Scandinavii stiu DC... (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Itsme, unde vezi tu spring, ca aci e un frig de-s inghetzata non stop, shi cre ca nici pin insulele tale nu-i mai cald?? Io cre ca iejti indragostita

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bre, astea disperate cu rezumatele...voi credeti ca noi mai tinem minte?

in alta ordine de idei...io sunt la fel:)

pe miss italia o cheama Sofia:) deci sa mai sper, nu se termina gloria cu o Degetica ratata:))

Cica pana la primavara nu o mai ducem....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Si inca ceva pe deasupra ar trebui...

Mara, iubita, iarta-ma ca n-am facut-o mai devreme, da' deh... batrinetea-si spune cuvintul... La Multi Ani pt scumpul tau! Sa fie sanatos si sa aiba parte de mult noroc in viata! Sa dau si eu un rind , chiar daca-i cu intirziere... Se pune?

Sabina, offfff.... ce rau imi pare ca Sofia e bolnavioara iar. Eu ti-am zis ca Ana nu mai pupa gradinita anu' asta... Si mie mi se rupe sufletu' ca-i al doilea an in care n-are parte de serbare de Craciun... De o luna sta acasa si n-are nici pe naiba. Hai sa ma bag si io in seama si sa-ti zic o chestie pe care am observat-o la fi-mea: ei nu-i place absolut deloc sa-i pun apa d'aia de mare in nas. Nu apa de mare e problema, ci presiunea cu care iese din tub. Asa ca noi ne-am intors la pipeta... si Olynthul sa traiasca...
N-ai vreo prietena cosmeticiana de la care sa poti imprumuta un vapofor? Sau bai prelungite (mai fierbinti asa...). Zic si eu... Offff.

In alta ordine de idei, daca aia de-o puserati voi in link e Miss World io ma duc la culcare . Nu-mi place deloc. De gustibus...

Rayu, tatal tau e de coma... Ai cu cine semana

doru, husbandu tau ii citeste balantei mele preferate de p'acu'? "Capra cu trei iezi?" In romana? Si ea ce zice?

NN? In drum spre Ro?

Restul lumii . Io-s in corzi (nu vedeti pe la ce ore apuc sa scriu?). Promit ca in ianuarie imi revin.

pupiuol.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Carmenu, ia vezi, poate ai drum aci prin ianuarie-februarie, i-auzi ce zice Lilu, ca vine la Elvetzica sa ne destrabalam!
edit ca incurcai numele:D

noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

eu sting, nu inainte de a spune ca Tudor e un frumoooooooos. e dat??

da Carmen....as fi vrut sa fie si ea cu copiii etc etc ....

gata, ca ma da afara al meu afara din casa

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Auzi, da de ce sa stingi, io cum mai aberez pe intuneric??

noiembrie
degetzeii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iren

Carmenu, ia vezi, poate ai drum aci prin ianuarie-februarie, i-auzi ce zice Lou, ca vine la Elvetzica sa ne destrabalam!

You never know... S-ar putea...

Carmen

(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iren

Auzi, da de ce sa stingi, io cum mai aberez pe intuneric??

Carmen

(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

pacatele mele, am stins doar pt mine:)) abereaza pe lumina, sa se vada mai bine

am revenit doar sa va spun ca tocmai ce-i dadui Galagiei o noua tura de antitermic, nu de alta, da pt oo prajite e mai bun aragazu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

lasa iren ca vin io cu laterna acus da' abereaza repede ca nu stau mult! bravo pentru organizarea chefului elvetian, da si tu mai multe amanunte, cum fu, cati fuserati, fuse lumea buna sau nu, etc... stii tu, bârfe d'astea mondene sa mai aflam si noi una alta

mara, tare e frumusel Tudorelu'! vorba Lilutzei e asa de serios, si cand se joaca o face temeinic, zici ca are vreo treaba importanta!

rayu, super tatic ai !

Sabina, sanatate Sofiei! aaa, si despre missuri, si io avusei aceeasi reactie ca tine ca si pe Miss France ce-o aleasara anu' asta o cheama Alexandra

Carmen, balantzica fu cam urlatoare in seara asta, cred ca o prinsa vreun colic si-si facu de cap cu ea. Ma si speriai, ca ea in general nu plange, cred ca e prima data cand am auzit-o plangand incontinuu pentru o durata de peste 2 minute!!Pana la urma cre' ca pleca colicu' in treaba lui ca vaz ca adormii fetitzul.
Pai tocmai ca Alain ii citeste "Capra cu trei iezi" acuma cand piticania n-o intelege ca dupa aia cica asta nu e poveste de copii. El o citise mai demult si a fost socat, cica e scenariu de film horror!
Adevarul e ca acu' si mie mi se pare la fel, de exemplu lupul nu se multumeste sa omoare iezii (asta n-ar fi nimic, se intampla in toate povestile) da' dupa ce a terminat cu ei "spoieste peretii cu sânge si aseaza cele 2 capete rânjite in geam sa-i faca in ciuda caprei"!!!! Si la sfarsit capra nu se multumeste sa-l arunce in foc si sa termine povestea, il lasa pe lup pret de vreo 3 paragrafe sa se tanguie, sa ceara iertare si sa se roage sa-l salveze de ar inmuia inima si unui criminal in serie numai a caprei nu! ca aia si cu iedu' care mai ramase mai iau cate o capita si o mai arunca peste lupul tanguitor si pe urma ii mai trantesc si cu niste bolovani in cap asa, din mila crestineasca!! Pai asta e poveste de copii bre, cre' ca d'aia suntem noi azi asa socati si bem toata ziua p'acilea ca ni s-au spus povesti d'astea horror cand eram mici

gata, la culcare, iau lanterna!!

Mergi la inceput