Ce fel de eroare-i asta?
Microsoft VBScript compilation error '800a03ee'
Expected ')'
/forum/inc_header.asp, line 313
if (mLev = 4 or ((mlev=3) and isMarius=1) and strEmailVal = "1" and strRestrictReg = "1" and strEmail = "1" then
------------------------------------------------------------------------------------------------------------^
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Raspunsuri
iren spune:
Marius, ce facushi de ne da eroare cu numele tau?
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
iren spune:
Nu ne lamureshte nimeni de ce se da numele lu Marius unei erori, cum se dadu "Katrina" uraganului?
noiembrie
degetzeii
roxana1974 spune:
va rog, nu-mi spuneti si mie de ce nu pot scrie un raspuns pe opinia, la sondajul ala cu masini ca imi vine sa ma dau cu de pamant de ciuda!!!
Roxa-boxa
desprecopii spune:
roxana - pe forumul de la opinia poti scrie cu aceleasi date de logare de la formul DC/
Altceva - este insa inscrierea in Comisie! Cind te inscrii acolo primesti alte date - pe care le poti folosi doar la vizionarea contului tau de la Comisie - unde vei primi sondajele.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
marius spune:
Mey, ce nu s-au mai vazut erori de VB?
Iren: cu ce ocazie ti-a aparut tie eroarea asta? Ce anume ai vrut tu sa faci?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Veve spune:
Marius si mie mi-ai aparut in eroare...una diferita de cea a Irenei;se pare ca esti foarte popular printre erori
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
iren spune:
Marius, eroarea mi-a aparut cu ocazia banalului refresh efectuat o data la doo minute
noiembrie
degetzeii
marius spune:
Veve eu sunt o eroare de felul meu.
Iren lasa si tu refresh-ul la 15' (sugestie)
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro