Cautam un ajutor

Cautam un ajutor | Autor: bellamia

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata fetelor, am postat ieri un anunt la rubrica de mica publicitate, precum ca solicitam un ajutor in gasirea unui loc de munca in italia, nu cresim nimic, nu vrem bani ci doar sa ne ajutati, chiar nici o romanca sau un roman nu ne poate ajuta. Va multumim si asteptam vesti , mesaje aici sau pe mail h_utuleac33@yahoo.com sau lm@mail.md

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna...am citit aseara mesajul tau, eu personal nu stiu cum sa te ajut, nu am activitati ale mele personale, in Sud situatia e mai complicata, la privati cei mai multi lucreaza fara contract etc, etc. Poate in nord, nu stiu prea bine cum sa te sfatuiesc. Intra la noi la "calatoriile sufletului - in italia", poate alte fete vor sti sa iti spuna mai multe.
Alex e numele fiului tau? Este fffff dulce si frumos. Si eu am un baietel, Alessandro, are 3 ani si 6 luni.
Te imbratisez.[floare3

Irina & Alessandro

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Irina & Alessandro

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

am citit si eu mesajul de pe forumul romanilor in Italia ... chiar si acuzatiile ...

nu este usor, insa nici imposibil, depide foarte mult de voi, de ceea ce vreti si pana unde sunteti capabili sa mergeti, nu este usor sa ajuti o ruda, sa nu mai vorbim de straini ... am cunoscut fel de fel de persoane, fel de fel de povesti ... pana la urma singurii care va ajuta, sunteti voi insasi.

daca ati ales Italia, incepeti prin a va pregati CV in italiana (daca aveti nevoie de ajutor, va putem ajuta), pe urma incepeti sa trimiteti CV la diferite agentii ... insa se cere permis de munca ... posibilitatile sa va cheme cineva la munca in Italia (sau chiar in oricare alta parte a lumii) fara sa va cunosca sunt minime ... oricum multa bafta si reusite!

www.romania-italia.net

Mergi la inceput