Taberei, asa ca sa nu ma uiti! Sa calatoresti bine si sa te bucuri de tot ce vei face acasa... si sa te intorci cu povesti multe pt noi.
Bravo pt examen si bravo pt celelalte fotografii!
Ce fete frumoase suntem noi romancele...hahaha, ma laud de una singura, dar va laud pe buna dreptate mai ales pe voi!
Cri, nu ma gandisem sa iau aparatul cu mine, dar daca tot mi-ai dat idee, o sa fac poze. Eu cred ca Taormina e deja impodobita, practic dupa 8 decembrie fac astia frumos cam peste tot.
Alinutza, sa faci bradutul cat mai repede...eu am profitat de obiceiurile italienilor si il impodobesc tot timpul la inceputul lui decembrie, sa ma bucur cat mai mult timp de el.
Cum e vremea pe la voi? Si ce ganduri de we aveti?
Irina & Alessandro
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."