In Italia (4)
Raspunsuri - Pagina 3
crini spune:
Danangie, am intrat si am vazut si eu pozele, foarte frumoase. M-a apucat nostalgia dupa Paris, de-abia astept sa mai mergem acolo. Vreau sa duc copiii la EuroDisney (si adultii la Moulin Rouge!).
Alinutza, David e nascut in aceeasi luna cu fetita mea si in acelasi an cu baietelul.
Iri, pai vino draguta, ca noi suntem bucuroase. Deh, daca suntem mai multe-n N. Lasa ca la vara poate trecem si pe la tine!
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
iriale spune:
Nico...
Irina & Alessandro
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crini spune:
Iri, de ce nu pot sa-ti dau un pm si nici sa te msn?
Ti-am trimis un mail.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
iriale spune:
... Pt a avea PM ce tre' sa fac?
Irina & Alessandro
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
iriale spune:
Nico, am deschis acum msn, mai incerci?
Irina & Alessandro
crini spune:
Iri, pe msn nu reusesc, imi zice doar care-i adresa ta si gata, studiez problema.
Ti-am trimis un pm, mergi la mesaje private si vezi daca l-ai primit. nu stiu de ce nu se vede pm la tine, am intrat pe profilul meu si nu se poate dezactiva.
Mi-a venit o idee, ia incearca sa stergi adresa de msg, sa vedem daca functioneaza, doar de proba, dupa aceea o repui.
iriale spune:
In Bucuresti a fost cutremur...s-a simtit destul de tare.
Irina & Alessandro
dana7mi spune:
am citit si eu in internet .. sper ca nu a produs daune ...
www.romania-italia.net
crista-s spune:
Uite Iri sa citesti despre cutremur, dar nu te speria prea tare
http://www.decent.ro/stiri/Cutremur-13-decembrie-in-Vrancea.asp
http://www.cutremur.net/content/
nu s-a simtit chiar asa rau insa peste tot ( in Bucuresti ).
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Tizabela spune:
Crista este 174 scoala aia de care vorbesti pe aia a facut-o sormea care e mai maricica decat mine(30 de anisori),dar tot franceza engleza a facut si ea.Cilienii au fost si cred ca mai sunt si acum nu stiu ca sormea sta pe Caderea Bastiliei si de 4 anisori apartamentul din Drumul Taberei a fost inchiriat deci nu mai stiu nici eu multe de acolo,dar acum l-am renovat si Craciunul asta am sa-l petrec acolo iupii!