Scandinavii stiu DC... (90)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
bombi spune:
hmmm, de Danut nu auzii, pe tine probabil te-oi fi auzit eu intre oct 95 si pina ai plecat, dar nu pot sa garantez ca nu am amintiri false ca ai mai spus parca pe forum ca ai lucrat la stiri. Pe Julie am prins-o pe forum, dar nu am nici o amintire cu radio NE.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mara03 spune:
buna seara la scandinavi!
repede mai dati din degetzele, fratilor! (copirait arborica)
nici daca as sta doua nopti n-as putea recupera ce-ati scris in ultimele 3 zile. si vad ca s-au petrecut lucruri interesante, palpitante si de importanta capitala pentru poienitza: suparari, impacari, disparitii, aparitii, furturi de mascota si alte alea. poate imi face si mie cineva un rezumat ca altfel sunt pierduta. nu stiu nici macar cand e miss world... cat despre paralele intre sean penn din dead man walking si sean penn din mistic river ce sa mai zic ccc ca tare-as zice da' n-am timp
acum fug ca ma cheama datoria dar nu inainte de a va arata niste poze de la ziua lui tudor (de acasa si de la petrecere). totul a fost ok, copilasii relativ cuminti, eu sunt intreaga exceptand o enervanta durere de umar in urma ridicarilor repetate de copilasi in brate; tudor s-a comportat ca un om mare, serios si cu responsabilitate insa nestiind practic de ce s-au adunat totii copilasii acolo si de ce ii aduce toata lumea cadou.
acum cand vede o punga mai frumos colorata i se si aprind ochisorii si tipa "cadou!!!"
mai vin io pe la voi, poate, poate imi face cineva un rezumat al evenimentelor mai importante din poienita si de pe forum, daca nu cer prea mult.
va pupez indesat si sper sa mai revin in seara asta.
unu
doi
trei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rayuela/Rayuela.jpg)
Rayuela spune:
Marutza ,e un dulce Tudor,si tie iti sta tare bine bruneta!
Si Extrema m-a distrat cu caracterele sale din epoca gradinitei,parol ca vreau sa stiu pe cine ai interpretat in Ridichea uriasa.Io,in aceeasi iepoca,dat fiind ca eram ceva foarte mic,slab si negricios,primeam numa roluri de insecta,furnica,albina,ma rog,ceva mic negru si enervant!
Si am citit tot,dar iaca nu stiu de unde sa va apuc,asa ca mai bine va pun citeva cugetari d'ale lu nea Mitica,respectiv tatalurayu,de i-au fost publicate un Romania Literara mai demult:
Înjurăturile la români, pentru că mai rar (zic eu) popor care să înjure de absolut toate cele sfinte începînd cu Dumnezeu si continuînd cu Hristos, Pasti, Biserică, Anafură, Lumînare, Morti (mai ales!!), Cruce, Colivă, în fine, de toti si de toate. De ce oare?
Chiulul. Mostenire comunistă, dar conservată intactă. Pe lîngă cunoscuta zicală: "ei se fac că ne plătesc, noi ne facem că muncim", am auzit una mai parsivă, cică: "oricît de mică ne este leafa, noi tot putem munci mai putin decît ne dau ei!!".
"Întelepciunea populară". Am observat că dacă întreb 10 oameni de pe stradă care este cauza unui fenomen social, politic, economic, etc., 8-9 dau răspunsuri total pe lîngă tintă. De exemplu, la întrebarea: de ce o ducem prost, maximum 10% vor pomeni de Marx, Engels, Lenin, Stalin, Dej, Ceausescu, care de fapt sînt cauzele fundamentale ale vietii noastre "care este".
Logica strîmbă. Foarte multi români, as zice că majoritatea lor, fac din exceptie, regulă. Dacă un oltean minte, toti oltenii mint, dacă un liberal fură, toti liberalii fură, dacă un functionar e corupt, toti sînt la fel (te pomenesti că am dat-o în bară cu asta!), în fine...
Merge si asa pentru că am văzut-o si la altii!! Nenorocirea asta se traduce cam asa: dacă acesta a furat un vagon, ce-ai cu el, frate, pentru că îti arăt eu imediat pe altul care a furat un tren întreg; dacă acesta a primit un milion mită, lasă că stiu eu altul care a primit un miliard; dacă acesta si-a omorît vecinul, lasă-l că altul si-a omorît fratele s.a.m.d.; se justifică o măgărie prin altă măgărie, o crimă prin una anterioară (e drept că mai de speriat!).
Vă rog să fiti sănătosi!
