Ce fel de eroare-i asta?
Acasa > Forum vechi > Maculatura! > FAQ
Raspunsuri - Pagina 2
marius spune:
Mai degraba ne-am refresh-uit impreuna
Freia dai o bere.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Freia spune:
Mao io am vrut sa nu las la subantzelesuri dar tu vaz ca pui ponnctol pe "i".
si tu dai bere Mao
Freia si Alexa
marius spune:
O bem impreuna ... in relativ scurt timp (n-ai tu idee ce imi coace mintea acum).
Marius Pernes
iren spune:
quote:
Originally posted by Freia
Iren cred ca ai facut refresh in acelasi timp cu Marius
Freia si Alexa
Shi mi-a dat eroare, ha?
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Laura B spune:
quote:
Originally posted by irenquote:
Iren cred ca ai facut refresh in acelasi timp cu Marius
Freia si Alexa
Shi mi-a dat eroare, ha?
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Aha! Acum am priceput: a dat eroare ca fuse refresh in 3
am gresit subiectu'?
Laura
vikinga spune:
quote:ne-atzi prinswww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Originally posted by Laura Bquote:Aha! Acum am priceput: a dat eroare ca fuse refresh in 3 am gresit subiectu'?Laura
Originally posted by irenquote:Shi mi-a dat eroare, ha? Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbonoiembriedegetzeii In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Iren cred ca ai facut refresh in acelasi timp cu MariusFreia si Alexa
Freia spune:
quote:
Originally posted by marius
O bem impreuna ... in relativ scurt timp (n-ai tu idee ce imi coace mintea acum).
Marius Pernes
aici trebuia emoticonul ala din messenger cu fatza de dracusor . si continuarea ar fi sunat asa: ce-ti coace mintea Mao? sper ca de bine... si sper sa tie pana dupa Anu Nou ca fetele pleaca in conced.
Freia si Alexa