Ce filme BUNE ati mai vazut?
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
angelina spune:
Ingerash, neaparat sa-mi spui te rog cum ti-a placut Amelie!
Am tot auzit de el, dar parca tot nu m-am hotarat sa-l incerc!
Astazi am sa vad My Big Fat Greek Wedding...cineva de aici a pomenit de el.
Va tin la curent!
Ieri am vazut Secret Windowcu Johnny Depp. Fain, mie mi-a placut, mai ales finalul neasteptat! Imi place cum joaca Depp, are modul lui aparte de a "da viata" personajelor!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lena spune:
cupchii Le fabuleux destin d'Amelie Poulain este nemaipomenit, asa rafinat, vesel ca o zi pariziana...depinde si de gust, biensure...dar cred ca poate sa placa enorm celor mai optimisti...p-orma I am sam este bun, ok...joaca foarte bine Sean Penn...ce mi-a placut asa ca intriga, desi cam scary este The Village, joaca Joaquim Phoenix de milioane, insa nu-l intrece pe Adrien Brody...mey sunt topita dupa el, din cauza lui am vazut si King Kong...ca nu se putea altfel, numa The Jacket am ratat-o, sper sa o aduca astia aici la inchiriat.
pisicuta si matei spune:
sotul meu a descarcat de pe net soundtrach-ul la Broken flowers si ne-am amintit cat de super e filmul asta.Si m-am gandit sa vi-l recomand si voua.E facut de Focus,aceiasi care au facut Eternal sunshine.... si Lost in translation-al Sofiei Coppola,un alt film care trebuie vazut in cazul in care nu ati facut-o deja.
Oricum in Broken flowers un rol foarte bun il face Belize(Jeffrey Wright) din Ingeri in America-un film(de fapt mini serie) exceptional.A fost pe hbo,nu stiu daca l-ati vazut,oricum a luat o groaza de premii si are un cast foarte bun.Atinge insa niste subiecte mai tabu,nu stiu daca oricine il poate"gust",dar eu il recomand cu fervoare.
Oricum trebuie sa vedeti Broken flowers!!!
http://photos.yahoo.com/selfguide1
gangurici_licurici spune:
Goodbye, Lenin- super, film nemtesc (din cate stiu eu cinematografia nemteasca nu e foarte cunoscuta sau recunoscuta, dar se pare ca mai nou au inceput sa "miste" si ei). Eu mai am Gegen die Wand, din cate stiu e bun, inca nu l-am vazut, asa ca va spun mai multe dupa ce-l vad.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
quote:
Originally posted by pisicuta si matei
Eternal Sunshine of the Spotless Mind este un film superb,asta film de nota 10,nu Notebook,chiar isi merita Oscarul luat.
Eu am vazut Eyes Wide Shut de doua ori.Prima data( eram printr-a zecea) intr-adevar mi s-a parut fascinant,greu de inteles,dar cand l-am revazut acum vreo luna mi s-a parut banal,ca mesajul e la vedere.Acum nu stiu daca asta e din cauza ca e a doua oara sau ca acum am mai multa minte si inteleg mai bine.
Notebook este un film tare dragut,dar nu de nota zece,este doar un film romantica care are un plus pentru ca este bine povestit si regizat.Dar atat-un film usor pe care sa il vezi cand esti obosit.
M-am gandit si intr-adevar notele nu releva mare lucru pentru ca sunt subiective.Si o dovada ar fi ca un film care este bun:What Dreams May Come(1998) are numai 6.3 pe imdb.E adevarat ca filmul are o "interfata" cam siropoasa dar in esenta filmul vorbeste despre niste lucruri profunde.
http://photos.yahoo.com/selfguide1
Sunt de acord. Si mie mi-a placut mult Eternal Sunshine ... Iar What Dreams May Come e printre filmele mele preferate. E superb!
Gangurici: ce oferta generoasa
![](icon_smile_big.gif)
Am vazut in weekend "What the Bleep Do we know". E un film mai spre documentar. Este despre mecanica cuantica si realitatea ei in fiecare din noi, insa explicat pe intelesul tuturor. Vi-l recomand tuturor, contine cateva idei foarte valoroase si cat se poate de reale.
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irina_p_c_p_/irina_p_c_p_.jpg)
irina.c. spune:
quote:Pentru mine Notebook a fost de nota 10 si va ramane asa ,datorita mesajului,nu a romantismului sau mai stiu eu a ce.In lumea de azi cand divortul e in floare,da un frumos exemplu de iubire,rabdare si devotament.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Originally posted by pisicuta si matei
Eternal Sunshine of the Spotless Mind este un film superb,asta film de nota 10,nu Notebook,chiar isi merita Oscarul luat.
Eu am vazut Eyes Wide Shut de doua ori.Prima data( eram printr-a zecea) intr-adevar mi s-a parut fascinant,greu de inteles,dar cand l-am revazut acum vreo luna mi s-a parut banal,ca mesajul e la vedere.Acum nu stiu daca asta e din cauza ca e a doua oara sau ca acum am mai multa minte si inteleg mai bine.
Notebook este un film tare dragut,dar nu de nota zece,este doar un film romantica care are un plus pentru ca este bine povestit si regizat.Dar atat-un film usor pe care sa il vezi cand esti obosit.
M-am gandit si intr-adevar notele nu releva mare lucru pentru ca sunt subiective.Si o dovada ar fi ca un film care este bun:What Dreams May Come(1998) are numai 6.3 pe imdb.E adevarat ca filmul are o "interfata" cam siropoasa dar in esenta filmul vorbeste despre niste lucruri profunde.http://photos.yahoo.com/selfguide1
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alayna/alayna.jpg)
alayna spune:
quote:
Originally posted by catalynaaquote:
Originally posted by michelle7
[quote]Originally posted by catalynaa
Mai la recomandarea ta am luat filmul . E la fel de prost ca si Guess Who tot cu Ashton. Unde dumnezeu e comedia ca eu n-am reusit sa vcad decat 20 de minuteFilmul a primit 2,6 puncte din 10 si puteti sa vedeti aici www.rottentomatoes.com/m/my_bosss_daughter/" target="_blank">parerea criticilor despre film
Unul dintre critici a spus " filmul e la fel de comic ca si Ebola doar ca dureaza de trei ori mai mult "
Mai,ce conteaza cate puncte a primit filmul?Si daca mie mi-a placut la nebunie nu inseamna ca e musai sa-ti placa si tie.Iote domne' acuma nu mai poci face o recomandare ca au spus criticii ca "e la fel de comic ca si Ebola"
Am vazut ambele filme,pot sa zic ca mi-au placut destul de mult,mai ales Guess Who.Gusturile nu se discuta,si ce daca a primit putine puncte?
Chia il recomand,pe mine m-a bine dispus
![](cool.gif)
Aaa,am vazut si Just Married ,tot cu Ashton si mi-a placut
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
michelle7 spune:
Tocmai am vazut Capote . Bun film , bine realizat despre marele autor Truman Capote. Va recomand sa-l vizionati cu subtitluri pt ca eu nu m-am putut concentra prea bine asupra povestirii pt ca a trebuit sa-mi ciulesc urechile ca sa-mi dau seama ce zice "Capote" ,care apare in aproape toate scenele din film. am iesit obosita din cinematograf
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alayna/alayna.jpg)
alayna spune:
Tocmai am terminat de vazut Tamara(2005,Horror / Fantasy / Thriller)
Va recomad sa nu'l vedeti noaptea.La cateva faze chiar mi s-a zbarlit parul de sperietura
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by alaynaquote:
Originally posted by catalynaaquote:
Originally posted by michelle7
[quote]Originally posted by catalynaa
Mai la recomandarea ta am luat filmul . E la fel de prost ca si Guess Who tot cu Ashton. Unde dumnezeu e comedia ca eu n-am reusit sa vcad decat 20 de minuteFilmul a primit 2,6 puncte din 10 si puteti sa vedeti aici www.rottentomatoes.com/m/my_bosss_daughter/" target="_blank">parerea criticilor despre film
Unul dintre critici a spus " filmul e la fel de comic ca si Ebola doar ca dureaza de trei ori mai mult "
Mai,ce conteaza cate puncte a primit filmul?Si daca mie mi-a placut la nebunie nu inseamna ca e musai sa-ti placa si tie.Iote domne' acuma nu mai poci face o recomandare ca au spus criticii ca "e la fel de comic ca si Ebola"
Am vazut ambele filme,pot sa zic ca mi-au placut destul de mult,mai ales Guess Who.Gusturile nu se discuta,si ce daca a primit putine puncte?
Chia il recomand,pe mine m-a bine dispus
Aaa,am vazut si Just Married ,tot cu Ashton si mi-a placut
Ma bucur ca ti-a placut!Si pe mine m-a binedispus..chiar eram intr-o pasa proasta.Asa cum ai spus si tu fiecare cu ccc gusturile lui.
Michelle imi pare rau daca te-am suparat,nu asta a fost intentia mea!
![](floare.gif)