Ce filme BUNE ati mai vazut?
Raspunsuri - Pagina 13
adrienne12 spune:
Va scriu sa va spun un film bun care totusi nu mi-a placut. este vorba despre La Mala Education (Bad Education) a lui Almodovar. Intriga e buna, filmul e realizat al naibii de bine dar... e despre homosexuali, si abuzurile din sinul biserici catolice si de citeva ori, la scene tari mi-a venit sa vars... Oribil, oribil Deci daca nu suportati asa ceva nu vi-l recomand.
michelle7 spune:
Un film ceva mai vechi (din 2001) dar care mi-a placut e "The Others" cu Nicole Kidman. e povestea unei mame care traieste cu cei 2 copii fotosensibili intr-o casa fara lumina si care e bantuita ....de cine v-ati astepta mai putin. Are un final surprinzator , mi-a placut mult.
angelina spune:
Si eu votez pt The Others
Tocmai am terminat de vazut If Only cu Jennifer Love Hewitt. Cineva de pe DC l-a recomandat acum ceva vreme, si a spus ca a plans cand a vazut filmul.
Ei bine, nu numai ca am plans, pe mine m-a devastat filmul asta. Dupa ce l-am vazut, nu am mai putut sa-i dau drumul prietenului meu din brate.
Este un film exceptional!
Nu imi amintesc numele persoanei respective de pe DC, dar ii multumesc totusi aici, indirect pt recomandarea filmului, altfel poate nici nu as fi aflat de el!
Great Expectations e iarasi un film super!
yank spune:
Pentru fanii McDonalds,Burger King,Wendy`s,KFC & Co recomand filmul documentar King SIze ME
Mirona spune:
quote:
Originally posted by yank
Pentru fanii McDonalds,Burger King,Wendy`s,KFC & Co recomand filmul documentar King SIze ME
yank - nu am auzit de acest film, dar am auzit de SUPER SIZE ME.
Recomand cu caldura AMERICAN HISTORY X.
... urmareste cineva LOST? noi ne-am declarat FANI convinsi ai acestui serial. Asteptam cu sufletul la gura sa apara un nou episod.
Miro
gangurici_licurici spune:
Cred ca am o problmea, ca la cat am astepat sa vad Les Invasion Barbare, nu pot zice ca mi-a placut asa mult. Nici nu mi-a displacut, dar ma asteptam la mai mult. Voi l-ati vazut?
iren spune:
Io am vazut as'noapte Sin City, nu pot spune decit ca se cunoashte mina lu Tarantino, shi deshi imi place genu, filmu asta e brrrr iar azi, ca sa ma mai detensionez, m-am uitat la My big fat greek wedding, amuzant shi ushurel.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
yank spune:
quote:
Originally posted by angelina
YEP! Filmul se numeste "Super Size Me":
http://www.imdb.com/title/tt0390521/
"Our doubts are traitors, and make us lose the good we oft might win by fearing to attempt."
-William Shakespeare
Korect,mea culpa
enn spune:
Pentru fanii Billy Elliot si cei carora le plac si filmele documentare am si eu o recomandare:
Rhythm Is It!
Pe mine m-a entuziasmat - am iesit din sala cu o lista întreaga de proiecte: sa merg la opera, sa-mi înscriu copilul la dans, sa caut CD-ul cu Le sacré du printemps, ...
Sper c-am reusit sa vad stîrnesc curiozitatea.
În rest am mai vazut în ultimul timp niste filme sudamericane care mi-au placut: El abrazo partido, Whisky, Mi familia rodante.