In Italia (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

mergi in profil si modifica semnatura cu link-ul corect

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angie2000it2000/my_photos

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

ai reusit sa modifici?

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Descrirea Danei intruchiparea altruismului mama tuturor nestiutorilor si adevarat administrator de site!!!hip hip uraa pt Dana7mi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

buna seara fetelor
..apropo..eu scriu numai seara ca al meu sotior ia laptopul la serv..ca cica lucreaza mai bine pe al lui...si uite asa el sta cu 2 calc pe masa la serv..iar io ninimika
danangie, fff dragutze foto, mai ales tu
dana7mi, mi ar face mare placere sa ne intalnim
crini, sper ca fetita se simte mai bine..si eu am trecut cu david prin cateva episoade de febra mare(chiar si 40)si a fost ingrozitor

in rest....lunea nu imi place deloc..mai ales lunea asta ca ne obisnuisem cu tati acasa , dupa puntea de 5 zile...
azi am fost atat de puturoasa ca nici nu am iesit cu dav afara

noapte buna

alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata .

Eu parca sunt batuta ma doare tot corpul. Vai ce rau e sa fii batrina si sa te dai inca zglobie. Inca mai ma gindesc daca sa megem si azi sau sa facem o mica pauza.

Irinush am vazut cea imagini de la votare si speram sa te vad si pe tine, dar din pacate nu te-am vazut.

Nico ... ce face Thea ? tot bolnavioara ? Sa dea Domnul a auzim vesti bune !

Iza s-a putea sa fie scoala cealalta ... era tot la Riul Doamnei in spate inspre Valea Oltului... cum te duci...Am si eu niste foste colege de liceu care stau sau au stat pe acolo dar tu esti prea tinerica si deci nu cred ca sa le stii . In vremea copilariei mele era plin de cilieni pe acolo, eu am avut chiar un profesor suplinitor de spaniola cilian

Petro am primit ...

O zi buna tuturor, celor 2 Dane, Alinutza, Gabry care trage chiulul... sper ca nu am uitat pe nimeni

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata si din Messina...

M-am intors la servici, as avea ceva treaba deja de dis-de-dimineata, dar prioritatea o au fetele de pe dc, nu??? Asa mi se pare ca sunt "regulile"...
Ieri si duminica, la votare, a fost mult mai simplu, la mine la sectie au venit doar 260 de persoane (din peste 1000 cate ar fi trebuit sa vina), asa ca am avut timp berechet de glumit, de jucat (un fel de TOMANAP, jocul acela cu tari, orase, munti...vi-l amintiti?) si de uitat la filme (duminica mi-am carat laptop-ul dupa mine si asa am vazut 2 filme....hahah).
Asadar acum avem si primar (Messina a stat 2 ani fara), lucru care insa mie personal nu cred ca imi va aduce vreo modificare in viata, dar deh...
Dana(angie), am vazut pozele de la Paris, ffff frumoase. Si eu ador Parisul, este un oras fantastic, in care voi vrea sa ma intorc cat de curand. Cat despre varul meu Ovidiu, spre imensa mea rusine nu stiu daca e casatorit si daca are copii, oricum el are 34 de ani. Poate fi cel de care spuneai tu?
Nico, cum se mai simte Thea? Si Ale are un pic de febra, azi nu l-am dus la gradi tocmai din acest motiv. Sper sa nu il tina toata saptamana.
Ai vazut ultimul episod din Sex&The City?
Cri, pozele trimise de tine erau multe? Caci eu am vazut doar una, nu se deschide albumul in niciun fel. In orice caz, esti fantastica, mai ales cand imi imaginez tot ce povestesti, saniuta, skiurile, tavalelile prin zapada...Tine-o asa!
Petronela, imi pare rau pt sambata, cand tu credeai ca suntem pe net in acelasi timp, eu inchisesem, am citit abia seara. Ti-am zis oare ca ti-am admirat bradutul?
Alinutza, ce mai faci? David?
Salutari la Tizabela(vecinica din Dr.Taberei), Gabry, Dana7 si...pe cine am uitat??

Aici de vreo 3 ore.

Irina & Alessandro

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata.

DANA multumesc. Am schimbat. Acum sa vedem. Te intreb, dar daca eu vreau sa schimb tot carnatul ala de adresa prin simplu: POZELE MELE, cum scriu unele fete..........stii cum se face?

IRIALE. Frumoase poze, da. Imi aduc aminte ca am ajuns la hotelul din Paris cu ajutorul navigatorului. Dar, cand am ajuns in apropierea turnului...........pentru ca stiam ca ne apropiem de el...........eram asa de nerabdatori sa-l vedem....si cand l-am vazut, nu am mai fost atenti la navigator...ca sa luam strada hotelului. Si il admiram noi din mers cu tot felul de exclamatii, cand mi-am dat seama ca am gresit strada. Ne abatusem de le drum. Dar a meritat.

CRISTA pentru febra musculara e recomandata aspirina. Eu zic sa nu te opresti ca-i mai rau. E ca si cum te-ai duce la palestra. Dupa 2 , 3 zile iti trece durerea. Distractie placuta.

ALINUTZA

CRINI a scazut febra fetitzei?

MIRELA vad ca esti din AOSTA. Ninge la tine? Eu am ramas foarte placut impresionata de aceea zona. Cand am fost la Paris am trecut pe acolo. O zona ca-n povesti.

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angie2000it2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Buna dimineata,
Azi dimineata a tras o desteapta semnalul de alarma in metrou, ca nu se deschidea usa, asa ca am stat ca fraierii acolo pana ne-au deblocat, ca se inchisesera toate usile, au blocat usa noastra si au mosmondit ceva pe la semnalele de alarma.
Fetita mea e ceva mai bine, in sensul ca are sub 38, dar n-am trimis-o inca la scoala, am zis sa n-o intoarca. Era tare necajita cand i-am zis ca nu se duce. I-am promis ca daca sta in pat sa se odihneasca, nu se agita maine poate merge. Sper sa nu mai faca febra.
Va multumesc pentru urarile de insanatosire.
Iri, deci a fost o experienta placuta votarea. M-am uitat la ultimul episod, l-am si inregistrat, dar nu l-au dat tot, tii minte ca dureaza mai mult decat celelalte.
Alinutza, dana7mi, ma inscriu si eu la intalneala milaneza. Sa ne punem numa de acord cand si unde.
Cri, ti-am vazut pozele. Ce de zapada e la voi! Noi am fost we trecut in Elvetia si nu era asa. Spor la invatat si nu te da batuta. Daca m-am apucat eu de dans (si am de gand s-o fac iar) pentru tine sa skiezi o sa fie jucarie.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Nu-i frumos sa va tineti de "intalneli", in timp ce eu sunt aici departe de voi...

Irina & Alessandro

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danangie
DANA multumesc. Am schimbat. Acum sa vedem. Te intreb, dar daca eu vreau sa schimb tot carnatul ala de adresa prin simplu: POZELE MELE, cum scriu unele fete..........stii cum se face?

ti-am trimis un mesaj privat

www.romania-italia.net

Mergi la inceput