Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am pus o poza in albumul comun, ramane sa pun si in albumul meu mai multe.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

karmenutza, mi-a spus sa ii dau preventiv calpol trei plus.
oaa, vad acum ca cica e pt peste trei luni!!!!
uat?
stai sa studiez!

poze

Mergi la inceput

hai ca m-am linistit:

merge si sub trei luni. e suspensie orala, contine paracetamol. indeparteaza durerea si scade febra.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Mie mi-a zis sa-i iau Eferalgan supozitoare de 60 sau 80 mg.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Salutare bobor! Bine ati venit noi mamici si noi copilasi!

Abia acusica s-a mai linistit si zmeoaica mea care m-a cantat toata ziulica. Si n-a fost deocheata! Uff, bine ca i-a trecut!
Acuma sade in bouncer cu burta cat a soricelului Jerry si zornaie dintr-o jucarica noua.

Mi-au mai trecut si mie bazdacii dar tot imi astept maine seara consortu' acasa sa-l iau cu binisorul cum ca mie mi se pare ca ne-am putea coordona mai bine si am castiga timp. Abordarea diplomatica ca altfel nu scot decat nervi si oftica de la el.

Poimaine mergem la pediatru pentru vizita de trei luni si sa ne vada ce progrese am mai facut. Eu una-s tare mandra de fi-mea:
- deja isi cunoaste jucariile si se intinde dupa ele; pe alea mai usurele le tine in mana si le zgaltzaie sa faca zgomot;
- se intinde dupa jucariile atarnate deasupra ei si le loveste sa faca zgomot;
- face podul, se arcuieste, se rasuceste, se impinge pe calcaie si daca nu-s atenta o gasesc in celalalt capat al patului;
- la baitza, se impinge cu picioarele in marginea caditzei si pleoscaie din maini si din picioare de nu mai pot pune decat pana la jumatate apa, daca nu vreau sã fac si eu baie odata cu ea;
- rade din tot sufletul, zambeste tuturor; mai nou a inceput sa viseze frumos fiindca rade in somn cu hohote.
Si ma topeste cand imi zambeste dimineata si imi mangaie conturul fetei cu manutele.
Are cateva jucarii preferate, toate muzicale sau care proiecteaza imagini colorate pe tavan. La cum ii place muzica si ce acute scoate, s-ar putea s-o facem cantareata de opera (desi inca-i mai place cand ii dau jos chilotzii).

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Carmi, ateptam pozele.
Bine ati venit Oanna si bb Matei

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

mi-a spus comprese reci si calpol asta juma lingurita seara si alta jumatate de lingurita dupa 12 ore. calpol sau supozitor cu paracetamol.

pai putem schimba mai incolo pareri de valoare si sa-i comparam pe victor al tau cu radu al meu... ca or fi nascuti sub stele asemanatoare.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Doruletz, sarumana de site. Vad ca livreaza si in tarile vecine Frantei aspiratorul nazal. La pretul ala poate il incercam si noi desi inca nu ma vad bagand aspiratorul in nasul Ilincai...

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,
a fost si la noi dr azi si ne-a facut si vaccinul,infanrix hexa,a zis ca nu e nici o problema daca-l face cu o zi mai devreme..copilul a plans un pic la injectie apoi a adormit..sper sa nu-mi faca febra.

Am pus si noi poze in albumul comun..mai avem la zmei,dar acolo astept momentul potrivit ca sa-i fac poza..

In rest facem super figurile la mancat,nu mai stiu unde s-o pun ca sa nu se mai foiasca..a mancat inclusiv pe masa de infasat.Mai nou taica-su zdrangane cu tot felul de jucarii si eu ii indes biberonul..e o intreaga lupta..

ma duc sa fac ceva de mancare ca mi-e cam foame si sa profit ca doarme fata,ca mai incolo nu se stie..

maddy & Bianca (13.10.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Karmenutza , eu ii dau Catalinei Milumil. In leg. cu diversificarea, pediatrii au parerile impartite, asa ca... Dumnezeu stie cum e mai bine.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

Mergi la inceput