In Italia (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PETRO dar eu cand dadeam clik pe POZELE MELE eu reuseam sa vad toate pozele. Voi de ce nu reusiti. Mai mult de atat nu stiu ce sa fac. Acum am schimbat link-ul cum mi-a zis odata DANA. Sa speram ca acum se vede. Imi zici?

CRISTA am inteles. Vezi ce diferentze sunt de la zona la zona. La 22 de ani? Si eu l-am mancat o viata intreaga. Cine stie ce mancaruri sunt pe la voi si eu nu am auzit de ele. Daca reusesti sa vezi pozele mele, da un ochi la alea de anul trecut de la Cortina . Foarte frumos acolo.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Nu pot sa vad pozele tale Dana.. tu le vzi pt ca tu esti logata atunci cind le deschizi ( e automat ... ) insa noua ne cere parola . cred ca ideea e ca in adresa pe care o pui tu acolo sa cuprinda numele userului si nu my photos ... stai ca dau si eu un ochi la ale mele sa vad cum e scris (chiar daca e webshot si nu yahoophoto .. dar ideea e aceasi).
Deci am intrat si am copiat adresa de webshot care e acolo sus unde e casuta suna asa :http://community.webshots.com/user/crista40043
si ala crista ... e numele userului ...
deci la fel si la tine ar tb sa cuprinda in adresa pe care o copiezi numele userului cred ca danaangie ... sau cum esti tu in adresa de yahoo..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Uite dana ca m-am dus in urma si m-am clicait de zor pe toate "pozele mele " scrise de tien pina am gasit una care functioneaza... deci in parantezele alea cu url , acolo intre ghilimele scrie adresa asta : http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angie2000it2000/my_photos
dar copiaza bine
acum ma uit la poze ....

Cristina

Mergi la inceput

da--- dupa sezlongurile alea rosu , galben si albastru parca eram in Romania hahah ... frumos ....dar multa lume ... pai daca ar fii fost atitia aici pe pista eu cred ca as fii stat intepenita de frica sa nu dea careva peste mine .
Am aflat si ca esti varsatoare ... pai trebuia sa fii spus matale de la inceput si nu ne faceam noi griji ca nu iei creditele ( ) ca varsatoarele sunt ambitioase ... si longevive ... bunica-mea e varsatoare ai am si 1000 de prietene ... inclusiv Irinuha ...

Apropo de mincaruri regionale , la noi se fac mucenici naspa din coca taiata in forma de 8 care se fierb in o apa dulce cu nuca si scortisoara .. o porcarie .. eu vomit numai cind ma gindesc ... aa ca macinicii vostri din aluat de cozonac si multa miere ... sunt o minunatie ...dar erau marfa rara ( aproape de contrabanda ... pe la noi )...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

bors de fasole ... este preferatul sotului, cu ceapa verde ... mmm... De fapt el este innebunit dupa ciorbe, borsuri, supe in general.
crista - ai dreptate, ala este link-ul corect.

_

Azi e prima zi din restul vietii mele !

*** PETRO. ***
_

felicitari virtuale animate

Mergi la inceput

Fetele va parasesc , mi-am facut de cap destul dar acum ma da omul asta disparuta ... asa ca o seara placuta...
pupiceeeeeeeeeeeeeee

Cristina

Mergi la inceput

acum ma iut si eu pe pozele tale, dana. ai reusit sa pui adresa corecta?

crista - ciao, buona notte, multumim de companie!

_

*** PETRO. ***
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Fetelor aceeasi adresa pe care mi-ati spus sa o scriu era scrisa deja. Deci? Reusiti sale vedeti, acum? Mai trebuie sa fac ceva?

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

danangie - ok, ok se vad pozele. Ce par lung ai! Frumoaseeeee!

_

*** PETRO. ***
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

buna fetelor

zilele astea m am simtit cam aiurea, fara chef de nimic...din cand in cand ma apuca..

in rest, ma bucur ca in sfarsit vedem si noi posturile rom(de ceva timp ne chinuim cu decodorul de la digi tv), inclusiv toate canalele discovery si hbo
sambata mergem sa luam bradutul...azi au decorat scara blocului si au pus si un brad dragutz..iar david era f incantat de el..i a spus si papa la plecare
crista s..si eu am patit o la fel cu telescaunul..de pe el direct in mocirla.iar cu skiatul--sunt negata ptr el, nu reusesc sa ma tin 30 de sec in picioare..cand vom merge acu la munte oricum stau numai pe saniuta cu dav

noapte buna

alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77

Mergi la inceput