Scandinavii stiu DC... (90)
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
quote:
Originally posted by narancea
si Lilutzei asemenea
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
doruletz spune:
iete-l bre pe varu'narancea!! il zari io printre uluci sau mi se paru?! hai vere, vino incoa nu te mai codi atata! povesteste-ne acilea pe ce meridiane mai umblasi intre timp macar sa mai visam si noi astia care stam la cashile noastre.
vikinga, aci toamna se gasesc gutui si la supermarket si prin piete la 'peizani'. Se gaseste si jeleu de gutui da' io nu-mi cumpar ca sunt in stare sa mananc un borcan intreg dintr-o data! Cum le zice pe nemtzeste?
O vazurati pe noua www.missworld.tv/" target="_blank">Miss world? nu-i scandinava da' nu-i nici departe, e tot nordica de prin Islanda.
mai viu
annie_xtreme spune:
Da, extrem de urat, iti dai seama..:D. Da mai e numa o saptamana si ma duc acasa sa ma destrabalez:D.
NN-muahahahahaha>:)
And last but not least: io la gradi am fost un fel de super vedeta, in sensu ca mi se dadeau rolurile prinicpale, fara sa le cer io :D. Asha ca am fost pe rand Scufita Rosie, mama capra din Iedu cu trei capre si ceva personaj principal din povestea aia cu ridichea uriasa. Anyways,cred ca aia a fost perioada mea de glorie - ai mei nu au mai fost de atunci asha mandri de mine, ever :).
CU mucii: profu meu e proaspat tatic si e un tatic de ala care vrea sa se implice, da e complet debusolat/dezorientat;acum vre o doua luni nu dormea pentru ca ala mic era foarte mic si urla in continuu.Acuma ala mic doarme dar el e stresat: daca se sufoca cu mucii? Prin urmare e zombie in continuu - numai mie cred ca mi se pare amuzant pentru ca inca nu stiu ce ii aiai :D Am sa ii spun varianta cu aspiratoru, sa il oripilez :D.
lilanda spune:
Sabina, nu de pompa ta ma oripilai, ci de aia de care pomenea doruletz, ca se conecteaza la 1400 de watti de aspiratie...huuuh.
vikinga, exista gutui prin Germania (in general, adica) da' nu prin nord la tine.:-)) Nici io nu vazui pe-aici si nu sint foarte sigura, da' parca pe germana le zice "quitte".
Mi se pare numai mie ca noua frumusete a lumii e cam spanchie??? (si Islanda e considerata, generic, tara scandinava, alaturi de Finlanda, Insulele Feroe si Groenlanda - astea fiind, deocamdata daneze, plus alte vreo citeva insulite suedeze)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
bombi spune:
lilanda, si ziceai ca ai lucrat la Hit? La ce emisiune si in ce perioada ca mi se parea mie cunoscut numele tau, dar nuu stiam de unde sa te iau
Sabina spune:
ce inseamna spanchie???
mie mi se pare f f frumusica, m-am uitat si la celelalte...ea e cea mai dulce, are un suras absolut cuceritor.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
lilanda spune:
No, ca uitai... Asta este www.curierulnational.ro/?page=articol&editie=804&art=54590" target="_blank">Danut. , personaj care, pe la sfirsitul lui 1999, a ajuns peste noapte, din simplu actinar la chioscurile de vindut cirnati, ditamai patronu' de complexuri (gurile rele spun ca personajul ar fi doar unul de acoperire pentru marile afaceri ale PSD-ului la Iasi).
(La Hit lucrai de la inceputuri, adica 1994 pina pe la sfirsitul lui 99....iar fraza "Sint blablabla si va prezint stirile radio hit si-acuma o mai am pe creieri ". BTW, ai prins-o pe forum pe Julie??? Ea era mai sus cu un etaj, la Radio NE!!! ce rau imi pare c-a plecat!!!! )
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
lilutza iete ca nu stiam ca-s asa multi scandinavi!Groenlanda inca mai e a danezilor?
bree, islandeza ca islandeza da' vazurati ce urata e www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=51756" target="_blank">romanca? cum ajunsa asta Miss Romania fratilor?
www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=51732" target="_blank">Italianca in schimb nu e prea rea.
si i-auz ia ce nume are cipriota: www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=51699" target="_blank"> Orthodoxia MOUTSOURI. Cum o alinta-o prietenu' ei?!
Si www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=51876" target="_blank">mexicanca imi placu'.
si acu gata, plecam la plimbare
iren spune:
Viku, la gutui le zice quiten shi gaseshti sigur, am vazut io la Lidl
Io am avut o seara de party asha shi-asha, resto super, disco sux, ca io nu mai fusäi p-acolo, deh, fumeie serioasa cu plozi, nu ma zbintzui prin discoteci nu ca n-ash vrea :D, juma de ora ne-a tzinut cu gingäluri de Cracuin, shi p-orma a bagat nejte kestii urite, de ne batea basu-n stomac , cre ca m-a spurcat lumea...da ata ete, io de un sa shtiu, ca nime nu zice nika, kiar daca shtie, ma lasa pe mine sa-mi bat creierii...da data viitoare shtiu un sa mergem, mergeam shi de data asta care fu, da era tot ocupat :((
O duminica mijtoaca sa avetzi
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada