Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 90
Raspunsuri - Pagina 12
asi spune:
Dragele mele am voie si eu sa ma confesez?
Am vazut ca sunteti frustrate ca nu puteti sa le daruiti sotiorilor un copilas.Va inteleg perfect.In primii ani de tratamente si incercari asta simteam si eu desi la noi e infertilitate neexplicata deci nu era "vina "mea ci era vina noastra.Mai apoi am capatat experienta si ce ma supara cel mai tare e ca nu stiu impotriva cui trebuie sa lupt.Nu avem un diagnostic clar si nici un medic nu stie.Si credeti-ma ca am fost la multi.Aseara am socotit ca anul viitor in mai de implinesc 7 ani de munca la bebe si tot atunci fac 31 de ani.
Simonette nu cred ca la toata lumea merge cu "sigur ramai gravida".Cel putin la mine nu merge eu nu mai cred desi uneori mai sper.Eu nu ma plang dar desi am un copil minunat frustrarea ramane si uneori doare.
Acum dupa ce Razvan ne-a fericit viata cu prezenta lui parca e mai usor dar....
Si inca ceva eu nu astept pana la 67 de ani ca vreau sa-mi cunosc nepotii![]()
Familia mea
Razvan
asi spune:
Am uitat sa va zic ca intr-o seara am vorbit noi doi asa ca doi porumbei si mi-a zis ca se simte cateodata tare rau ca nu a reusit sa ma lase gravida.Va dati sema ca atunci am simtit ca e alaturi de mine si ca paritipe cu adevarat la tot calvarul asta.
Dar gata ca ma apuca iar
si nu mai vreau.
Familia mea
Razvan
piccaflor spune:
Hello!
Sper ca voi toate sa aveti o saptamina minunata...ca la mine nu se anunta buna...ma doare rau mijlocul,dupa simptome in maxim 2 zile vin rushii,de raceala nu scap si m-a sunat si sotul sa-mi spuna ca se simte rau
...
Betty si Madana
...sa dea Dumnezeu ca visul meu sa devina realitate...si ale voastre la fel...va spun cu mina pe inima ca pt mine n-ar fi nici-o diferenta ...adoptat sau natural,l-as primi cu bratele deschise...la fel si sotul meu...oricum ne-am hotarit ca in 2006 sa depunem actele pt adoptie...ma sperie putin faptul ca dureaza ff mult...si din Romania nu putem adopta intrucit nu mai sint permise adoptiile internationale
...
Simonette imi pare rau ca te-ai certat cu chelu'...dar bine ca s-a terminat cu bine si impacarea a fost duuulce...dragoste cu nabadai
...uite un
...ca aseara erai suparata si nu m-ai vazut cind te pupam...si zau ca sint inaltuta...![]()
Pt toate fetele 

...
piccaflor spune:
Ingeras scump
...si noi vom merge cu cadouri la un centru de copii, in Ianuarie...imi pare rau ca nu putem merge de Craciun...venim in tara pe 29 Dec...dar directoarea de acolo a zis ca oricum se vor bucura tare mult copiii...
Asi si Mishu
...
Cristinna spune:
Asi cred ca tu ai trecut exact prin frustrarile prin care trec eu dupa imediat 2 ani de incercari si sincer imi pare tare rau pt asta
. Vad ce efect are asupra mea si imi imaginez ca la fel a avut si asupra ta.
. Cred ca tu ma intelegi foarte bine scumpa si ma bucur enorm pt tine ca ai reusit sa treci peste toate astea si sa ai puterea de a avea totusi un copil, chiar daca nu e din sangele tau, DAR ESTE AL TAU SI AL SOTULUI TAU!. Penrtru asta imi dau jos palaria in fata ta

.
Dar nu trebuie sa ne pierdem speranta niciodata si sa credem cu tarie

ca vom avea si noi puiutul nostru...poate nu chiar si la 67 de ani

Mishulinna scumpa

sa treaca uiratii si durerea.
Piccaflorpoate nu o sa iti dea tarcoale rushii si te vor lasa in pace vreo 9 luni si ceva
Va![]()
![]()
![]()
![]()
pe toate
Cristinna
piccaflor spune:
Cristinna scumpa
...n-or sa ma ocoleasca rusii...sint sigura...si unde mai pui ca sotul meu are astenozoospermie,deci sansele sint oricum reduse...dar,nu-ti aduce anul ce-ti aduce ceasul,nu?...deci continuam sa speram!
gabiu spune:
Un tratament antistres cunoaste cineva? Dar nu cu medicamente, as prefera ceaiuri ceva, simt ca sunt ca un arici si parca tot timpul am emotii, lucru accentuat dupa ovulatie ( adica in perioada de asteptare). Si voi treceti prin asa ceva?
Cat despre vinovatie, subscriu, eu ma simt oribil in fiecare luna. Si mi-e greu sa-l vad pe sotul meu uitandu-se cu atata drag la copii. Cu toate astea am noroc ca sotul meu are un suflet mare si tot timpul ma incurajeaza.
Ingeras ma bucur ca la a doua IAS ai avut mai multi spermatozoizi si ai dreptate, asta depinde de fiecare organism in parte.
P.S. merci pentru P.M
Madana spune:
Lianaaaaaa unde esti fata draga ca vad ca nu ma descurc singura cu fetele astea, parca vor doar sa 
, nu le mai speri nici cu
. Hai vino sa ma ajutzi.
Mishulina
sa treaca nenorocitiide rushi, carora oricum le-am dat de mult cartonasul rosu si tot mai se strecoara pe teren din cand in cand.
Hai fetelor, va rog, nu va mai ganditi la chestii d'astea triste, hai ca trebuie sa aveti si lucruri dragutze de care sa va legatzi, nu? Hai incercatzi. Cine reuseste sa zica ceva dragutz are o bere de la mine cu prima ocazie cand ne vedem. Ok?
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Cristinna spune:
Picca...dupa cum bine ai zis si tu ca "nu-ti anude anul ce-ti aduce ceasul" , nu uita si de vorba aia " never say never"
Uite ce optimista am devenit dupa depresia de azi dim
.Cred ca trec de la o extrema la alta zilele astea
,dar datorita voua acum sunt intr-adevar mai bine si mai optimista
Cristinna