In Italia (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Va multumesc pentru urari! Intradevar mos Neculai ne-a adus o veste minunata. Exact in ajun am facut testul de sarcina.

Abia am intrat in casa, dupa ce am fost in vizita la prietena mea, am vrut sa fac un tur prin Duomo, prin mercato, insa m-am lasat pagubasa... era foarte aglomerat ...

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by crista-s
care printre altele mi-o doresc si mie de 2 ani incoace insa fara sperante .

Cristina,

Incercari si reusite, dorinta ta sa se realizeze in cel mai scurt timp.

Bafta! Sa auzim de bine!

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DANA FELICITARI!!!!!! Sa dea D-zeu sa ai o usoara , fara si un sanatos si mancacios. Ce frumos!! Ce Mos Nicolae darnic. DANUTZA draga i-a da tu si adresa noastra la acest mos.....poate avem si noi norocul tau.

Fetelor, vedeti? Nu trebuie sa ne pierdem speranta. Vedeti ca se poate?

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Multumesc Dana pt urare, incercam incercam ce sa facem dar poate incercam prea mult cine stie ... Dar cam slabe sperantele dupa cite vad.
Acum tocmai am deschis adresa cea veche de mail ( pe care nu o mai folosesc, intre timp am modificat peste tot cu adresa noua ) insa citeam mailul tau in legatura cu cartea de bucate italiana... ti-ai cumparat-o pina la urma ??
Danangie cred ca trebuie sa ne intilnim cu Dana si sa bem apa dupa ea ... asa se zice ca se ia si la noi .. cine stie ...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

CRISTA asa stiam si eu ca se zice. Eu deja am baut dupa o . Vreau acum s-o mai prind si pe cumnatamea sa beau dupa ea.....cine stie poate poate. Apropos, cum reusesc sa vad si eu ceva poze de-ale tale?
DANA, IRIALE VOI NU PUNETI CEVA POZE?

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Fetelor, hai sa va povestesc ceva: eu sunt cu al meu de 12 ani. Practic am crescut impreuna. Din "n" motive nu ne-am casatorit. Doar ca acum 2 ani eu incepusem sa ma pun pe preparatul nuntii. Dar numai ca al meu barbatel, nu parea asa de coinvolt in aceste pregatiri, si am renuntat. Nu am mai continuat pregatirea nuntii. Acum problema e ca al meu este cam batut la cap de mama lui sa faca nunta. Si acum el a inceput sa-mi faca apropouri. Doar ca eu acum nu mai vreau. Pentru ca trebuie sa stiti ca eu sunt o fire foarte orgolioasa. Dar aparte acest lucru, refuz sa accept pentru simplu fapt ca el acum accepta sa facem nunta PENTRU CA IL BATE MASA LA CAP??????? De astta eu nu vreau. Din orgoliu. Ca inima mea ar vrea. Stiti orice fata viseaza sa se marite, nu? Si uite asa........suntem impreuna de 12 ani, necasatoriti. Ca pana la urma pentru mine si pentru el nu schimba nimic. Ne cuoastem de 14 ani, suntem impreuna de 12, locuim impreuna de 6 ani. Deci, nu se schimba nimic.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Danaangie .. ia sa iti zic eu Angi ca acum va incurc ... asa... deci mai mai ma bate gindul sa ma urc in tren sa vin sa beau si eu apa dupa cumnata ta .. dar mai am o sansa am o prietena buna in Ro graviduta si daca da Dumnezeu sa ajung mai la primavara acasa am facut deja programare sa beau apa dupa ea ..Si ea se chinuie ( ca sa o zicem pe cea dreapta mare chin nu e .. e chiar placut ) sa faca bebe de mai multi ani ca mine.
Despre nunta insa eu zic sa mai lasi orgolilul daca chiar iti doresti si ai vazut in atitia ani ca el e jumatatea ta. Eu ma gindesc ca e mai bine sa fii cununata chiar si daca vrei sa faci un bebe.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Dana (angi), incapatanarea si orgoliul, in iubire nu isi au locul, asa ca anunta-ne cat de curand data nuntii!!!!
Am "cules" cateva fotografii si am creat un mic album. Sper sa se vada!

Cri, ok pt retete. E adevarat ca iti cerusem UNA, dar nu-i nimic, le am acum pe toate, din nou... hahahah

Dragele mele, noapte buna!

Irina & Alessandro

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

si uite asa inchei eu seara mereu...
il pun pe david la nana si profit si eu un pic de linistea din casa

danangie...la fel ca si iriale iti spun si eu...e mai imp dragostea voastra decat ghimpele mititel care nu iti da pace acu..
si ia sa vezi ce frumoasa va fi alergatura dupa cea mai si cea mai frumoasa rochie de mireasa

crista s cu siguranta mai sunt brazi prin milano...la magaz de din afara mai ales...din pacate campul de actiune ne este limitat simtitor..nu avem masina.anul asta speram sa ne luam.abia ne am revenit dupa cumpararea gars la buc(pe care am mai si mobilat o si utilat o)
plus inchirierea ap la milano care ne a costat o groooaza
in leg cu bebe ul..nu stiu cati ani ai tu de spui ca i prea tarziu , dar tb sa fie o luminita si ptr tine(mai ales ptr o pers atat de speciala ...mie asa imi pari
iar daca lucrati intens la asta(luati in considerare vertilizarea in vitro sau adoptia?)va veni cu siguranta

noapte buna

alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor... si o saptamina buna !

La noi e ger afara insa daca stai in soare nu te congelezi prea tare .

Voi ce mai ziceti? Sunteti tare tacute azi lunea dimineata.

Cristina

Mergi la inceput