Mitică
Faza e ca nu am tot articolu din pacate,dar s-a umflat in pene ca i-a pus Manolescu motto-ul ala cu "Va rog sa fiti sanatosi" pe prima pagina!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
lilanda spune:
Rayu, sa traiasca tatalurayu, care, nu numa' ca-i un tip haios, e si desptept bre...mai tare ca toti sociologii! Abia astept sa-l intilnesc
(hai ca mi-am amintit: mai acu' freo 3 ani, produceam o emisiune de sanatate la PrimaTV cu cel de avea sa fie minsitru al Sanatatii, Mircea Cinteza. Emisiunea se chema "Sa fii sanatos!", titlu' pe care io l-am pus, iar formatul e inregistrat cu copyright..Faza e ca filmam mai mult la Iasi, ceva la Bucuresti, iar montajul il faceam in studiourile de la Prima, cam cind aveau aia timp..efectiv, stateam dupa fundul lor si, intr-o duminica, mai aveam de editat freo 5 minute de emisiune cind speram ca totul merge snur. Aiurea, a durat cred vreo 2 ceasuri, timp in care stiristii de la Prima, isi bagau capu' in cabina si oftau cu subinteles, pina cind l-au trimis pe editorul sef sa ne dea afara. Il tin minte si acum pe bietul om care, enervat si stresat, s-a prezentat si m-a intrebat cine sint si ce fac in timpul lor de montaj- avea omu' dreptate, da' nu era vina mea, mai cu seama ca aveam si tren spre Iasi. Ma prezint si io foarte oficial: Sint Ac de la Sa fii Sanatos!. Deodata il vad pe indvid luind o mutra serioasa, jignita si oripilata si ma-ntreaba "Ceeeee?". Ii explic amuzata ca nu vreau sa-mi bat joc de el, dar asa se cheama emisiunea pe care ei cu onor o difuzeaza si io cu onor o produc, ceea ce i-a provocat o vadita usurare. In fine, tipul a fost simpatic, fiindca m-a mai lasat inca juma' de ora pin-am terminat!!!)
mara, Tudorelul ii un scumpel...da' prea ii serios, zau!!! (io ti-as face un rezumat, dar cum sint in mijlocul evenimentelor, mai bine ma abtin
)
iren, sa-ti fie de bine oricum zbintuiala si la anul sa fie better :-))
doruletz, miss Mexic im place si mie..e superba!!! Cit despre Groenlanda, da, e teriotoriu danez si nu cred ca vor groenlandezii sa fie independenti, asa cum solicita de ceva vreme cei din Feroe. Si asta fiindca esichimosii beau de rup, din zori si pina-n noapte, nu muncesc, astfel incit singurele lor surse de venit provin de la guvernul danez...in replica, danejii se mindresc ccc ca-s cea mai mare putere militara artica...hehehe ...da'i costa ceva mindria asta
Bre, azi am muncit mai ceva ca extrema, de unde rezulta variant aartistica si iminenta surata tehnica. Cum vaz ca-i munca de chinez la toate nimicurile astea, ma gindesc serios sa aleg specializare in trade-ul si managementul in design. ---nu mai am rabdare, zau!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iren spune:
Rayu, bestial tatal tau
Mara, Tudor e superb, o dulceatza de baietzel serios
Lilu, merci, pai mai devreme ne gindeam sa facem ceva prin ianuarie, sa nu mai ashteptam pin de 8 martie ...shi vreau sa spun ca shi mie mi-e dor de Julie, taaare-mi placea cum povesteshte
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
lilanda spune:
quote:
Originally posted by iren
Lilu, merci, pai mai devreme ne gindeam sa facem ceva prin ianuarie, sa nu mai ashteptam pin de 8 martie...
Cind, cind in ianuarie???
![](icon_smile_big.gif)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iren spune:
Pai tu zi cin vrei sa vii, shi facem atunci!!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
lilanda spune:
quote:
Originally posted by iren
Pai tu zi cin vrei sa vii, shi facem atunci!!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
V-am pupezat de somn usor...ma duc sa-mi odihnesc ochii, ceafa si mintea!!!
![](nani.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
Mara frumos foc Tudorel cel serios:) Si frumoasa mami. Ati avut un party pe cinste acolo!Lilanada eu nu stiam ca ai lucrat in media, recent ce am citit de radio si acum si de prima-realizator de emisiuni. Si acum alta specialitate pe lista:design. Bravo si iar bravo! Ce admir eu oamenii cu putere de munca! Nu ashea ca mine:))Da gutui, da am vazut si eu aici ca am si cumparat si am mers mindra cu ele la sotz si el nu stia ce sunt! Apoi zic, nah poate ca maica-sa nu cumpara cind era mic, poate cumpara chestii mai spaniole asa, kaki si alte feluri de fructe exotice. SI am intrebat-o pe receptionera si nici ea nu stia. Cica aaah astea-s mere? mere tari asa..de iarna? Habar nu avea. Si am intrebat si pe alt lucrator dar la cit ii place lui berea, asa cu devotament tipic nemtzesc, nu ma mir ca nu stie ce-i aia apa
asa ca ce mai intreb eu de gutui! Si la magazinul de unde le-am luat aveau alt nume, dar am uitat, nu stiu cum apfel.Dulceata de quiten am vazut si eu pe aici. De asta mirarea mea cum de nu stie lumea de gutuie in stare naturala! Rayou, mai dar tati al tau e pachet complet:) si cu simtzul umorului si destept, cred ca la tinerete era tare curtat:) Sunt super ai tai!Doruletz frumoasa foc italianca!! Miss world se putea si mai bine, iar romanca m-a dezamagit..Nu stiu cum se face, vezi Doamne romancele is cele mai frumoasa femei din lume chipurile si la competiile internationale de miss rar sa vezi una cu adevarat frumoasa. Ce mai face Alexutza
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
itsme spune:
anunt publicitar:
"Scandinavii stiu DC" angajeaza urgent facator de rezumate cu jumatate de norma. Indatoririle se rezuma la a face rezumate cu ce s-a mai petrecut pe acest subiect membrilor care sunt prea ocupati ca sa citeasca ei singuri. Plata in numerar sau valuta!
Asa ceva....chiar nu mai tin pasul cu voi, imi vine sa demisionez
Rayou, tataluRayou e absolut demential!
maruto, sa-ti traiasca Tudorelul...
iar acum mi s-a pus pata pe creier ca iar nu mai stiu ce am mai citit la abundenta asta de informatie si subiecte....
ah, spring is in the air!